Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• VladimirR

nagyúr

válasz raszputyin #61 üzenetére

a szomoru az, hogy azt sem gondolom komolyan, hogy valaki veszi a faradtsagot, es megnez egy ilyen videot (vagy akar egy olyat, amit nem az ms csinal, hanem a firefox-ban lesz (tegyuk fel, hogy bejon a felvetesed, es lesz ilyen)....a tobbseg firefox-ot sem azert hasznal, mert tudhja mire jo, hanem azert, mert eletettek, mondvan jobb, mint az ie....ehh, inkabb tanitsak meg hasznalni, mindegy melyiket, de ff-fel is fel tud rakni eleg sok szemetet (bar a tobbseg meg mindig ie-re van optoimalizalva))
    amugy meg, a semminel tobb, utobbiban szerintem van normalis info is (abban egyetertek, hogy az elobbi ilyen reklamanyag feleseg, de szerintem a masodik igenis hasznos)

[Szerkesztve]

• VladimirR

nagyúr

válasz raszputyin #57 üzenetére

''Talán a Firefoxba be lehetne építeni egy ''általános internet bevezetőt'', sztem népszerű lenne, ha nagyon szépen megcsinálnák''

ha tudnad, hogy a microsoft csinalt ilyet is (persze ezek korant sem nepszeruek, sokkal inkabb szarfoswindoze)
    Bővebben: link (nem wol kedvem ms-eknel keresgelni, de szerencsere le volt mentve ketto is :DDD)

• VladimirR

nagyúr

válasz raszputyin #49 üzenetére

nem azert neveztem hulyenek az atlagsugaru felhasznalok egy reszet, mert nem ertenek a hardverekezeleshez, hanem mert meggyozodesem, hogy a fergek/kemprogramok donto tobbsege kiszurheto annyival, hogy elolvassa a tisztelt felhasznalo, amit a szamitogep kerdez tole (pl.: akarod-e telepiteni a ferget? igen, nem, megsem -- szerinted mire fog a tobbseg olvasas nelkul racsapni?)
    nezd csak meg, mennyi gondot okoznak a kulonbozo levelben terjedo phisher-ek (vagy minek hivjak), csak mert a tisztelt felhasznalo, aki tobbszor figyelmeztetve lett, kiadja az adatait, anelkul, hogy meggyozodnerola, ki is keri azokat

es lehet, hogy megdolgozott a gepeert, de ha abbol a gepbol zombi lesz, ami teged is bombaz a spammel, akkor mar ugye kicsit mas a helyzet

ezt a no vs szoftver dolgot kifejtened? komolyan erdekel, hogy mire gondolsz

• VladimirR

nagyúr

válasz WN31RD #43 üzenetére

kokret szam kell? 42

p.s.: ertem, abbahagytam (meg egyebkent is magamra maradtam)

• VladimirR

nagyúr

válasz zLegolas #39 üzenetére

arra, hogy a windoze nagyot bukjon, s a rendszeredet ellepjek a fergek/ad- es spyware-ek (amiket tevesen virusnak csufolnak) meg jo sokat kell varnod (ennek oka leginkabb a marketing, de ez mindegy vegulis), de erdemes tullatni a felkapott, jolhangzo szopvegeken, hogy a win igy szar, meg ugy csupa lyuk (mint pl.: ''Mindenki látott már jégvirágos ablakokat, de fagyott pingvint senki!''), es esetleg ha megnezned kedvenc oprendszered/bongeszod online dokumentaciojat, azon belul is a known issues szekciot, talan megfontolnad, hogy valoban jogos-e a magabiztossagod e teren

amit a hulye juzerekrol, es azok faszsagarol irtam, pedig tartom tovabbra is (es igen, olykor kisse agressziv vagyok, mert nehezen toleralom az emberi hulyeseget, azt pedig megnehezebben, ha nehany fanatikus ezt kihasznalva saroz valamit)
    a peldad egyebkent leginkabb ott santit, hogy az a pitypangzar jol mukodik, nem dol be magatol az ajto, viszont a kedves lako mindenkinek ajtot nyit, anelkul, hogy kilesne a kukucskalon (szekrenyt, ingyen mellekelnek a pitypangzar sp1-es valtozatahoz, az sp2-eshez mar jar a lanc es a 7 lakat is, a 3 pitbull [pedig szinten ingyen letoltheto a gyarto honlapjarol)
    ha a kedves lako ezeket jo melyen elzarja, osszetori, akkor ne csodalkozzon, hogy kiraboljak

szeretned pedig nem kell, azt inkabb hagyd meg a leanyzoknak

nezzuk a mai napig szuletett virusok szamat (f-prot.com-rol vannak a szamok)
    106190 DOS/Windows
    432 Unix/Linux
    annyira nem is gaz, ha mondjuk 5%-os linux reszesedessel szamolunk (ami szerintem tulzas, de hirtelen ilyet talaltam) a home-user-ek koreben
    tehat aranyaiban nezve, ~10-12-szer annyi virus keszul woindoze rendszerekre, mint linuxra, ami imho nem rossz, azt figyelembe veve, hogy mint irtad, utobbira ez az egesz egyaltalan nem kifizetodo

tudod, a programozas ''alaptetele'': hibatlan kod nincs

• VladimirR

nagyúr

válasz zLegolas #29 üzenetére

komolyan mondom, szinte minden linuxfanatikusnal jobban varom mar, hogy a win piacot veszitsen, es eloretorjenek a linux alapu rendszerek.....no nem azert, mert az nekem annyira jo lesz, hanem azert, mert kivancsi vagyok milyen kepet vagtok majd hozza, mikor honszeretett rendszereteket szarratorik, meg ellepik a fergek

erdesz: nem vaganykodasrol van szo, csak mar a tokom tele van azzal, hogy a hulye juzerek osszes faszsaga miatt a windozt hibaztatjak (es ugyanigy tele a tokom a sok *nix fanatikussal is)

[Szerkesztve]

• VladimirR

nagyúr

válasz Adi #1 üzenetére

windoze-t hasznalok, admin account-tal, msie-vel, nincs virusirtom, se antyspyware-en, megsem erzem magam seggfejnek, es a gepem is tiszta
    nem lehet hogy egyszeruen arrol van szo, hopgy a sok irastudatlan balfasz nem olvassa el, amit az a kurva gep kerdez?

p.s.: kerek engedelyt szemenkopni magam

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák