- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Fujifilm X
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Aktív témák
-
$JD$
csendes tag
Jaja! 3DFX-ék próbálkoztak ilyesmivel a kihalásuk előtt közvetlenül. Emlékszem, egyszer régen olvastam egy olyan kártyáról (3DFX), amire tán 4 chipet pakoltak, és külön tápegysége volt neki, amit a 230V-ra kellett dugni. Hogy gyártották-e valaha, nem tudom. De megnéztem volna egy ilyen kártyát :D
Szerintem is a lassulás bizonyos mértékig jót tesz. De azért meghalatni még nem kellene. Meghát, nézzétek mennyi embernek van DX 9-es kártyája, és még egy fia DX 9es game-t nem láttunk. Majd a Half Life2, de addig semmi. én személy szerint február óta vagyok tulajdonosa egy R9700asnak. Mondjuk ennek az ára tényleg nem esett akkorát, mint vártam (köszönhető ez részben az NVidia FXes rémségeinek).
Aktív témák
- Építő/felújító topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gumi és felni topik
- Goddess of Victory: Nikke
- Alakul a Visa és a Mastercard európai ellenfele
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mikrotik routerek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest