Új hozzászólás Aktív témák
-
Válasz volt arra, hogy összekeverte a dolgokat. A sugárzást a szemromlással. A frekvenciát a szemromlással, az OLED-et a TFT-vel.
A szem nem attól romlik, hogy milyen típusú a kijelző. Használattól függ. 85Hz alatt is inkább fejfájás az eredmény CRT kijelzőknél, az felett meg semmivel nem rosszabb, mint TFT. Szóval nem kell idekeverni, ami nem ide tartozik. Ráadásul sugárzásról talán már nincs is értelme manapság beszélni.
[Szerkesztve] -
Ez arra kevés. Nem tudnál vele rendesen dolgozni. Nem ekkora, de hasonló szemüveggel néztem már DVD-t. Nekem egyáltalán nem tetszett, és a felbontás is...
Ez meg még 1 szemmel ráadásul. Ez egyáltalán nem tudom elképzelni mindennapi használatban. Max telefonálás.
[Szerkesztve] -
Kiváló eszköz a kancsalságra. Vagy arra, hogy mindennek nekimenj. Idióták.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen autót vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- ELADÓ LG 29WK600 UltraWide monitor + INGYEN KONZOL + AKÁR HÁZHOZSZÁLLÍTÁS!
- Eladó Samsung Odyssey QD-OLED G6 G60SD QHD 360 Hz Gaming Monitor 2024
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VG34VQL3A 34 180Hz VA 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- LEGJOBB KIJELZŐS! 400NIT ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 256GB FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest