Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Male

nagyúr

válasz Lortech #48 üzenetére

Ha jól láttam, 1024x768, minden minimumon próbálták...

Igen, léteznek régebbi játékok, azzal lehetne is tesztelni... Itt a PH!-n is olyanokkal/olyan beállításokkal tesztelik a VGA-kat, amik kb játszható sebességet produkálnak rajta. Mert pl belépőszintű kártyákat felesleges összehasonlítani Oblivionban 1600x1200 minden maxon beállítással...

A integrált VGA alapesetben arra való, hogy az irodában menjen a Word meg az Excel, esetleg az Aero fusson, hogy a betévedő ügyfelek lássák milyen jó gépei vannak a cégnek :) A másik terület a kisebb HTPC-k, ahol meg a videos képességek + minimális fogyasztás (melegedés) a fő szempont.

Csak azt írtam, hogy szerintem nem arra kell fejleszteni az integrált VGA-kat. El lehet adni párat ezzel is, és gyártsanak, ha erre is van igény, de a nagyobb rész az integrált VGA-knál akkor is az irodai felhasználás, és pl az nVidia ide nem nagyon készített semmit.

• Abu85

HÁZIGAZDA

válasz Lortech #48 üzenetére

Tökéletesen leírtad a lényeget.

Arról nem is beszélve, hogy jelenleg elég sok Linux-os irodai gép kerül terítékre, és ugye jelenleg csak az nv-nek és az Ati-nek vannak úgymond használható Linux driverei.

De ha valaki mégis a SiS, Intel integrált megoldásokat válassza annak csak gratulálni tudok.

Az Intel pedig jobban tenné, ha mérnököket csoportosítana a VGA fejlesztésekhez, mert az AMD-hez képpest komoly lemaradásban van.

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák