- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Linkek a játékosok közvetlen felvételéhez (telefonról kattinthatók): https://digitxt.blog.hu/2019/07/01/ph_hcr2_no_tuning_cup
Korábbi házibajnokság eredmények:
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
Topikgazda
-
misi_belucci
tag
válasz
zeon.hu #5156 üzenetére
Megy-e? Hasít!
1. A German Legends már korábban felajánlotta az üresen álló csapatát, a PH1 már át is költözött.
2. Illetve két magyar csapat, a HunRacing2 és a TopHungarians nemrég egyesült. Az utóbbi vált üressé, a PH2 oda fog becuccolni.Mindkét felajánlás nagyon nagyvonalú. Hálás köszönet érte!
11k és 12k serleget kaptunk tőlük, így nem kell a nulláról kezdeni. (hamár a FS elbánt velünk...
)
-
misi_belucci
tag
válasz
zeon.hu #5129 üzenetére
Nem kapkodnak a FS-nál. A support is legtöbbször automata (elutasító) válaszokat ad.
AKIspest már visszakapta mindkét profilját, illetve más külföldi játékos is. Szóval van remény.A FS azt írta Discordon, hogy tudnak a problémáról. Aki nem szándékosan használta ki ezt a VIP dolgot, annak visszaállítják a profilját.
-
DigitXT
Topikgazda
válasz
zeon.hu #5121 üzenetére
Bimm-bamm. Vmi tévedés miatt kivágták a Leaderünket, és nullázták a
pontszámokat is. Ezt ugye a kis csapatban is eljátszották, csak a Local
lista mutatja még a helyén mindkettőt. Eléggé érthetetlen lépés... Pláne
szar, hogy több tagot érintett. Pedig épp rangadó van a BHF-fel: necces!Jelen körülmények miatt a köpcös vezet (de jön még kutyára teherautó).
Illene most már összerakni azt a 38K-t. Vagy egy kicsivel még jobbat. -
DigitXT
Topikgazda
válasz
zeon.hu #5110 üzenetére
Meg tudom érteni, hiszen az ember folyamat teljesíteni akar,
és nem kevésbé stresszesek ezek a versenyek sem.
(Az a méreg, amikor kellett volna, nem megy, amikor meg a
sima győzelem már kinéz, simán sokkal több pontom lesz.)Persze, nyilván azért sima a győzelem, mivel sokunknak jól
kiadta. Másrészről a stratégia sem mindegy. Az előzőn már
nem tudok változtatni, de most másképp álltam neki, bejött.
(YT videók nézésére nincs idő/kedv, pedig segítettek, anno.)Ui: elvből nem akarok már én se költeni, rengeteg Rotatoros
ajánlatot dobott be, tök egyértelműen pénzbeszedésről szól. -
tzsolesz
nagyúr
válasz
zeon.hu #5089 üzenetére
Én nem hagytam ki. Ez soha vissza nem térő alkalom volt szerintem.
Az epicek nem adtak legendaryt, a lega láda pedig coint adott. Korábban cupson megkaptam a fuelt (2x). trúszter hiányzik csak.
3.5 napig pedig (péntek reggeli gyakorlás a tankkal a time trialon az eventre túl jól sikerült) a játékbhoz való jogomat korlátozták egy előugró ablakkal, miszerint csalást észleltek, ha ez szerintem hiba miatt van, akkor írjak a supportnak.
Ma vették le. Az egész egy halom bug, ami túl van védve. De a rengeteg orosz csalót nem szűri a gép. Én meg elestem egy halom cucctól, meg vagy 1 milla cointól, 2-300 gemtől stb...
Semmi kárpótlást nem kaptam (jelzem VIP vagyok 1.5 éve egyhuzamban...). -
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
zeon.hu #5089 üzenetére
Én beletoltam amit kellett, de 400-as láda Trustert adott... Még véletlenül sem coin vagy fuel boostot.
Nem hinném, hogy most bármi szerint volt rangsorolás, ugyanis mindenki meghatározott feltételekkel mehetett, ott meg nem a GP, hanem skill számít. (Én is talán 1-et vagy 2-t nyertem élesben, nekem annyira nem fekszik a rotációs.) -
tzsolesz
nagyúr
válasz
zeon.hu #5070 üzenetére
Asszem azért ban jár. Kizárólag Play áruházól szabad telepíteni.
Másképp már elkértem volna.
Azért 4-5 nap előny már elég tetemes. Annyi idő alatt özön ládát nyit az ember, amik potenciális alkatrész források. Nem semmi szemétség ez már....
Remélem pénteken még a team eventen is azzal kell menni. Nah, akkor írok egy szép levelet a FS-nek a szülőkről.... -
AKIspest
tag
válasz
zeon.hu #4931 üzenetére
Jó pihenést! Az előző ellenfél nagyon erős volt a 2es csapatnak, pedig sokat erősödtünk 1 hét alatt, meg is telt a csapat most először a 3 hónap alatt. Ahogy megbeszéltük, az ős PH-sok kivételt képeznek, nekik tul.képp védettségük van. A többieknél elkezdem a természetes kiválasztódást...
Most visszakaptuk a bolgárokat, ezeket simán verjük, akár 3k felett is lehetünk.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
zeon.hu #4928 üzenetére
Gyorsítótár törlés, esetleg újratelepítés? Utolsó frissítésen vagy?
Speed(R)
Miért lenne csalás? Ez az event nem Snowmobile event, hanem Water event, amin mehetsz bármivel. Innentől kezdve mindenki azzal megy amivel akar (vagy amivel tud). [Az más kérdés, hogy az event borítóképe arra sarkall, hogy a Snowmobilelal menj, de ez nem minden esetben kifizetendő, ennyi.] -
-
misi_belucci
tag
válasz
zeon.hu #4806 üzenetére
1. Green cup - Spartan Racing
Supercar
20/20/1/20, OC, szárny, coin, vagy
20/20/20/20, a.burner, coin, szárny2. big air cup - big air
Formula 20/20/9/7, OC, landing, szárny3. Epic hills - belter road
Hot-Rod, mágnes, coin, fuel boost, vagy
Diesel, a toplistáról le lehet lesni, hogy hogyan4. Dark roads - Visions of victory
Diesel + start, szárny, rugó, esetleg
Mk2 így: ( de a Diesel gyorsabb)
[link] -
DigitXT
Topikgazda
válasz
zeon.hu #4792 üzenetére
Csakazértse nézem meg. Főjön a saját levében.
(3-5 másodpercet adott
mindenkinek a döntőben az egyik pályán, gondolom valami "isteni véletlen"
folytán, előtte meg bukdácsolt Top10 és a Top100 között: melyik reálisabb?
Hirtelen mindenki fakezű lett, aki addig verte, vagy "tökéletesen kigyakorolt"
pályát kapott a házi kedvenc, pont azért, hogy legyen belőle videó?Naugye. -
Gaborz1
senior tag
válasz
zeon.hu #4786 üzenetére
Mire vagy kiváncsi?
Pénteken délután volt az 1. forduló, ahol a top1000 jutott tovább.
Szombaton délután a 2. forduló, ahol a top 400 folytathatta.
Vasárnap kora délután a 3. forduló, ahol a top 128 ment tovább
Vasárnap este a negyeddöntő, innen már csak 32-en maradtak. Én itt szálltam ki, CsJoe-val egyetemben.
Ma kora délután az elődöntő. A top8 maradt.
Ma este volt a döntő is. Ide M.Matyi kolléga be is jutott egyetlen magyarként.Az elődöntőig 3 pálya volt. Elődöntő, döntőben pedig 6.
A lehető legjobb időt kellett menni 1 óra alatt, minden pályán és az összidő számított. -
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
zeon.hu #4454 üzenetére
Éppen az előbb akartam írni, ugyan nem Session Captured-del kapcsolatban, hanem, hogy ma 10x vágott ki legalább... Net van, wifi, egész nap, belépek nyomom a kupát mondjuk és harmadik versenyen kivág a menübe, mert, hogy szerver karbantartás... Kilövök, visszalépek és megy tovább, mintha semmi sem történt volna... Vicc. 3 ticketet így buktam el team eventen... Az utolsó pályánál kivágott, és el sem mentette amit addig mentem, szóval azt a pontot sem tartotta meg.
-
misi_belucci
tag
válasz
zeon.hu #4443 üzenetére
Igen, a kamion fizikáját megváltoztatták egy pár héttel ezelőtti frissítésben.☹️
Előtte ha egyszer belendült, alig lehetett szemmel követni.
Most meg egy nagy repülés közben szinte megáll a levegőben.🤔
Állítólag IOS-en az elejétől fogva ilyen "levegőben fékezős" volt.Ja, láttam mentél pár jó időt néhány pályán.👍
-
AKIspest
tag
válasz
zeon.hu #4443 üzenetére
Ez igazán rendes tőled, nagyon korrekt! Tanulhatna tőled 1-2 ex-tag, akiknek nagyon gyenge teljesítmény után is bizonyítgatnom kellett, hogy miért tőlük szeretnék elbúcsúzni.
Addig semmiképp sem válnék meg tőled, amíg nincs egy ígéretes jelentkező, és tudomásul veszem, ha kevesebbet tudsz játszani. ;-)A TZsolesz féle A-team is szuper csapat, most már stabilan a 2./3. legjobb magyar csapat.
-
DigitXT
Topikgazda
válasz
zeon.hu #4376 üzenetére
Legutóbb mintha ezt linkelte volna Messengeren, elvileg nem saját:
https://youtu.be/Zv1i8k_3UygSzerk: ma meg ezt, ez is más videója, de biztos hasznos, ha betolta:
https://youtu.be/zyQklCDiNTU -
DJ. Ru$y
nagyúr
-
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
zeon.hu #4194 üzenetére
Basszus csúcs vagy.
Én a jelenlegi eventen.
1 busz. 2 es truszter, szárny, és erős màgnes. A kannát közben vedd fel. sima 9-10k mindig megvan.
2 én most super jeepel megyek. 500 coin (2k ?)mert bèna vagyok.truszter, air controll, mágnes
3 kis jeep. truszter, szárny, meg mágnes.... 4500p
4 super diesel. erős szárny, fuel boost, oc boost 5 ös. 4500p 20-21s
5 Holdjáró. Ezt most rendre elcseszem... Fennt megyek. Ha elcsípem 4-5k. Ha nem akkor 1-2k.... -
AKIspest
tag
válasz
zeon.hu #4140 üzenetére
Korrekt, de meg sem fordult a fejemben! Van még jócskán más a tarsolyban, aki nem úgy teljesít, ahogy az Mo.legjobb, ill. a világ TOP20-as csapatától elvárható.
Azért, mert meló v.szabi miatt vki pár nap nem tud részt venni, az benne van. Az bosszant inkább, ha vki hetek óta tojik az egészbe, és nem hajlandó fejlődni. Így a többiek, több 10 játékos szórakozását, beleölt munkáját/energiáját teszik tönkre.
Most amúgy nincs jelentkező. -
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
zeon.hu #3896 üzenetére
Más. Srácok szerintetek minden telefonon (hardver, android verzió stb...) ugyan úgy megy a játék?
Néha ahogy nézem hogy ugyan azokkal a manőverekkel hogyan húz el mellettem a többi járgány (mintha állnék) felteszem magamban a kérdést. Nincs semennyi hibahatár a sok hardver, és szoftver rengetegben?
Másnak nem jutott még eszébe ez? Másik, hogyan kell azt csinálni, hogy ne hosszú másodpercekig legyünk a levegőbe, hanem essünk gyorsan le, mint ti, nagyon sok időt töltök ott. Mintha a holdon lennék..... -
tzsolesz
nagyúr
válasz
zeon.hu #3878 üzenetére
Én is a lambóval nyomom, de sajnos az autó csak level50-es. (14, 14, 12,13) . Fume boost 5, OC boost 4, szárny 10-es.
Szerinted mit kéne még fejlesztenem rajta, hogy 4200 ponttól többet szálljak?
Fume boost, vagy szárny, OC boost?Láttam videókon, hogy hogy az OC boost is bekapcsol sokaknál, már 2-3 nagyobb gázadás után is. Az hányas szinttől van, vagy mit kell még húzni hozzá?
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
zeon.hu #3596 üzenetére
Gratula.
Aki VIP-is az talán még jobban fogja várni a frissítést ezek után.
A heti cupa eventen duplázza a pontokat, tehát ez neked most 80 pont lenne ha már megérkezett volna a frissítés, és VIP lennél.
Katt a videóra. -
tzsolesz
nagyúr
válasz
zeon.hu #3204 üzenetére
Szerintem ez jó.Nekem 780-800m a maxom ezen.
A Buggy-snál most egyre többször közelítem meg a 300m-t, amióta fejlesztettem a szárnyon.Srácok, nagy kérdés. Ez a bentin kifogyás nem hagy nyugodni a Busznál (meg a többi járműnél)
Hogy a jobb, ha nyomjuk neki a gázt mint az őrült, vagy ha szelíden csak amikor szükség van rá, hogy áthajtsunk egy hegyen, gondolván arra hogy olyankor nem fogyasztunk benzint mikor csak repül, vagy hegyről lefelé gurul, stb...
Vagy az idő elteltével mindenképpen ugyan úgy fogy ki a benzin?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest