- Videós, mozgóképes topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nimrod
addikt
Valahol nemrég olvastam egy hírt, hogy a terroristák ''bénák'' és amatőr módszereket használnak mostanság, ezért könnyen lekapcsolhatóak. Gondolom, hogy ez az oka annak, hogy nem volt még ilyen támadás, nem értenek hozzá eléggé. Bár a fene se érti figyelembe véve, hogy annak idején például rengeteg vírus született arab országokban.
-
DarkByte
addikt
Ez igen. Nemrég néztük a Die Hard 4.0-t (ami melleseg nekem marhára nem jött be), és bizonygatásba kezdtem szüleim előtt, hogy azért ennyire nem férhetőek hozzá játszi könnyedséggel az egyes közműrendszerek. Hát most jól meglepődtem. Eléggé felelőtlenek akkor akik ezeket fejlesztik.
Józan ésszel én úgy gondoltam hogy az ilyen fontos szoftverek illetve hálózatok igen komoly biztonsági ellenőrzéseken futnak át mielőtt használatba veszik őket.
[Szerkesztve] -
bambano
titán
Csendben jegyezném meg, hogy egy-két nagyobb vállalat scada rendszerével nem jó szórakozni, hacsak nem akarja valaki vízszintesre kigyalulni a Kárpát-medencét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest