- Kivenné a részét az új HBM memóriák tokozásából az LG
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen videókártyát?
- Kompakt vízhűtés
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
-
PROHARDVER!
Linkek a játékosok közvetlen felvételéhez (telefonról kattinthatók): https://digitxt.blog.hu/2019/07/01/ph_hcr2_no_tuning_cup
Korábbi házibajnokság eredmények:
Új hozzászólás Aktív témák
-
misi_belucci
tag
Röpke 4,5 évbe telt, de csak kimaxoltam.
Jöhet a HCR3.Egy színvonalas videó is készült a rendkívüli eseményről: [link]
-
misi_belucci
tag
válasz
zeon.hu #5156 üzenetére
Megy-e? Hasít!
1. A German Legends már korábban felajánlotta az üresen álló csapatát, a PH1 már át is költözött.
2. Illetve két magyar csapat, a HunRacing2 és a TopHungarians nemrég egyesült. Az utóbbi vált üressé, a PH2 oda fog becuccolni.Mindkét felajánlás nagyon nagyvonalú. Hálás köszönet érte!
11k és 12k serleget kaptunk tőlük, így nem kell a nulláról kezdeni. (hamár a FS elbánt velünk...
)
-
misi_belucci
tag
válasz
zeon.hu #5129 üzenetére
Nem kapkodnak a FS-nál. A support is legtöbbször automata (elutasító) válaszokat ad.
AKIspest már visszakapta mindkét profilját, illetve más külföldi játékos is. Szóval van remény.A FS azt írta Discordon, hogy tudnak a problémáról. Aki nem szándékosan használta ki ezt a VIP dolgot, annak visszaállítják a profilját.
-
misi_belucci
tag
válasz
DigitXT #5079 üzenetére
Eddig kb. 3300 gemért nyitottam ládákat a cupsban. Volt 2 legendary, 4 champion (24 órás) láda, meg a jó ég tudja hány 3, 6, 8, 12 órás. Ezen felül elköltöttem 4m coint, 75k scrapet. Ami eddig megvan az jól áll, de a "nemesebb" alkatrészekből nem nagyon adott.
Elengedtem a dolgot. A többi majd apránként jön. Pénzért biztos nem veszek ládát.
Amúgy ez a rotációs kapa (vagy kapációs rota) nem nagyon tetszik. Kíváncsi vagyok, hogy majd a profik milyen hajmeresztő figurákat csinálnak vele.
Az meg a pláne, hogy 1.5-2 nappal a frissítés után már berakták TE-be. -
misi_belucci
tag
válasz
DigitXT #5037 üzenetére
A fórum nyilvános. Vannak itt többen más csapatokból is.
Meg valaki (én is) ott van 2 Messenger csoportban, itt a fórumon + a Discordon is. Aztán néha már azt sem tudom, hogy melyik infó honnan van, ki mit tud/nem tud.
Most ez egy inaktívabb időszak. Majd változik, ha lesz téma.
Hajrá hill climberek! -
misi_belucci
tag
válasz
treffort01 #5026 üzenetére
Jobb felső sarokban a fogaskerékre nyomsz és ott van a Facebook + Google Play ikon. Azokra nyomva tudod menteni a játékot. Jobb is ha bekapcsolva hagyod majd az új telefonon, mert így mindig megmarad a mentésed.
-
misi_belucci
tag
válasz
misi_belucci #4926 üzenetére
Ezen az alapon a holdas eventen csak holdjáróval szabad menni? Mert ott meg szinte mindig a buggy a nyerő (esetleg félbetört busz vagy superbike).
A legjobb idő nyer, bármivel lehet menni. -
misi_belucci
tag
-
-
misi_belucci
tag
válasz
tzsolesz #4864 üzenetére
Ja, fölöslegesen hosszú a 3 perc, legtöbbször csak 1 menet fér bele az időbe. A legjobb kombó a rally + szárny, hólánc, coin. Esetleg superbike + szárny, burner, hólánc. De az életveszélyes.
Nem csak nálad ilyen, sokan panaszkodnak. A Finger vizsgálja és javítja majd egyszer...
Én a heti eventen szívtam meg vele. Beértem a célba (simán 9 pontos idővel), aztán offline lett, meg írta, hogy "No event". Persze az időm ment a levesbe. Buktam a jegyet. -
misi_belucci
tag
Ha a 3 órás ládákat kinyitogatod "free"-ben, akkor mindig lesz 6, 8, 12, 24 órás, ami meg szépen végigketyeg. Ha folyamatosan mennek a ládák, az elég sok coin + alkatrész.
Ehhez viszont sokat kell menni a Cupsban.
De mindenképp érdemes a sok órás ládákat pl. alvás előtt elindítani, vagy ha suliban/melóban vagy.Adventure-re meg a rally cart ajánlom + mágnes, coin, hólánc, szárny, OC turbo. Ezek közül érdemes választani a tuningokat.
Már egy közepes autóval is sokáig el lehet jutni, ha megtanulod a pályákat.
Viszont az adventure elég sok idő... Ha nincs annyi időd, érdemes akkor is elmenni legalább 500m-ig (az első ládáig). Mert 12 óránként ad 3 új "feladatot".Az autók tuningolásáról:
A superbike, supercar és a kamion leszorító erejére (downforce) nem olyan fontos költeni, legtöbbször úgyis 1-re kell levenni. Ezeket egyelőre elég addig húzni, amíg ingyen tudod. -
misi_belucci
tag
válasz
zeon.hu #4806 üzenetére
1. Green cup - Spartan Racing
Supercar
20/20/1/20, OC, szárny, coin, vagy
20/20/20/20, a.burner, coin, szárny2. big air cup - big air
Formula 20/20/9/7, OC, landing, szárny3. Epic hills - belter road
Hot-Rod, mágnes, coin, fuel boost, vagy
Diesel, a toplistáról le lehet lesni, hogy hogyan4. Dark roads - Visions of victory
Diesel + start, szárny, rugó, esetleg
Mk2 így: ( de a Diesel gyorsabb)
[link] -
misi_belucci
tag
válasz
heathen #4783 üzenetére
Amióta jött a frissítéssel a hot rod, azóta nyomtam a cupsot, nyitogattam a ládákat (kb. 2500 gemért). Meg egy special offer ládát megvettem. Így beadta a legendary alkatrészeket is.
Aztán ráköltöttem összesen 130-140ezer scrapet meg pár millió coint. Csak a coinra meg a fuel boostra költöttem 80000 scrapet. -
-
misi_belucci
tag
válasz
DJ. Ru$y #4746 üzenetére
Én nem találtam benne logikát, hogy mikor jelenik meg az X. Az biztos, hogy online kell lenni.
Úgy szoktam, hogy ha lehet kiikszelem azt, amit a legkevésbé szeretek. A többin meg megyek ( még ha csak 500m-t is), hogy ne foglalja a helyet a következő újratöltésnél.
Adventure-n csak a rallyval megyek már, a többivel max. 500-1000m-t.
-
-
misi_belucci
tag
válasz
tzsolesz #4687 üzenetére
Végülis kétszer is összejött, úgyhogy mondhatjuk hogy sikerült megismételni.
Az új -szívtipró- eventen meg ezzel megyek:
Ja bocs, ezzel:Elég jól lehet vele az íveken haladni.
De az első helyeken sokszor megfordul még a rally és a supercar.
Próbáltam még rally+ start, burner, coinnal is, de lassabb (viszont stabilabb, mint a motor). -
misi_belucci
tag
válasz
DigitXT #4685 üzenetére
Én nem sietek annyira, csak 8-9k szokott jönni, de egész jó arányban beérek vele. Volt már ennél rosszabb focis pálya.
Más:
Bár már vége az eventnek, de megmutatom:
Mindkettő az 5. pályán született.
Persze szerencsejáték, de a módszer az, hogy fejtetőn, thrustert nyomva esel rá a labdára amikor az pont a földön van. Rally+ thruster kell, a többi csak dísz. -
misi_belucci
tag
válasz
AKIspest #4649 üzenetére
A legfőbb "aggályom" csak az, hogy szinte biztos előbb jön a ligás rendszer, minthogy a "b" csapattal felérjünk az elejére.
Az oké, hogy akkor visszaköltözünk, csak addigra eléggé lecsúszhat az inaktív csapat.
Most 25.-ek vagyunk, viszont 1000 pontra van tőlünk a 70. csapat. Másfél-két hónap alatt simán megelőzhetnek akár 50-en is.Persze a ligás rendszerben is lehet fel-le mozogni, de ott biztos lassabb lesz a haladás (legalábbis az én elképzeléseim szerint). Részleteket ugye nem tudunk...
-
misi_belucci
tag
válasz
SanyikaHS #4646 üzenetére
A matching azért tarthat sokáig, mert ezek a 0 körüli csapatok ritkán indítanak rá. Ők tényleg csak alkalmi játékosok. Sok járművük meg sincs, meg nem igazán ismerik/értik a játékot.
Ezzel a tempóval (meccsenként 150 pont) két hónap kell, hogy eljussunk a 4000 serlegig.
Ott már azért sűrűbb a mezőny, nagyobb eséllyel lesz 200 serleges győzelem. De ahogy elnéztem azokat a csapatokat, ott is csak pár ember van, aki próbál/tud valami eredményt elérni a teamben. A többiek csak "haszonlesők".Kb. 5-6000-nél jönnek majd azok a csapatok, ahol már szinte az összes játékos aktív, de még ott is elég sok az alacsony GP, meg nem olyan szervezettek, mint a top1000. ( Messenger, tippek, trükkök...)
Szóval hosszú út lesz ez, de szerintem hamarabb jön a ligás rendszer...
-
misi_belucci
tag
válasz
tzsolesz #4638 üzenetére
Majd kiderül...
De szerintem úgy fog működni, mint a fociban (meg egyéb sportokban). Lesz 1. osztály, másodosztály, harmadosztály...
Pl.:10 csapat lesz egy ligában, mindenki játszik mindenkivel. Aztán a 9. meccs után az 1. és 2. feljebb jut egy ligával. A két utolsó meg lejjebb megy egyel.
-
misi_belucci
tag
válasz
redmachine #4603 üzenetére
A stronger team won a match. Enjoy!
Remark: Hungary's population - 15 million vs. Russia's population 145 million!
We are still the best hungarian team!
Best regards!Same as hungarian:
Egy erősebb csapat nyert egy meccset. Örüljetek neki!
Megjegyzés: Magyarország lakossága- 15 millió, Oroszország lakossága 145 millió!
Továbbra is a legjobb magyar csapat vagyunk!
Minden jót! -
misi_belucci
tag
-
misi_belucci
tag
Új event:
2. Pálya
Hill Climb Cup- Bottom Gear
A lényeg, hogy ne emelkedj el a talajtól.
A féktávokat kell jól eltalálni.3. Pálya
A motorral pörgős pálya pedig a Forest Cup- Flying Log.
Itt jó beállítás a 20/20/17/1 + hólánc, air control.4. Pálya
Aki gyakorolni szeretné az utánfutós pályát, ez a pályák sorrendje:
present panic
in a hurry
CARGO EXPRESS
gifts in the air
smooth ride
Tehát pl. 17:36, 17:51, 18:06, 18:21... a mi pályánk kezdési időpontjai. (Cargo express) -
misi_belucci
tag
válasz
SanyikaHS #4551 üzenetére
Most már mindenki megkapta a frissítést.
Egy kicsit átszabták a menüt, ennyi...
A Cups részen végülis nem történt változás. Eddig "hó végén" kaptad meg a jutalmat (attól függően, hogy hány szintet léptél), most meg apránként kapod a gemet, coint, alkatrészeket. De ha összeadogatod, nagyságrendileg ugyanannyi. Persze ha nem veszel Vip-et vagy Premium pass-t...De legalább az eventeket meg a friends menüt sikerült egy helyre rakni. Viszont a daily verseny a barátokkal eltűnt.
Ja meg kaptunk új pályát! Abból sosem elég.
-
misi_belucci
tag
-
misi_belucci
tag
Az új eventen több géppel is lehet jó eredményeket elérni 1-1 pályán.
Nálam a sorrend:
1.- Diesel
2.- kamion
3.- buggy
4.- robogó4. pálya:
[link]Itt nem feltétlenül a sok pörgés a jó megoldás.
Az én időm 23.2- 5*1.5= 15.7mpDe pl. Akispest buggyval megy + OC, air control, thruster. Az ívek ugyanezek, csak a végén duplaflipet csinál. 14.1mp a legjobbja.
-
misi_belucci
tag
A szavazásról meg annyit, hogy azért odatett a hangulatnak.
És értelmetlen volt abból a szempontból, hogy mind a régi, mind az újabb tagok tudják hol vannak. Az ország legjobb csapatában. De sajnos/nem sajnos a "világelittől" kezdünk leszakadni.Én eljátszottam a gondolattal, hogy mi lenne, ha egyesülnénk egy másik top csapattal.
Arra jutottam, hogy aki az első helyért akár harcolni, annak ott a lehetőség, hogy (eredmény szempontjából) jobb csapatba lépjen.Persze ha jönne pár top magyar játékos, annak örülnék.
Remélem, hogy az ilyen értelmetlen viták nem tizedelik tovább a csapatot, és végre azt csináljuk, ami az "alap filozófiánk": jácccunk, érezzük jól magunkat!
-
misi_belucci
tag
válasz
tzsolesz #4437 üzenetére
Grat. a 6000+hoz!😉
Ez az ugra-bugra nálunk is csak 1-2 embernek megy stabilan jól.
Én ki nem állhatom.😒Azt meg pláne, hogy sok pályán is ez a technika a nyerő a super diesellel.
Nagyon ügyesek azok, akik így tudnak jókat menni, de ezt nem tekintem "igazi" autóversenynek... -
misi_belucci
tag
válasz
zeon.hu #4443 üzenetére
Igen, a kamion fizikáját megváltoztatták egy pár héttel ezelőtti frissítésben.☹️
Előtte ha egyszer belendült, alig lehetett szemmel követni.
Most meg egy nagy repülés közben szinte megáll a levegőben.🤔
Állítólag IOS-en az elejétől fogva ilyen "levegőben fékezős" volt.Ja, láttam mentél pár jó időt néhány pályán.👍
-
misi_belucci
tag
Mostanában mindig szerdán 12-kor kezdődik és köv. hétfőn 13-kor van vége. Tehát 5 nap + 1 óra.
Érdemes menni rajta, vannak néha egész jó nyeremények benne. Még ha gyémántot nem is költesz rá pluszban.#4259) tzsolesz
A logikus nyilván az lenne, hogy minél jobb vagy, annál több a nyeremény/pont.
De az még jobban szétszórná a mezőnyt. -
misi_belucci
tag
Adventureban is jó pénz van, csak sokat kell érte menni.
Kb. 200-250 méterenként adja a distance bónusz is, ami elég hamar felmegy 300 coinra.
Plusz minél tovább eljutsz, annál több a ládában a coin + gem. A lvl1-4 láda között nincs nagy különbség, de a legtöbb pályán egy maxos rally carral hamar el lehet jutni 6-8-10000 méterig. Ott már szépen hoz.A cupsban meg tényleg elég a napi láda nyitáshoz szükséges "menés". Persze ha minden nap játszol, és folyamatosan pörög egy láda.
Minden hónap 1.-én délben kapod meg a jutalmat és indul a következő season.Szerk:
#4124 tzsolesz
"Szerintem itt a 35k is jó eredmenynek számít. De ti hozni fogjátok a 40+ k. Utána meg a 45k+ -t...."Itt már a 40k is "csoda".
Most nagyon magasak a ponthatárok.
Ami nem is baj, mert így is mindenkinek egyformán nehéz. -
misi_belucci
tag
-
misi_belucci
tag
Forgotten vehicles:
Pályák: (mindegyik gyakorolható)
1. Desert cup- tumbleweeds
2. Deep driving- coral quarrel
3. Spring city- whipclash
4. Sand in swimsuit- tunnel dive
5. Winter is comingNálam ez a tuti:
1. Monowheel + thruster, rugó, szárny
Szerintem ezen a legkevésbé kockázatos az egykerekű.
2. Sportscar + OC, hólánc, landing
3. S.jeep + OC, nitro, Coin
4. S.jeep + OC, start boost, thruster
5. Sportscar + OC, szárny, landingDe nyilván tuningfüggő...
-
misi_belucci
tag
A tiédet megdöntheted, az én 16.870-es időmet nem szabad.
Jól esne egy győzelem a végére.Tipp: a benzines kannánál fejre kell érkezni. Ha egyszer kiadja, akkor hatalmasat lendít előre.
De aztán fék, hogy az enyém maradjon a legjobb idő.
Szerk: csak P.Solbergnek el ne áruljátok.
-
misi_belucci
tag
DigitXT!
Megosztanád velünk a NTC állását?
Mivel nekem néha még most sem mutatja az előző napi eredményt, egyből az új állást adja be.
Bár az első 2 hely már lefutott, de a 3. helyért még igen szoros a verseny bagolyka, Revans és köztem.Előre is köszönöm!
-
-
misi_belucci
tag
válasz
tzsolesz #4024 üzenetére
Így kicsit gyorsabb.
Ha van egy 2-es thrustered, akkor már megoldható az én módszeremmel.
De biztos van jobb is.Tipp az új eventhez:
4. pálya
[link]
De jó lehet még hozzá a landing is.
De az nekem gyenge.Én már nem bánnám, ha vége lenne a mostaninak. Egyszerűen nem akar összeállni...
A következő jobban tetszik már.
Szerk: nekem is egyszer jött ki. Azon kell dolgozni, hogy stabilan jöjjön egy jó idő... -
misi_belucci
tag
válasz
tzsolesz #3995 üzenetére
Nem kell maxos kamion az egykerekezéshez. De vedd lejjebb az utolsó kettőt. Próbáld meg így: 17/17/10/1.
Meg nekem az Air control jött be.
A downforcera ne is költs a jövőben sem.Más: a NTC-n most Ⓜ️❤️🐢 néven vagyok 2 napig, remélem nem gond.
Ha már hatodszor is a teknősökkel kell megküzdeni... -
misi_belucci
tag
válasz
tzsolesz #3966 üzenetére
Onnantól ad 10k-t, amit HUN írt.
(#3965) DJ. Ru$y
De legalább írna róla a FS, hogy ez egy bug, vagy direkt szivatják a népet.
Így vagy úgy, ez most tényleg bosszantó.
Hogy telefont kell cserélgetni, meg ilyenek....Szerk: lehet ma a hüvely telefon a nyerő, holnap a sziamóni, aztán nokija...
Ki kéne próbálni Nokia 3310-el. Azzal lehet alanyi jogon jár a 40k. -
misi_belucci
tag
válasz
tzsolesz #3963 üzenetére
Pontozásról:
Szerintem teljesen random, hogy kit sz.pat a játék.HUN csapattársunk írta:
Dávid:
1) 20mp
2) 1000m
3) 15mp
4) 800m
Góliát:
16.5mp
1300m
16.5mp
1100mEzt meg én írtam:
A telefonom fhd (Android) - ott a magasabb limitek vannak.
Kipróbáltam pc-n 800*600-as felbontással - ott pedig az alacsonyabb limitek. 🤔
De most jön a csavar!
A telefonon elért pontszámom 25856.
A pc-n ugyan nem tudtam javítani ( szokni kéne a billentyűzetet), de ott már azt jelzi, hogy a korábban elért eredményem 30292.
Tehát kb. 4500 ponttal többet érne a mutatvány.
Abban reménykedtem, hogy a telefonba visszalépve majd megjelenik a magasabb pont, de nem.
Remélem érthetően leírtam azt, amit még én sem értek.🤣
Holnap még kipróbálom pc-n a max. felbontással is. Kíváncsi leszek...*Szerk: azóta kipróbáltam a pc-n több felbontással is, de mindig a könnyebb pontozást kaptam.
Persze javítani nem tudtam a szokatlan irányítás miatt.
Következőre egy régebbi telefonon (720*1280) próbálom ki. -
misi_belucci
tag
válasz
tzsolesz #3926 üzenetére
Ha pl. lvl50-es rally carral mész egyfolytában, akkor egy idő után olyan ellenfeleket ad be, akiket nem tudsz elverni. Olyankor vagy fejleszteni kell az autót + tuningokat (legalább 2-3 szinttel), vagy váltani másikra (pl. Buggy v. S.diesel...).
Utána könnyebb lesz megint.De ettől függetlenül is van 1-1 olyan időszak (5-10 menet), amikor nagyon könnyű/nehéz nyerni.
-
misi_belucci
tag
válasz
DJ. Ru$y #3921 üzenetére
Már a frissítés után (amikor kibővítették a ládák helyét) gondoltam, hogy emelni fogják a pontszámokat...
A 800 pontos így már nem éri meg ( ha nem vagy VIP). Ahelyett inkább a cupban kell nyitogatni a ládákat, aztán előbb-utóbb bedob egy 24 órásat. Több haszon, kevesebb "meló".Más:
Sikerült megdönteni a reggeli szabálytalan időmet (most már no tuning géppel).Szaltóval a végén!
-
misi_belucci
tag
Most néztem, a mai ntc-n a suspensiont véletlenül 10-esen hagytam!
Úgyhogy a mostani időm kuka!
Ha netán sikerül javítanom az alap géppel, akkor még ér a mai napom?
Mert akkor próbálkozok tovább. -
misi_belucci
tag
válasz
tzsolesz #3897 üzenetére
Szerintem hardveresen is lehetnek különbségek, akár lag vagy a kijelző felbontása miatt is. De szoftveresen is el tudom képzelni (Android, iOS, win10).
A csapatban is felmerült, hogy most éppen iOSon van valami bug, ami miatt a kamion másképp viselkedik a levegőben.
Biztos nem teljesen egyenlőek a feltételek. De egyszer hopp, másszor kopp.
Mondjuk amikor ezredek döntenek, akkor kellemetlen. -
misi_belucci
tag
-
misi_belucci
tag
válasz
tzsolesz #3846 üzenetére
Az 1. pályán a kamionra kipróbálhatod a rugót, valaki üres tankkal is tök jól elugrál még egy darabig (én nem
, meg az ugra-bugrát nem tartom autóversenyzésnek.)
Az ugratósnál vedd vissza az air break-et 1-esre a supercaron.A 3. tipp a legtutibb: tolj bele még 2m coint.
-
misi_belucci
tag
A NTC-ra Zsoli is jelentkezik, itt a linkje:
[link]
https://playhcr.com/invite?id=OpxM22
DigitXT, légyszi tedd be a blogra.
Nagyon komoly a mezőny, örülök ha majd egy dobogó összejön.
Mondjuk ez inkább ilyen téli estékre való játék. De megyek, amennyit tudok. Hátha... -
misi_belucci
tag
válasz
DigitXT #3768 üzenetére
Jeep vs motocross event:
1. pálya
Jeep + szárny 11, tires 13, fume 7.
De a fume helyett lehet OC is. 476m-nél többet egyszerűen nem tudok.2. pálya
Cross
20/20/10/20
+ szárny 14, thruster 2, nitro 2.
Landing boost is jó lehet, de az nekem gyenge.3. pálya
Minden beállítás ua., mint az előzőnél.
Videó: [link]
Az időt már lefaragtam 48.9-re.4. pálya- szerencsejáték... Direkt szivatják a népet.
Jeep + tires 13, bukócső 5.
Videó: [link]
Ide tuti megoldás nincs, de szerintem a lényeg, hogy ne lendüljön be nagyon az autó, mert akkor nem áll meg és mögéd kerül a labda. Az meg nagyjából kiszámítható, hogy hogyan pattog a bogyó. -
misi_belucci
tag
válasz
DJ. Ru$y #3576 üzenetére
Most is tárolja, az ÉLŐ pontszám alapján keres ellenfelet. Próbál hasonló pontszámút találni. Csak az "időeltolódás" miatt nem igazán talál.
Még nincs 3 hónapja, hogy elindult a TE.Bár más kérdés, hogy mindenkinek el kell fogadnia, hogy az erősebb kutya b*szik (mint legtöbbször az életben is).
Vannak erősebb és gyengébb csapatok. Vannak, akik régóta nagyon aktívak, és vannak akik csak hébe-hóba játszanak vagy nemrég kezdték.
Tehát teljes igazságot nem lehet tenni. Meg nem is lenne fair valakit azért előnyhöz juttatni, hogy szorosabb legyen a játék. -
misi_belucci
tag
Az lenne jó, ha nem 50 fős csapatok volnának, hanem mondjuk csak 20-25 fősek.
Úgy több hasonló képességű csapat lenne.
Lehet 1-2 játékos jobban is értékelné a saját helyét egy jó csapatban.
Persze mindjárt a legelejétől kellett volna így indítani. Most már nagyon nem örülnék neki, ha szétbombáznák a csapatunkat/okat. -
misi_belucci
tag
válasz
tzsolesz #3571 üzenetére
Már nagyon rég nem kaptunk ki. Volt egy időszak, amikor még a 70-150. hely között ingáztunk, akkor 2 nyert meccs után jött egy tuti bukó (top 10-es ellenfeleket kaptunk pl. Croatia, Poland).
Egy nagy előnye van annak, hogy gyenge ellenfeleket kapunk: a +1000 scrap. Az mindenkinek jól jön. Amúgy dögunalom...
Szerintem nem kellene 24 órát sem várni, ahhoz hogy másabb ellenfeleket kapjunk, elég lenne pár órát csúsztatni. De ki akarna kockáztatni, amíg jön az eredmény? Hiába vagyunk nagyon jók, van 1-2 csapat, akik ellen nincs reális esélyünk. Könnyen bekerülhetünk a darálóba.Egyetlen megoldásnak azt látom erre a sorsolásos "bakira", ha a FingerSoft szinkronba hozná a matchmakinget és utána automatikusan egyszerre indítaná 2 naponta. Úgy egymáshoz "passzoló" csapatok találkoznának.
-
misi_belucci
tag
[link]
Csináltam egy videót, de a 2. és 3. pályára valami mást kell kitalálni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Mesterséges intelligencia topik
- Házimozi belépő szinten
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest