- Milyen nyomtatót vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi haladó szinten
- Milyen videókártyát?
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- ZIDOO médialejátszók
Új hozzászólás Aktív témák
-
robyeger
addikt
Hát igen ezt még jelenleg nem tudhatjuk 100%-ig.
Lehet, hogy majd a Vanderpool (Virtualization Technology) miatt válik szükségessé, de attól szerintem egy ilyen VT-s proci is menni fog 945/955 chipseten, max. nem lehet majd aktivizálni a vanderpool-t. Valjuk be otthoni használatnál nincs nagyon szükség Virtualizációs technológiára.
-
robyeger
addikt
válasz
bolondember #3 üzenetére
Szerintem a ventik igazán csak 266Mhz FSB felett lépnek majd életbe, hiszen a 955X chipset is bírja passzívan a 266 tempót, akkor ez miért nem tudná?
Az Abit Q-OTES heat-pipe megoldásánál is hőérzékeny fordulatszámszabályzást alkalmaznak, szóval aki nem extrémen tuningol, annak nem kell félnie.
[Szerkesztve] -
robyeger
addikt
Ránézésre nekem ez az alaplap egyszerűen mennyei!
A FET áramkörök és az új chipset hűtése nagyon cool!
Maximum annak lesz kisebb nehézsége, aki vízzel akarja hűteni az északi hídat. Ciao: Az új procik nem fogják maguknak megkövetelni a 975X chipsetet, gond nélkül üzemelnek 945/955-n is. Az Intel legalább is ezt állítja és a tesztpéldányos procik is ezt bizonyítják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged