Aktív témák
-
dabadab
titán
válasz
kiskegyed #21 üzenetére
Kedves kiskegyed mivel akarta lejatszani azokat az avikat?... Merthogy az 500-as Celeron gond nelkul jatszik mindent (divx/dvd/wmv/akarmi), konkretan egy 592x320, 958.9 kbps div3-at (Office Space) 23% - 24% CPU terhelessel jatszik le (Linux, Mplayer1.0Pre2, xmga video driver).
Szerintem nalad vagy a videokartyaval volt a gond, vagy vmi nagyon ergya lejatszod volt. -
kiskegyed
aktív tag
Nekem itt a gyarban egy dual PIII 450-esem a munkaallomasom kb. 2 eve. Ma ment nyugdijba. Egy szerencsetlen divx avi-t sem tudott akadas nelkul lejatszani...
szvsz jo a dual, de attol meg a proci is legyen gyors :)
Kulonben nagyon szerettem, stabil volt meg minden, csak hetvegere kellett kikapcsolni... Win2k volt rajta.
na jo, nem offolok -
hobizoli
nagyúr
A ket chip kozul az egyik SZVSZ a PCI-X Tunnel-e.....
hobizoli -
fanatic
aktív tag
Már legalább 5 éve duál gépre vágyom, de az áruk a csillagosban van. Amikor meg már megvehetném, rég elavúlt technika! :((
-
Lunatic
aktív tag
Jópofa az iwill...még a saját honlapjukon sincs szó a lapról, elég friss lehet.
-
L3zl13
nagyúr
De a 2.-ra még nem válaszolt senki.
Az nForce3 tudtommal single chip megoldás. Azaz északi és déli híd egy chipen belül van.
Ezen a lapon meg két egyforma hűtött chip van.
Az egyik biztosan az nForce chip, de a másik az micsoda? -
Lunatic
aktív tag
Kiváncsi vagyok kiküszöblték-e a sata vezérlő problémákat. Ha már a silicon is a nevét adta hozzá...;]
-
L3zl13
nagyúr
Most akkor ezen két ''északi-déli'' híd van???
-
twollah
nagyúr
Ugy latszik az nVidia sem akar kimaradni a dual bulibol.
Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest