Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen processzort vegyek?
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Fujifilm X
- Vezetékes FEJhallgatók
- Amazon Fire TV stick/box
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
FTeR
addikt
-
macilaci78
nagyúr
Én csak fél óra üzemidőt említettem szünetmentes tápról.
Merthogy ilyen DTR-ek is vannak.
A márka meg ebben az árban ezen a piacon... Szerény véleményem szerint egy noname hasonló kaliberű gép se lenne olcsóbb, sőt!
Ami az oprendszert illeti: Campussal licenszigazolással, tokkal vonóval diákra 5000Ft-ért komplett WinXP Prof, Office XP Prof, Visual Studio, Visual Basic, meg a fene se tudja, mit még lehet kapni. Én 5 éve vettem az én cókmókom, 14 CD-s szoftvercsomag, évente küldik az új regisztrációs kódokat, de azóta se kérte a másodikat.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
És már akkor megmondták, hogy nincs kapacitás visszaellenőrizni azokat az alkalmazásokat, mert év mint év törlik az adatbázist is költségmegtakarítás végett. -
Fiery
veterán
Aki 4 kilos DTR notit vesz, az altalaban egyaltalan nem hasznalja a gep aksijat.
Az OEM WinXP 20e Ft korul van, me'g mindig van tobb mint 70e Ft elonye az asztali gepnek... Meg 20 giga vinyo-elonye, bovithetosegi elonye... Persze tudom, a notit is lehet boviteni, meg egyebkent sem fair a dolog, de ha csak azt mondom, az asztali gepen az LCD-t lehet cserelni (a nagy fekete dobozt meg ne is nyissuk ki sosem), mar sokkal jobban fajhat egy atlag juzernek az a 70e Ft plusz, amivel tobbe kerul ez a noti.
Egyebkent nekem is szimpi ez a noti, csak ne lenne a hir leadjeben az a ferdites az arrol
Fiery
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo LOQ 15IRH8 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 PRO - 1 év gari
- RTX5070/ Ultra9 275HX/ 32GB DDR5/ 15.1' OLED/ Premium Care garancia/ bontatlan, új/ Legion 5
- Lenovo ThinkPad P15s Gen2 i7-11850H, 16RAM/512SSD/NVIDIA T500/FULLHD IPS, üzleti mobil munkaállomás
- Lenovo Thinkpad T450S, 14" HD+ kijelző, I5-5200U CPU, 12GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- Akciós áron, Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 - 16GB RAM, 512GB SSD, érintőkijelző, Yoga funkció, Toll
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- RTX 5080-as GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Fitbit Versa 4 okos óra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)