- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Androidos tablet topic
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
weihe
tag
-
weihe
tag
Jelentem, a csöcsre ugrás az amiflash329 miatt volt, mert a 3.26-os verzióval simán sikerült frissíteni a BIOS-t (official 011016)
-
-
weihe
tag
Namármost. Megvettem én is a K7S5A-mat, a 3-as szám szerepel rajta egy kis fehér négyzetben, a PCI slotok felett. A proci csak egy Duron 800, meg a régi, 133-as CAS3-as SDRamjaim (elvileg branded (valami Ramos nevű cégé, ami nevével ellentétben nem mexikói, hanem vmi távolkeleti szutyvadék :) ), de a memóriatesztelő programok Noname-nek ismerik fel) Sajnos ezekre volt perpill lé :() Az is bejött, amit itt valaki valamelyik topikban megemlített, márminthogy nem igazán szereti az aszinkron működést (még a win telepítésnél a lemezellenőrzés sem futott le, kifagyott). Visszavettem 100/100-ra, így megy a dolog, csak épp a hangkártyám nem tudom telepíteni AOpen AW300, Maestro2 chippel, mert elszáll az egész.
És most jön a nagy kérdés: hogy a rákban kell BIOS-t frissíteni ? AMIbiosos gépen eddig nem volt, Awardoson soxor csináltam, de ezen valahogy nem megy. Mindent úgy csinálok, mint ahogy az ECS honlapján le van írva, de nem sikerül :(
Még valami: valaki emlegetett itt egy béta BIOS-t. Ezt hol találom ?
Minden segítséget köszönök !
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Diablo IV
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Androidos tablet topic
- Tőzsde és gazdaság
- PlayStation 5
- Iqos cigaretta
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest