- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
MegalodonS
üzenetére
No akkor sorban

1., Ki nem tud olvasni? Én azt kérdeztem, hogy volt-e OLYAN mennyiségű laptop a kezeid közt, hogy szignifikáns véleményt alkothass a minőségükről. Tudod mit jelent ez a szó?
2., Több Alienware notebook landolt már nálam, persze kipróbálás szintig, egy-két napra. Jók, tetszenek, amelyek jók, és nem tetszettek, amelyek nyikorogtak... De erről ki beszél? Jelen két Clevo alapű Alienware laptopról van szó.
3., Mit értessz azalatt, hogy gamer vagy? Miket játszol? Milyen ligákban indulsz?
4., Elnézést, de visszautasítom a nők kinézetének érvelésedbe történő bevonását, irreleváns szánalmas példa
5., Az, hogy Alienware rajongó vagy, az oké. Viszont a ''mindenki hülye, aki nem az'', és a ''mindenkit leszólok, aki nem az'' stílus gáz.
6., Nem mondtam, hogy ne vegyél alienware-t, tehát nem tudom, hogy mire válaszolsz. Én azt mondom, A, erre te mondod, hgoy nem B. Egészségedre.
7., A PC-m illetve laptopom felhasználási módja szintén irreleváns az érvelés során, mint a nő kontra lyuk problémád, nem erről volt szó.
Van kérdés?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Acer Travelmate P215 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X230 - i7-3GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad P15S - 15.6" - I5 10310U 1.7GHZ - 16Gb - 512Gb - Quadro P520
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest