Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
bepipalod az ''inv'' checkbox-ot, es az x^2 gombra boksz (egyebkent meg rtfm
)
es hogy kicsit on is legyek:
emlitetettetek a videoszerkeszto progit, ha jol sejtem a wme-re gondoltatok
a szerkeszto, vago, felvevo reszeit nem igazan ismerem, viszont azt kell mondjam, hogy hosszas keresgeles, es jopar program kiprobalasa utan azt kell, hogy mondjam, a ''broadcast videostream'' funkcioja (vagy minek nevezzem) igen jo
webcam kepet akartam kitenni netre, es ekkor volt szerencsem (ugy 10-15 progival valo szivas utan) rajonni arra, hogy a wme tud ilyet....ingyen....es jol
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
-
VladimirR
nagyúr
válasz
#64791808 #15 üzenetére
vagy nincs minden szar elinditva, figgetlenul attol, hogy kell-e vagy sem
es meg mielott mondanad, hogy mert tele van minden szarral (bar egyszer mar irtad), felhivnam a figyelmedet, hogy nem utolso sorban hozzanemerto homejuzernek keszult az xp, akinek az eletben nem magyarazod el, hogy hogyan telepitsen usb2-t, meg hogyan inditsa el pl a telephony szolgaltatast, hogy fel tudjon maszni netre, es meg lehetne itt sorolni
moonman: errol jut eszembe: a feladatkezelo kis taskbar ikonja nekem nem mindig jelenik meg, miota fent van az sp2...hallotal mar (vagy esetleg X-COM, ha erre jar) ilyenrol? 3rd progi nem hinnem, hogy beleszolna ilyenbe, meg mar sp2 elott is hasznaltam ezeket, s akkor nem volt vele baj
nem eletveszelyes, de kicsit zavaro, hogy esetenkent 10-15 ctrl+shift+esc is kell, mire kiteszi a vekker fele
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest