Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Nimrod
addikt
Valahol nemrég olvastam egy hírt, hogy a terroristák ''bénák'' és amatőr módszereket használnak mostanság, ezért könnyen lekapcsolhatóak. Gondolom, hogy ez az oka annak, hogy nem volt még ilyen támadás, nem értenek hozzá eléggé. Bár a fene se érti figyelembe véve, hogy annak idején például rengeteg vírus született arab országokban.

-
DarkByte
addikt
Ez igen. Nemrég néztük a Die Hard 4.0-t (ami melleseg nekem marhára nem jött be), és bizonygatásba kezdtem szüleim előtt, hogy azért ennyire nem férhetőek hozzá játszi könnyedséggel az egyes közműrendszerek. Hát most jól meglepődtem. Eléggé felelőtlenek akkor akik ezeket fejlesztik.
Józan ésszel én úgy gondoltam hogy az ilyen fontos szoftverek illetve hálózatok igen komoly biztonsági ellenőrzéseken futnak át mielőtt használatba veszik őket. 
[Szerkesztve] -
Csendben jegyezném meg, hogy egy-két nagyobb vállalat scada rendszerével nem jó szórakozni, hacsak nem akarja valaki vízszintesre kigyalulni a Kárpát-medencét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Melyik tápegységet vegyem?
- Építő/felújító topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Gyúrósok ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- HP 15.6 ",AMD A10,jó állapotú,magyar billentyűzet,Win.11 is megy!!
- Acer 15,6",Intel(2,58Ghz)akár 16GB RAM,akár 1TB SSD,jó akku,jó állapot
- Fujitsu ,15,6",8.gen.i5,világító.bill, 4G LTE,16-32GB/128-512,jó akku,Win.11,szép
- Vadonatúj, bontatlan MacBook AIR 13,6 (2025) M4 CHIP 16/256GB silver ALZA számla 3 év Apple garancia
- 2év Garancia,Lenovo Slim 3,i5 12450H(12x4,4Ghz)15,6"FullHD IPS,Magyar vil.bill,16GBDDR5 RAM,512SSD
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878, 100% Akksi
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Józan ésszel én úgy gondoltam hogy az ilyen fontos szoftverek illetve hálózatok igen komoly biztonsági ellenőrzéseken futnak át mielőtt használatba veszik őket. 
ahol én dolgozok ott is ilyen scada-nk van. és simán lehetne vele egy-két megyét legyalulni...