- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- HDD probléma (nem adatmentés)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kompakt vízhűtés
- Milyen notebookot vegyek?
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
Új hozzászólás Aktív témák
- 

#64791808 törölt tag válasz  MegalodonS

üzenetére MegalodonS

üzenetéreNo akkor sorban  
 1., Ki nem tud olvasni? Én azt kérdeztem, hogy volt-e OLYAN mennyiségű laptop a kezeid közt, hogy szignifikáns véleményt alkothass a minőségükről. Tudod mit jelent ez a szó?
 2., Több Alienware notebook landolt már nálam, persze kipróbálás szintig, egy-két napra. Jók, tetszenek, amelyek jók, és nem tetszettek, amelyek nyikorogtak... De erről ki beszél? Jelen két Clevo alapű Alienware laptopról van szó.
 3., Mit értessz azalatt, hogy gamer vagy? Miket játszol? Milyen ligákban indulsz?
 4., Elnézést, de visszautasítom a nők kinézetének érvelésedbe történő bevonását, irreleváns szánalmas példa 
 5., Az, hogy Alienware rajongó vagy, az oké. Viszont a ''mindenki hülye, aki nem az'', és a ''mindenkit leszólok, aki nem az'' stílus gáz.
 6., Nem mondtam, hogy ne vegyél alienware-t, tehát nem tudom, hogy mire válaszolsz. Én azt mondom, A, erre te mondod, hgoy nem B. Egészségedre.
 7., A PC-m illetve laptopom felhasználási módja szintén irreleváns az érvelés során, mint a nő kontra lyuk problémád, nem erről volt szó.
 Van kérdés?
Új hozzászólás Aktív témák
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Path of Exile (ARPG)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ASUS X571GT 15.6 GAMER LAPTOP
- Lenovo T14 (Intel Core I5 32Gb DDR4 512Gb SSD) laptopom eladó kifogástalan műszaki állapotban!
- HP OMEN 17 // RTX 3070 Ti // i7-12700H // 16GB RAM // 1TB SSD
- Villámgyors 11.gen Core I7 Lenovo T14 S gen2 32Gb DDR4 rammal és 512 Gb SSD-vel eladó!
- Garanciális // dobozos // MSI KATANA 15 B13V // i7-13620H // 16GB RAM // 1TB SSD // RTX 4070
- HP Z-Book G3 ! Csere-Beszámítás! I7 6820HQ / Nvidia Quadro M1000M 2GB / 16Gb DDR4 ! Új Akksi!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest