Új hozzászólás Aktív témák
-
WN31RD
addikt
válasz
raszputyin #49 üzenetére
''Én nem neveznék hülyének valakit, aki pl. fejből 10-20 oldal Montesquieu-t tud idézni, esetleg virtuóz Bach-játékos, csak azért, mert nem vágja a hardverkérdést! Épp ellenkezőleg, talán értelmesebb tudás az, ami (e példákkal élve) az 1740-es évek óta még mindig értékes, mint ami kb. ötévenként totálisan elavul''
Érdekes kérdés, hogy kit nevezhetünk okosnak, és melyik fajta tudást értelmesnek illetve értékesnek... Én pl. senkit nem tartok okosnak az alapján, hogy fejből tud idézni valamit. Értelmesnek sem igazán nevezném az ilyen tudást, sokkal hasznosabb szerintem, ha valaki tudja, mikor kell valamit idézni, aztán pillanatok alatt kikeresteti a szöveget a számítógépekkel. És ez egyre inkább így lesz...
''mikor a lámákat szidják; joguk van az élethez és a géphasználathoz is, ha megfizetik az árát!''
Ha nem mennek el néhány tanfolyamra, ahol rendesen megtanítják nekik a dolgokat, akkor nem fizetik meg az árát minden ehhez kapcsolódó dolognak. Ha autót akarsz vezetni, ahhoz sem elég, ha megveszed a vasat: jogosítványt is kell ''venni'' (és ezt sem kapod meg a középiskolában).
Másrészt, aki anélkül kattintgat összevissza, hogy elolvasná azt, amire rákattint, az idióta barom szerintem is, erre nincs mentség (vö.: aláír minden szart, anélkül, hogy elolvasná - dettó). Mert vagy nagyon ért az ember valamihez, annyira, hogy csuklóból nyomja az ilyesmit, vagy nem ért hozzá ennyire nagyon, ebben az esetben viszont óvatos. Aki nem tudja, hogy nem ért valamihez, az pedig - idióta barom. -
VladimirR
nagyúr
válasz
raszputyin #49 üzenetére
nem azert neveztem hulyenek az atlagsugaru felhasznalok egy reszet, mert nem ertenek a hardverekezeleshez, hanem mert meggyozodesem, hogy a fergek/kemprogramok donto tobbsege kiszurheto annyival, hogy elolvassa a tisztelt felhasznalo, amit a szamitogep kerdez tole (pl.: akarod-e telepiteni a ferget? igen, nem, megsem -- szerinted mire fog a tobbseg olvasas nelkul racsapni?)
nezd csak meg, mennyi gondot okoznak a kulonbozo levelben terjedo phisher-ek (vagy minek hivjak), csak mert a tisztelt felhasznalo, aki tobbszor figyelmeztetve lett, kiadja az adatait, anelkul, hogy meggyozodnerola, ki is keri azokat
es lehet, hogy megdolgozott a gepeert, de ha abbol a gepbol zombi lesz, ami teged is bombaz a spammel, akkor mar ugye kicsit mas a helyzet
ezt a no vs szoftver dolgot kifejtened? komolyan erdekel, hogy mire gondolsz
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Viccrovat
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Milyen notebookot vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest