- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- 3D nyomtatás
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Akciókamerák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fényeskedjék: ROG Strix OLED XG32UCWMG monitor tesztje
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
weihe
tag
Namármost. Megvettem én is a K7S5A-mat, a 3-as szám szerepel rajta egy kis fehér négyzetben, a PCI slotok felett. A proci csak egy Duron 800, meg a régi, 133-as CAS3-as SDRamjaim (elvileg branded (valami Ramos nevű cégé, ami nevével ellentétben nem mexikói, hanem vmi távolkeleti szutyvadék :) ), de a memóriatesztelő programok Noname-nek ismerik fel) Sajnos ezekre volt perpill lé :() Az is bejött, amit itt valaki valamelyik topikban megemlített, márminthogy nem igazán szereti az aszinkron működést (még a win telepítésnél a lemezellenőrzés sem futott le, kifagyott). Visszavettem 100/100-ra, így megy a dolog, csak épp a hangkártyám nem tudom telepíteni AOpen AW300, Maestro2 chippel, mert elszáll az egész.
És most jön a nagy kérdés: hogy a rákban kell BIOS-t frissíteni ? AMIbiosos gépen eddig nem volt, Awardoson soxor csináltam, de ezen valahogy nem megy. Mindent úgy csinálok, mint ahogy az ECS honlapján le van írva, de nem sikerül :(
Még valami: valaki emlegetett itt egy béta BIOS-t. Ezt hol találom ?
Minden segítséget köszönök !
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE Z790 UD Alaplap GIGA: 2026.07.26.
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Eladó Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB / 12 hó jótállás
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest