- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen monitort vegyek?
- Everest / AIDA64 topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
$JD$
csendes tag
Jaja! 3DFX-ék próbálkoztak ilyesmivel a kihalásuk előtt közvetlenül. Emlékszem, egyszer régen olvastam egy olyan kártyáról (3DFX), amire tán 4 chipet pakoltak, és külön tápegysége volt neki, amit a 230V-ra kellett dugni. Hogy gyártották-e valaha, nem tudom. De megnéztem volna egy ilyen kártyát :D
Szerintem is a lassulás bizonyos mértékig jót tesz. De azért meghalatni még nem kellene. Meghát, nézzétek mennyi embernek van DX 9-es kártyája, és még egy fia DX 9es game-t nem láttunk. Majd a Half Life2, de addig semmi. én személy szerint február óta vagyok tulajdonosa egy R9700asnak. Mondjuk ennek az ára tényleg nem esett akkorát, mint vártam (köszönhető ez részben az NVidia FXes rémségeinek).
Aktív témák
- Formula-1
- Futás, futópályák
- EAFC 25
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Légy a Gépek Mestere! Kamatmentes részletfizetési lehetőség!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest