Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Dell notebook topic
- Milyen széket vegyek?
- RAM topik
- Milyen házat vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
-Devil-
aktív tag
Hiába, a pénz nagy úr...
Szerintem ilyen ''mezei felhasználók'' mint mi, nem sűrűn fognak ilyen ''nagy neves gyártók'' által összeállított masinát venni. Legalább is én úgy kerülöm ezeket mint a pestist. Hatalmasakat lehet szívni velük. Semmi driver, semmi normális leírás, csak a reklám, meg az egyéb haszontalan infók. Volt már Siemens, Compaq Evo, meg ilyen összeállításokkal dolgom, és egy életre elegem lett belőlük. Sokat kell görcsölni mire összeállnak, idióta bios-uk, ''nevenincs'' alaplapjuk van, semmi extra, általában integrált VGA, siralmas sebességgel, és még drágák is. Inkább legyen egy ''névtelen'' gépem, és 8x jobban járok, mert pontosan tudom, mim van, és mit hol keressek, plusz drivereket is könnyebb találni. (Aki ehhez a Compaq Evo-hoz meg ezekhez a hulladékokhoz próbált már normális, működő drivert keresni, az tudja miről beszélek. Fél nap rámyegy mire meg lesz a megfelelő)
Irodába oké, csak ne nekem kelljen csinálni. :D De lehet, hogy még ott is jobban jár az ember, ha sajátkezűleg, vagy némi segítséggel rak(at)ja össze a gépét, és nem ilyet vesz.
Aktív témák
- AMD Ryzen 5 5500 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 7800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel I5 13600 k (1 év Garanciával )
- Intel I9 14900K + ASRock Z690 PG Riptide + TeamGroup 32GB(2x16GB) DDR4 3200MHz CL16
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest