- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Aktív témák
-
Lunatic
aktív tag
Nemrossz. :)
Ez a vinyótartó elforgatás viszont értelmes dolognak tűnik, le a tradíciókkal. :DDD
Egy kis moddolásra ihletett, kiváncsi vagyok mit lehet kihozni a 7002-esből. -
beeboy
addikt
nekem nem tetszik
viszont láttam egy chieftech házat, élőben most egy boltban, hát mit mondjak!!!
lehet hogy ez lesz a következő vásárlás szenvedő alanya... -
tildy
nagyúr
15+fa egy ilyen hazert nem is sok.Mar rendelem is megfele:)
-
tildy
nagyúr
Most hívtam a seneritet, délután küldenek mailt, hogy kb. milyen áron lehet ezt a házat beszerezni, és mikorra.
-
tildy
nagyúr
-
tildy
nagyúr
válasz
Warlock_42 #28 üzenetére
Egyébként itt van egy nem renderelt kép:
[L]http://www.hardtecs4u.com/images/reviews/2003/yeongyang_yy-5601/5601_titel_gross.jpg[/L] -
tildy
nagyúr
válasz
Warlock_42 #28 üzenetére
Izlések pofonok.
-
tildy
nagyúr
Van magyar forgalmazója?
-
tildy
nagyúr
12 centis venti van előtte.Hűti az rendesen.
-
Skylark
tag
Azért én hozzátenném, hogy eléggé hűthetetlennek látszik a HDD tár, márpedig, ha tele van vinyóval...:(
-
zsoltee10
addikt
Nekem nagyon tetszik. Vajon mennyibe kerül majd? Remélem lehet majd táp nélkül kapni. Ha normális ára lesz, nem 40+ akkor nagyon fog érte fájni a szívem. :DD
-
Skylark
tag
-
LionTm
aktív tag
NAGYON FULLOS A HÁZ :))
nekem sosem lesz ilyen :((
Már nem vagyok happy... -
G@besz
csendes tag
Szerintem ász ez a ház! Nekem a forma a lényeg nem a neve.
Legalább még a férőhelye is elég BIG.
Gondolkodtam egy k....va jó szerverházon is de lehet hogy inkább nyáron ezt
fogom megvenni meee nagyon bejön. -
Herr Vida
tag
Természetesen nem a név jelentésére gondoltam... ha már a jelentésnél tartunk, szvsz uo. hülyeség Sárkánynak, meg hasonlóknak nevezni egy házat, mint bármi másnak (tényleg, egyáltalán milyen fantázianév passzolna egy számítógépházhoz?); engem egyedül a megnevezés zavar:
-Szeva, neked milyen házad van?
-Nekem? Jinjang Kincsung!
-MUHAHAHA!
:))
Lehet, hogy ez azért van mert európai vagyok, és nem nagyon (nagyon nem) vionzódok a keleti népekhez... (persze, tudom, nézzem meg, milyen gyártmányú az összes többi alkatrészem, cipőm, stb, stb. - de akkor is :D) -
Celtic
tag
válasz
dr. rozmark #2 üzenetére
Egyetértek az előlapi csatlakozóhelyek hollétével kapcsolatban. Alapvetően az a kérdés, hogy a toronyház az asztalon van, vagy a földön. Úgyértem egy előlapi USB-be csatlakozó eszköz kábele kifejezetten zavarhatja pl. a CD-ROM tálcáját ha a csatik felül vannak és a ház az asztalon (ami elég gyakori).
Érdemes lenne egy ''Gépszavazást'' tartani pl., hogy akinek toronyháza van és nem babrálja naponta, hol tartja? -
qayxc
csendes tag
Inkább a belbecs, mint a külcsíny! :-)
-
napos2600
tag
válasz
GeorgeTerror #1 üzenetére
az nem jinsung? bar lehet hogy volt ott ilyesmi haz de most nincs...
pedig igy elsore ez engem celzott meg :)
a belsejere en is kivancsi lennek a gyartonel megcsak meg se talaltam a hazat...
igyjaras :D -
marcee
addikt
válasz
dr. rozmark #2 üzenetére
''Kíváncsi lettem volna a belsejére is''
Nekem ez a kép is rendernek tűnik. -
Herr Vida
tag
Nekem nem teccik... számomra a ''szép ház'' fogalmát a Thermaltake Xaser III-as sorozata testesíti meg a legjobban (mindössze 70e HUF-ért). Meg nagyon nem szimpatikus, hogy csak ilyen idióta nevet tudtak adni neki... utálom az ilyen jingjang, csimcsum stb. neveket... :(
-
Hun'reeth
őstag
Nekem Teccik :D Bár egyelőre sajna még egy Chieftec Dragon is csak kósza álom :(
-
Zsiba
senior tag
Nekem nem tetszik... Jobban szeretem a letisztul formákat, ennek az eleje, hogy is mondjam, túl bumfordi :)
-
dr. rozmark
tag
Kíváncsi lettem volna a belsejére is, de a citált oldalon sem találtam erről képet.
Nekem bejönne, de attól függ, mennyibe kerül. Az előlapi kivezetéseket nem biztos, hogy felülre célszerű rakni. Én legalábbis így indultam az 5.25''-os helyre moddolt kivezetéseimmel, aztán hamar átkerültek az alsó helyre. -
GeorgeTerror
senior tag
Szép szép...
Hol is láttam ilyen márkájú házakat? Overclock.hu-n aranyárban (plusz szállítás).
Megint egy olyan dolog, ami sohasem lesz elérhető nekem :(((
Aktív témák
Hirdetés
ph Már az idei CeBIT-en hallani lehetett a cég új termékéről.
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Azonnali játékos kérdések órája
- Ukrajnai háború
- Diablo IV
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Autós topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ford topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest