- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Philips LCD és LED TV-k
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
MegalodonS #94 üzenetére
No akkor sorban
1., Ki nem tud olvasni? Én azt kérdeztem, hogy volt-e OLYAN mennyiségű laptop a kezeid közt, hogy szignifikáns véleményt alkothass a minőségükről. Tudod mit jelent ez a szó?
2., Több Alienware notebook landolt már nálam, persze kipróbálás szintig, egy-két napra. Jók, tetszenek, amelyek jók, és nem tetszettek, amelyek nyikorogtak... De erről ki beszél? Jelen két Clevo alapű Alienware laptopról van szó.
3., Mit értessz azalatt, hogy gamer vagy? Miket játszol? Milyen ligákban indulsz?
4., Elnézést, de visszautasítom a nők kinézetének érvelésedbe történő bevonását, irreleváns szánalmas példa
5., Az, hogy Alienware rajongó vagy, az oké. Viszont a ''mindenki hülye, aki nem az'', és a ''mindenkit leszólok, aki nem az'' stílus gáz.
6., Nem mondtam, hogy ne vegyél alienware-t, tehát nem tudom, hogy mire válaszolsz. Én azt mondom, A, erre te mondod, hgoy nem B. Egészségedre.
7., A PC-m illetve laptopom felhasználási módja szintén irreleváns az érvelés során, mint a nő kontra lyuk problémád, nem erről volt szó.
Van kérdés?
Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- AliExpress tapasztalatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PlayStation 1 / 2
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Filmvilág
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Keresünk dokkolókat
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest