Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Apple asztali gépek
- 3D-s gyorsítótárat mindenkinek!
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chili7
őstag
Elméletben szép dolog? Akkor a gyakorlatban meg ki kell dolgozni!
Nem azt mondtam, ogy ez a megoldás, csak hogy ezen elvek alapján kéne rá megoldást találni.
Változatlanul az a véleményem, hogy 10 pénz elég sok ahoz, hogy azt csináljon a júzer a nettel amit akar. Beleértve sokmindent!!
Szerintem meg megoldható a látogatottság számlálás, vagy az online-percek mérése.
Egyszóval az a véleményem, hogy ha valami ngem zavar, és tudok ellene tenni, akkor hagy csináljam már! -
WN31RD
addikt
Én nem látok itt semmiféle összeesküvés-elméletet. Nem gondolom, hogy az általam leírtak egy titkos csoport által összehangolt támadás lenne az emberiség ellen.
Valószínűleg teljesen természetes okokból így alakult, most pedig, miután észrevettük, hogy mégsem lesz ez így jó, közbe kell avatkozni.
Természetesen, ha nem fajult volna el ennyire rettenetesen nagyon a marketingtevékenység, akkor nem foglalkoznék a kérdéssel. Nem azt akarom, hogy egy bolt ne rakhassa ki a bejárata fölé a cégért, vagy ne létezhessen hirdetési újság. Azt pedig, ha a szomszéd - őszintén, nem anyagi megfontolásból - dícséri a mosóport, nem tartom reklámnak, nem erről írtam. Egyszerűen úgy gondolom, hogy annyira elszaladt velünk a ló ilyen szempontból, hogy igen drasztikusan vissza kell fogni ezeket a dolgokat.
A flash-es reklámra nem emlékszem, mert egyrészt már idétlen idők óta szűröm a reklámokat, másrészt a flash-t különösen rühellem (már ha nem kifejezetten a tartalom által indokolt bonyolult animáció megjelenítése miatt van rá szükség, teszem azt, egy mechanikus szerkezet mozgásának bemutatásához), úgyhogy csak kivételes esetben indítok el flash plugint tartalmazó böngészőt. -
Chili7
őstag
Gondoltam, hogy ez a gondod!
Túl egyszerűen fogalmaztam, de egy kis fantáziával azért tovább lehetne gondolni!
Példa: Amkor veszel egy dvd-n filmet, akkor sem az össz lóvé a teszkóé, hanem különböző szerződések alapján megy belőle a kiskernek a nagykernek, a filmstúdiónak, a dvd lemez kiadójának, endi vajnának, richard gere-nek, az usa államának, az usa-ban élő munkanélkülinek, jogdijak alapján a szerzőnek, stb....
Vagy például a Te személyi jövedelemadódból, vagy amit eszel - kenyéren lévő áfából, hogy lesz út Sopronban vagy Gyulán?
Tehát a szolgáltatók adójából lehetne finanszírozni egy olyan alapot, mely mondjuk a látogatottság alapján ossza szét a lóvét.
Rengeteg területen működnek így a dolgok!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yettel topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Óvodások homokozója
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521, 100% Akksi
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Samsung Galaxy S23 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Valószínűleg teljesen természetes okokból így alakult, most pedig, miután észrevettük, hogy mégsem lesz ez így jó, közbe kell avatkozni.