Aktív témák
-
deepwell
aktív tag
válasz
Hacked_3891
üzenetére
igazad van John Holmes, de most a hangsuly azon van, hogy nem mindig azt kell nezni, amit a dobozon ir!! Az a szomoru, hogy viszont nagyon sokan, mint a birkak, esnek bele ilyen hibakba, peldakeppen: a kis hordozhato magnora ra van ragasztva hogy 500W , van aki elhiszi:) a masik nagy atveres, a sony, JVC, technics, stb hangszorok. Azokon is 100W alatti erteket nem lehet latni, viszont mikor szetszeded, megnezed a melynyomo (b.a.ssz.u.s) magneset, akkor rajossz, hogy mire adtad ki a penzed :( 30W os lehet, es akkor lehet hogy sokat mondtam.
-
andorpapa
őstag
válasz
Hacked_3891
üzenetére
Hékás! Én nem állítottam, hogy 2x hangosabb, elvégre tudom jól, hogy a 2x magasabb dB érték sokkal magasabb zajszintet jelent. Én csak azt állítottam, hogy a 27 és az 50 között majdnem 2x-es az eltérés! Ami igaz is, általános iskolai tanulmányaimra visszavezetve (2x27=54, kerekítve 50 :) ). Az eltérés kétszeres, a hangerő 16x-os. Tiszta sor, nem?
Aktív témák
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Eredeti játékok OFF topik
- Battlefield 6
- Formula-1
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fujifilm X
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Hardcore café
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest