- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Steelseries Apex 350 javitasa
- Hobby elektronika
- RAM topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
De ha valaki mégis a SiS, Intel integrált megoldásokat válassza annak csak gratulálni tudok.
Jelzem, én egyáltalán nem ezt mondtam. Csak felvetettem más szempontokat is. Ha olcsóbb tud lenni egy picit a riválisoknál a SiS, irodába jobb választás lehet (oda ez is sok), viszont általános otthoni felhasználásra én inkább ATI/NV IGP megoldásokat választanám. -
Senior tag
aktív tag
Félretéve a Vista Aero Glass hájpot, mit jelent integrált VGA-nál a ''köröket ver rá''?
Másrész az Intelnek is van integrált VGA-s chipje, sőt, jövőre lesz újabb, ezek már Aero-t is bírnak. Amennyire én tudom, egyelőre csak az Intelnek van pl. DirectX 10-es integrált VGA-ja. Mégegyszer mondom, a hírben szereplő megoldás egy ultra low cost belépő szintű lap, nem a grafikus teljesítményre gyúr, hanem a költséghatékonyságra. -
Male
nagyúr
Ez általánosságban nem igaz, csak a konkrét lap/chipset esetben... arról igazán nem a SiS tehet, hogy az Intel a régi chipsetjüket rendelte, és nem az újat, amiben a Mirage 3 grafikus mag van... arra nemhogy köröket nem ver az ATI/nVidia integrált mag, hanem veszít vele szemben... (na nem 3DMarkban meg játékokban, de az integrált VGA nem is erre való...)
A cikkhez: a 966L-ben is csak SATA 1 van: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Sorozatok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Path of Exile 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AliExpress tapasztalatok
- Formula-1
- További aktív témák...
- MSI H61M-P21 (B3) LGA 1155 alaplap, + Quad Core i5-2500k processzor
- KINGSTON FURY 64GB BEAST - DDR4 - 3200MHz - CL16 KIT - memória! - !ÖT ÉV GYÁRI GARANCIÁVAL!
- 32GB 3200Mhz DDR4 RAM Kingston Fury Black CL16 2x16GB Garanciális
- Crucial Ballistix 16 GB (2x8 GB) 3600 MHz CL16 DDR4-kit eladó
- HyperX DDR4 16GB(2x8GB) 3600Mhz CL17
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Huawei 4G CPE Pro3 4G Router
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest