Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
McJames
senior tag
Az utóbbi napokban kezdtem megint élvezkedni a ph oldalain. Jobbnál jobb cikkek, tesztek, stb.
Aztán most megint egy olyan cikk, ami több mint egy hetet késett.
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=29737&start=80[/L]
Igaz, aki még nem olvasta máshol, annak nyilván újdonság, és ilyenkor kissé ünneprontónak látom magam. -
HSNet
aktív tag
De, és nem.
Plextor és Sanyo közösen fejleszt. Elérnek egy adott szintet, azt licenszeli a Sanyo akármerre, aztán a Plextor még kicsit csinosítja, kozmetikázza (néha csak átnevezi, néha a szoftvert módosítja), aztán ha ki van tesztelve, akkor jön ki az új Plex, hátában az új feature-rel.
Ha közben valaki az alapot megvette a Sanyo-tól, és felhasználta, akkor nem a Plex az első. Ez a cumó egyébbként már elég régen benne van a Plex írójában, itt a PH!-n is volt róla cikk. Csak arra nem emlékszem, hogy csak a PlexWriter Premium támogatja-e, vagy valamelyik régebbi is. -
Deathcourier
aktív tag
Én aNero túlírásnál leragadtam nem tagadom :)
-
Deathcourier
aktív tag
Nem tudom mi benne a hülyeség! én nem mondtam hogy nem jó,de lehet nem célszerű ha már csak a saját írója olvassa csak !visszább írta valaki
-
Cefa
senior tag
válasz
Deathcourier #2 üzenetére
ez hülyeség.
pl vannak új kis floppy meghajtók amelyek egy hagyományos 1.44 es lemezre 33 megát raknak fel. volt is cikk itt a ph-n -
neduddki
nagyúr
HI!
hmmmmmmm, nem a plextor szokt elsosorban/elsokent alkalmazni a sanyo technikakat??? akkor most mire is celozgatnek???
udv
neduddki -
Deathcourier
aktív tag
De nem fullos Power DVD a WInDVD-t meg adták annó A7V8X-hez :C
-
erdoke
titán
válasz
Deathcourier #2 üzenetére
Nincs azzal semmi gond, csak mindig elfelejtik odaírni, hogy csak az íróval tudod majd olvasni.
PowerDVD-vel tele a net...:D -
Deathcourier
aktív tag
Nem hinném, hogy az előírtnál több adat írása feltétlenül jó. :))
-
Squirrel
őstag
Az az 1,4 Gb a hagyományos lemezekre mennyire biztonságos?
Aktív témák
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest