Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nimrod
addikt
Valahol nemrég olvastam egy hírt, hogy a terroristák ''bénák'' és amatőr módszereket használnak mostanság, ezért könnyen lekapcsolhatóak. Gondolom, hogy ez az oka annak, hogy nem volt még ilyen támadás, nem értenek hozzá eléggé. Bár a fene se érti figyelembe véve, hogy annak idején például rengeteg vírus született arab országokban.
-
DarkByte
addikt
Ez igen. Nemrég néztük a Die Hard 4.0-t (ami melleseg nekem marhára nem jött be), és bizonygatásba kezdtem szüleim előtt, hogy azért ennyire nem férhetőek hozzá játszi könnyedséggel az egyes közműrendszerek. Hát most jól meglepődtem. Eléggé felelőtlenek akkor akik ezeket fejlesztik.
Józan ésszel én úgy gondoltam hogy az ilyen fontos szoftverek illetve hálózatok igen komoly biztonsági ellenőrzéseken futnak át mielőtt használatba veszik őket.
[Szerkesztve] -
bambano
titán
Csendben jegyezném meg, hogy egy-két nagyobb vállalat scada rendszerével nem jó szórakozni, hacsak nem akarja valaki vízszintesre kigyalulni a Kárpát-medencét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus B85M-Plus + I3-4170 Processzor
- QNAP TS-932X - 10 gigabites NAS - 5x4TB HDD + 4x400G SSD
- SPIRIT OF GAMER Race Wheel PRO 2 kormány minden tartozékával mekgímélt állapotban eladó!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Apple Watch Series 7 41mm NIKE GPS
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest