Hirdetés
Aktív témák
-
$JD$
csendes tag
Jaja! 3DFX-ék próbálkoztak ilyesmivel a kihalásuk előtt közvetlenül. Emlékszem, egyszer régen olvastam egy olyan kártyáról (3DFX), amire tán 4 chipet pakoltak, és külön tápegysége volt neki, amit a 230V-ra kellett dugni. Hogy gyártották-e valaha, nem tudom. De megnéztem volna egy ilyen kártyát :D
Szerintem is a lassulás bizonyos mértékig jót tesz. De azért meghalatni még nem kellene. Meghát, nézzétek mennyi embernek van DX 9-es kártyája, és még egy fia DX 9es game-t nem láttunk. Majd a Half Life2, de addig semmi. én személy szerint február óta vagyok tulajdonosa egy R9700asnak. Mondjuk ennek az ára tényleg nem esett akkorát, mint vártam (köszönhető ez részben az NVidia FXes rémségeinek).
Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Napelem
- Kerékpársportok
- Azonnali informatikai kérdések órája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nők, nőügyek (18+)
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- GOG.com - Good Old Games
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest