- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HP EliteBook / ZBook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Linkek a játékosok közvetlen felvételéhez (telefonról kattinthatók): https://digitxt.blog.hu/2019/07/01/ph_hcr2_no_tuning_cup
Korábbi házibajnokság eredmények:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
-
Speed®
titán
válasz
tzsolesz #5160 üzenetére
Azóta lenyomtak, de dulván, csak a "hatalmas" előny miatt volt poén ;p
Alakulunk, megvolt az első meccs, megkaptuk a 13. csapatot, vele meg a józanító pofont, van hova fejlődni innen is
Passzolok, kihívásokban látom néha, nem néztem merre lődörög épp..de gondolom jelentkezik itt, ha más nem
-
Speed®
titán
válasz
Corleone33 #5143 üzenetére
Könnyebb vele fejlődni, ill. annyi reklám van nélküle, hogy megöli az élményt.
-
Speed®
titán
válasz
misi_belucci #4940 üzenetére
Persze, fairplay, még ha pay to win is van mellé, legalább esélye van az ügyesebbeknek esetleg gyengébb járművel.
-
Speed®
titán
válasz
misi_belucci #4926 üzenetére
Tehát ha mások is ezt csinálják, az legalizálja..? Értem.
Részemről tartom a véleményem, ez nagyjából csalás.
Persze értem én, hogy most megengedett, de akkoris,
az ugrabugra bevezetése óta intoleránsabb lettem -
Speed®
titán
válasz
misi_belucci #4924 üzenetére
Ez olyan mint paralimpián egészségesként alázni a mezőnyt
-
Speed®
titán
Tolni kell a cupsokat, folyamatosan ládázni, ahogy lehet, adventureben mellette fosni a kilométereket minden járgánnyal minden pályán és ahogy írod, eventeket kimaxolni, ill. team eventben jó csapatban lenni, ahol mindenki hajtja a ládába a távot, ill. nyer. Kb. ennyi..ha nem tolod bele a zsetont és gemezel, marha lassú a haladás, nem véletlenül ugye :S
-
Speed®
titán
válasz
tzsolesz #4694 üzenetére
Azzal én is meghalnék ;p
Motoron bírja, bár néha érdekes pózokat produkál -
Speed®
titán
Tegye fel a kezét, akinek a VIPt duplán vonták le \o/
Ez wtf, ráadásul jóváhagyás nélkül, mégis hogyan..? -
Speed®
titán
válasz
Freddycom #4321 üzenetére
Nem szokásom ragequietelni
Szimplán lerántottam az éjjeliszekrényről..ennyit a 9H üvegről :S
-
Speed®
titán
Nálam ez a kör totál kuka..olyan szinten nem elég a géppark, hogy meg sem kísérelem felhúzni a hiányzó cuccokat :S
-
Speed®
titán
válasz
tzsolesz #4173 üzenetére
Figyelsz arra, mikor tolod a naftát? Lendületben, ugrásból felfelé ívelve kell alágyújtani, akkor emelkedik szépen, komoly távokat lehet haladni. Ha már betájolod a kannákat, azt is látod hol kell letenni, hogy legyen benya elgurulni odáig, ha nem is sikerül úgy az ív. 9 pont konstans hozható, ne add fel
A tülkös genyó, de nem lehetetlen
Kasztni nélkül egész könnyen át lehet emelni rajta az utolsó dobbantó lendületére picit kell csak rádolgozni fúvókákkal.
-
Speed®
titán
Scrap a felsőbb szinteken kell a ritka kiegeknél, fuel boost pl. marha drága móka RCn. Mágnesre nem szórnám el, hólánc, nitró + turbo a leghasznosabb rajta. Az elején kifulloztam a landing boostot, mára nagyon ritkán használom. Tanknál pl. marha jó a fullos szárny, RCvel valahogy nem adja.
-
Speed®
titán
válasz
DigitXT #4105 üzenetére
Először töröltem a hsz.t, aztán inkább szerkesztve visszaraktam új helyett.
Továbbra is azt tudom mondani amit eddig, de látom már keresed a fogást.
Az egy pillanatra se zavarjon meg, hogy becsületből jeleztem, elcsesztem.
Igazából csak azt nem értem, ha ekkora analízer vagy, hogy nyeltél eddig?
Vagy csak engem tüntetsz ki a figyelmeddel, mert beszóltam a kezdésnél?
Végtére is, kezdem unni a feltételezéseidet és a kioktató hangvételedet :S
Szóval gondolj, amit akarsz, köszönöm, hogy részt vehettem a versenyen. -
Speed®
titán
válasz
DigitXT #4101 üzenetére
Az aktuálisan látható sub17nél a thruster volt feltolva, a .199 stock+malac volt.
Nem tudom, mit láttál, én nem videózgatok, ilyen MF mellett rámenne az SDm.
A 17.199 valid volt ugyan, de írhatok ugye bármit, ha már megfented a pengét.
DSQ, oszt' ennyi, nem múlik rajta semmi úgysem, már rég eldőlt az eredmény. -
Speed®
titán
válasz
misi_belucci #4098 üzenetére
A tiéd űridő kategóriában fut..Solberget is kemény 5 ezreddel sikerült csak verni. Persze ha nem elfogadható a valid 17.199, akkor cseszhetem :S
-
Speed®
titán
Basszkkííí..17.199 volt a legjobb időm, erre nemrég véletlenül lvl3 thrusterrel sikerült mennem
Hogy tudom semmissé tenni? Mondjuk még1x bemákolni az előzőt kb. lehetetlennek tűnik, benne volt vagy 150 próba
-
Speed®
titán
Na jó, most Buggyval mentem éjfél után és még a cross futamba rakott..ehh.
-
Speed®
titán
válasz
tzsolesz #3897 üzenetére
Input lag téren lehet eltérés HWk közt, kérdés miként kezeli még az eltérő képarányt is, mert nekem 19:9re váltva valahogy jobban adta..de lehet bemagyarázom magamnak.
Gyors leesés a jármű állásával operálva (leszorítóerő).
Nyugi, nem csak neked van néha olyan érzésed, hogy másik bolygóról származol.
Többnyire MF nélkül esély sincs a topba kerülni..vagy alap járművel sem tudom még kezelni x év után a hiperrealisztikus fizikát. -
Speed®
titán
Cseszhetjük, ha a másik oldalon friss legendary maxiking osztja a 30kt és a többi hasonló felette..nekünk meg van egy UFOnk és alig pár öreg, akiknek van esélye ezt megugrani MF nélkül :S
A mocival extra szopatás, hogy akkoris képes leesni róla, ha tökéletesen landol az ember nagy repülés végén, marha dühítő tud lenni.
Első pályán 476mnél nem tudok feljutni, kinek mennyi a max?
-
Speed®
titán
válasz
tzsolesz #3762 üzenetére
Persze, MF.
Néhány napja vertek agyon, esélyünk sincs ellenük, akkora Prok..van jópár tagjuk, akikről virít, hogy csalók vagy milliomosok, kezdők fullfullos verdákkal stb., így nem nehéz 3000+al elhúzni. Fingeréknek persze mindegy..dőljön a lé, oszt ennyi.
#3751ben van linkem, de DigitXT oldalán is ott vannak sokan.
-
Speed®
titán
válasz
DigitXT #3750 üzenetére
Nem értek egyet, szerintem a kellemetlenség megérné a tisztaság fejében. De nem fogok széllel szemben hugyozni, ha nem akarjátok. Egyébként a ghostok zavaróak, az ezredmásodpercek ugyanúgy "izgik".
Azért nem kaptál linket, mert hibával elszállt a felület, mikor regelni akartam. [link]
-
Speed®
titán
válasz
DigitXT #3748 üzenetére
Az felmerült esetleg, hogy a próbafutam jellege okán nem akarom meghurcolni, csak a miheztartás végett, miszerint is kibukik a dolog, felhoztam a témát? Az a cél, hogy fairplay verseny legyen, ill. sokan vegyünk részt benne, nem az, hogy valakit megbélyegezve jól megmondjam a tutit.
A feltételezéseddel pedig, miszerintis végigmentem és úgy verem a tamtamot, tudod hova menj
Hogy téged ez idegesít..szedj leszaromtabitValóban, úgy rémlett nem volt elérhető ez az infó. Innentől már csak azt kérdezem akkor, miért nem így bonyolítunk futamokat? Drága..ellenkezőleg, sokkal több értelme van kevesebb próbával, kisebb a mázli faktor, legalább jobban kijönne a "pro faktor"
Elengedtem a threadet innen.
-
Speed®
titán
válasz
DigitXT #3741 üzenetére
Khm..egy szóval nem mondtam, hogy végigmentem, adott szakaszig néztem csak meg, mi kell, hogy annyira Pro legyek, mint az "úriember"..szóval hátrébb az agarakkal, ha kérhetem.
Szervezőként mit tehetnél? Semmit, nyílván, nem is firtattam ezt, tisztán a játék fogyatékossága, hogy nincs benne egyéni kupa létrehozásra lehetőség. Illetve az egyéni challange rész adná, ha bővítenék a résztvevők listázott eredményeivel. Fingeréknek be kell dobni, hátha lefejlesztik. -
Speed®
titán
válasz
DigitXT #3736 üzenetére
Nem értetted, amit írtam..és nem vádoltam senkit, szóval nem kell találgatni/nevesíteni, egyébként nem rájuk értettem. Mint írtam, tisztán voodoomentes részen. Egyértelmű volt, kipróbáltam utána 1-2 dolgot felhúzva és adta az adott szakaszt 1:1. Nyilván nem állok neki emiatt háborúzni, ha nem vagyok biztos benne
De elengedtem már, nem vagyok Pro ;p -
Speed®
titán
válasz
DigitXT #3734 üzenetére
Természetesen nem a kinézetről beszéltem. Minden szinten azonosan érkezve emelkedőn lemaradni elég egyértelmű, mikor még semmi pedálvoodoo nincs az adott szakaszon. Az, hogy hülyének nézünk több éve aktív játékosokat, nálam leveri a biztit. Ha próbakör, ha nem..nekem ez nem fér bele, sry. Inkább hagyom is, nem fogok ezen idegeskedni, jó/tiszta versenyzést mindenkinek a továbbiakban.
-
Speed®
titán
válasz
DigitXT #3732 üzenetére
Leírtam, amit szerettem volna, nyilván okkal tettem, de nem fejtem ki.
Részemről már itt bukta, még el sem kezdődött, de a kedvem szegve,
egyszerűen alkalmatlan a játék arra, amit itt sokan szeretnénk elérni..
Miként garantálható ugye, hogy fixen azonos feltételek legyenek? -
Speed®
titán
Megjegyezném a no tuning cup kapcsán, hogy aki nem tud becsülettel küzdeni, ne szegje kedvét másoknak. Nem azért van kitalálva egy fairplay verseny, hogy itt is le kelljen nyelni a "Proságot".
Akinek inge, gombolja be. -
Speed®
titán
válasz
tzsolesz #3556 üzenetére
Nyomhatod..esélyed sincs friss játékosként. A toppon kimaxolt verdákkal nyomják, akik (tippre) a kezdetekben kihasználhatták még a játék apróbb kiskapuit. Ne mondja nekem senki, hogy annyit nyomult vagy annyi pénzt beletolt a játékba, hogy elérje a mindenmaxot, mert kiröhögöm
A fairplay nyomokban sem eleme ennek a viadalnak (sem).
Saját szinteden maradva van esély örömködésre, de azon kívül el kell engedni az eredményhajhászást szvsz. -
Speed®
titán
Részemről ehhez csak annyit fűznék hozzá, hogy jó érzés ugyan fent lenni, de amíg nem a topban ment a küzdés, addig szórakoztatóbb volt. Ha elmegy a proskodás felé a dolog, annak, aki úgy érzi, nem felel meg a just4fun PH! team, nyugodtan klikkesedjen kívül. Nagyon nem szimpatikus a kialakult hangulat és akkor most finoman fogalmaztam. Az meg, hogy alapító tagként kiszállt valaki emiatt, pláne. Ennyi erővel innentől lehet takarítani a kicsiket és továbbvinni az eddig elért eredményeket, amik nagy mértékben a régiek érdeme és nem a bevonzott újaké.
Ne vicceljünk már.. -
Speed®
titán
válasz
misi_belucci #3302 üzenetére
-
Speed®
titán
válasz
DJ. Ru$y #2943 üzenetére
De ki vesz gemből coint..? Totál nem éri meg, ládázással sokszorosát adja.
Egyébként igen, nehéz, igen, a régieknek kedvez..de ez csak egy játék
Ha csak feszülés megy meg a rinya, akkor nem igazán van értelme szvsz.
Tolni kell legjobb tudáshoz mérten, fejlődni a bevételből, aztán majd javul..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- Diablo IV
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magisk
- Háztartási gépek
- Dune: Awakening
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Valve Index VR Kit
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest