Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Eteke

csendes tag

Ez egy világméretű átverés. Én még úgy tanultam, hogy a 4:3 áll közelebb a szem sajátságaihoz. Ez az egész a mozi miatt van (többen beférnek), ráadásul mivel amerikábol jön az emberek beveszik. Vicc az egész, úgy adják el a kevesebb pixelt, hogy többnek tüntetik fel. Ráadásul a filmek nagy része 1:2.35-hoz, nem is 16:9 és kifejezetten zavaró, hogy tök betegen fényképezik, közelröl lelóg ember feje fent meg lent oldalt meg ott a nagy holt tér. Engem mindenesetre zavar ez az aránytalanság és nem hiszem el, hogy mindenki bekajálja ezt birkaként. Ezt a több abalkot se értem. Több fér el a panelen a win be ? Mert ugye esetleg két sor az már hulyeség lenne ?! Normális ablakezelők tudnak több desktopot stb. Vagy valaki egymás melett néz több böngészőablakot és úgy képzeli el a jövőt, hogy körbe forog egy széken, hogy végignézze a monitort ? Nem baj kikelett valamit talalni, hogy fellendüljön a piac, majd 20 év mulva kitalaljak a ''magas'' monitort újra. :(( Ja már most is 2x''-es wideokkal dobálóztok, hogy meglegyen a kellő méret felfelé. Szégyenség az egész.

[Szerkesztve]

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák