Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
Az említet driver az nV IDE drivere. Ha nem telepítetted, nyilván nem is fogod megtalálni. Viszont enélkül nem megy a SATA-II, tehát pl. az NCQ se.
Mi az, hogy ''alapból köztudott''? Amikor egy mezei user alaplapi drivercsomagot telepít, simán felrakja az összest, közte az IDE drivert és a HW tűzfal minden komponensét. Innentől elég sok szívás is várhat rá, ha a megfelelő tevékenységet meri végezni a gépén. -
Raymond
titán
''komolyan nem tudom, hogy mi a bajod az nForce4-gyel.''
Lehet hogy valami hasonlo mint nekik:
nForce4 Data Corruption Bővebben: link -
erdoke
titán
Nekem is van PCI-os RAID kártyám, de 2 ODD-nek vettem, IDE vinyóm nincs. Van 4 SATA (ebből 2 SATA-II), egy firewire és 1-2 USB-s. Az USB-seket csak időnként használom.
Lassulást én se tapasztaltam, de kékhalált az nV IDE driverre hivatkozva már igen. Ilyen pedig nem volt se Intel, se VIA, se SiS chipsetes lappal. -
erdoke
titán
Engem már nem érdekel komolyan a teljesítmények közötti különbség, és szerintem így van ezzel a vásárlók többsége. Bármelyik DC proci bőven elég arra, amire használni akarom, számomra fontosabb paraméter a CPU ára, a platform ára és stabilitása/megbízhatósága ill. a halk hűthetőség. Ha mindent összevetek, a fos A64-hez társítható chipsetek miatt komoly alternatívaként kell számolnom a Preslerrel. Legnagyobb sajnálatomra, mert jó az X2, de rakás kaka mind az nF4, mind az ATI, a VIA meg még mindig fapados.
Jó játékkonfigot lehet építeni ezekből, de a 6-7 HDD és a 4-5 DVD-író (mindkettő között akad külső USB-s és firewire is) közötti műveletek már meghaladják a chipset vagy a driver képességeit. Engem pedig a game még alapszinten sem érdekel. -
robyeger
addikt
Minkét platform processzorjait, ha tuning szempontjából nézzük, már most jócskán megemelhetnék az összes proci teljesítményét(én inkább az alapórajelet szorgalmaznám, mint a szorzót
), szóval nem kell félnünk szerintem, mert jó ideig megmarad nekünk a tuning okozta ''+izgalom''
, hát ennyit a rejtett tartalékokról
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Keresek 12-13-14. gen i5 procikat!
- Intel Core Ultra 7 265 20-Core (30M Cache, up to 5.30 GHz) LGA1851 OEM Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 3db apró szépséghibás DELL WD19S dokkolók (csak kábel résznél) (ELKELT)
- Apple iPhone 14 pro 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! Gamer Notebook! MSI Thin 15 B12UC! I5 12450H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- Jackson elektromos gitár
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), szóval nem kell félnünk szerintem, mert jó ideig megmarad nekünk a tuning okozta ''+izgalom''
, hát ennyit a rejtett tartalékokról