- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- OLED TV topic
- SSD kibeszélő
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Linkek a játékosok közvetlen felvételéhez (telefonról kattinthatók): https://digitxt.blog.hu/2019/07/01/ph_hcr2_no_tuning_cup
Korábbi házibajnokság eredmények:
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
Topikgazda
válasz
Gaborz1 #4787 üzenetére
Viszont adott egy jó ötletet ez a fajta megoldást, egy jövőbeli No Tuning Cup
esetére... Mintha SpeedR is ezt javasolta volna anno. De valamiért elvetettük.
Lehet, hogy csak megszokásból, mert kiderült, hogy valójában működhet.Szerk: ja már rémlik!
Pro: mindenki garantáltan ugyanazzal a verdával indul, véletlen se lehet csalni
Kontra: nem látjuk a többieket, pedig a No Tuning Cup egyik fun faktora, hogy
milyen szoros vonatozás alakul ki, nem csak a végső idő számít. Szerintem...És még valami: aki közzéteszi a challenge-t, nem tud rajta indulni, kellene egy
szervező account is, meg aztán ki állapítja meg, hogy mikor van vége?
Napi challenge-nél automatice lejár, s aki benne van a végén, az az idő számít. -
DigitXT
Topikgazda
válasz
Gaborz1 #4787 üzenetére
ahol a top1000 jutott tovább
Vagy a jó ég tudja, pontosan kik, mert a tabellájukból az elején pl. Matyi hiányzott, noha már akkor is űridőket ment! Aztán csak rájöttek, hogy szar az egész... de az ég világon semmilyen infót nem tettek közzé, hogy mi alapján jutott tovább az első 1000 játékos: tényleg elsők voltak-e a végén? Állítottak vmi olyasmit, hogy a FS jól átadja nekik a listát CSV-ben, ők abból számolnak. Ehhez képest, még a Top8-ban is egyértelmű gépelési hibát találtam. 1 egész másodpercet elírtak egy játékosnak, aki ezzel az adott kihívást meg is nyerte, annak rendje és módja szerint, és persze ez senkinek nem tűnt fel...Sebaj: a lényeg, hogy iszonyat mázlijuk van, mert saját jogon is (a valódi idejével) még épp tovább jutott volna, csak nem 2.(!) hanem 8. helyen, így Matyi sem "csak" 5. legjobb, hanem mindjárt a 4.
Maxi respekt!
És még egy a csavar: neki az egyik pályán a legjobb idejét nem vették figyelembe, hiszen 15.130-at ment hószánnal, de csak a 15.987-es ideje van meg. És az nem kicsi különbség ilyen szinten. Mi következik ebből? Első helyen jutott döntőbe!
Csak picit töketlen a szervezőgárda, ami az esemény lebonyolítását illeti.
Ui: nekem az elején volt egy 72. időm a kis Jeeppel, de Miss Mázli késett fél percet sajnos, mert a Screenshotot 17:00:30-kor lőttem. HA pontban 17:00-kor vége volt az idők begyűjtésének, akkor így jártam: Top1000-be se fértem be. Ez van. Később azt írták ugye, hogy vannak hibák a rendszerben, szóval aki reklamál, küldje a képet, és javítják a rögzített idejét, csak látsszon a képen, mennyi az idő + a játékos adja meg a használt időzónát is. Utóbbit mondjuk nem tudom, hogy lehet kivitelezni egy screenshotnál, szóval hiába a jó szándék, nyilván ezzel vissza is lehet élni. Gondolom próbáltak egyesek utólag bejutni, ezért a "nagy szigor"...
Szerk: természetesen nem is küldtem be nekik ezt a képet, noha csak ezen a pályán voltam Top1000-en kívül a rögzített időmmel. Időn túli volt, hát az volt. Bár, ha nem kezdték pontosan 16:00-kor... Blablabla. Ugye adott pillanatban el is tűnt a Challenge, tehát az lehetett volna a végszó.
Na mindegy, kisírtam magam itt.
Azt mondjuk nem tudom, hogy gondolták, hogy majd kézzel beírogatják az időket egy Excelbe... Lehet, nem így gondolták eredetileg, csak szükségmegoldás volt (esetleg olyanok is indultak a futamon, akiknek nem volt jogosultságuk, mert kikerült a privát link).
De nagyon gyanús az egész, mert időközben arra hivatkoztak, hogy azért csúszik a szombati indulás (és teljesen összevissza idővel, úgy, hogy egyszer csak azt mondják, hogy na emberek, akkor 20 perc múlva rajt), mert elsőre szar lett a tábla, s kicsi a staff, hogy gyorsan kijavítsa...
A tanulság, hogy ha 3-4000 embernek akarsz szervezni futamot, akkor legyen kéznél valaki, aki tudja kezelni az Excelt, és ne tegyél közzé teljesen fals táblát, mert rád szakad a játékosbázis kb. felének a (teljesen jogos) panaszáradata...
A lelkesedés szép dolog (így köszönjük a szervezést is), de a szakértelem hiánya azért meglátszik a lebonyolítás "zökkenőmentességén".
Kis színes: egyik táblában egy szép színes grafikont is gyártottak, ahol... ahol... Ahol az összidő után még hozzáadták a helyezést is: ez az "agyam eldobom" kategória...
-
AKIspest
tag
válasz
Gaborz1 #4775 üzenetére
Sziasztok! Aki nekem kifejezetten jelezte, hogy marad: Gejgoke, 8AKSI8, z..., illetve Lacit kértem meg. Áthozom ide a kisprofilomat leadernek, így ha Tibcsi kis profilja is marad ez már 6 tag, de biztos vagyok benne, hogy lesznek még itt maradó tagok. 3k a GP-m, de tudatosan fejlesztem, ezért a nem kifejezetten GP-gyilkos versenyekben tudok vele elfogadhatót menni.
Továbbá van már 3 Messengeres megkeresésem ebbe a csapatba, amivel 9-nél járunk. Tippre én is 10-15 főt mondanék, ennyivel sztem el fog tudni indulni. Ha jól számolom, 16 játékos kéne a 3000ponthoz, ha nem engedünk ellenfelet magunk elé. Ahogy GaborZ is írja, a győzelem nem lesz kérdéses ezen a szinten, 8-10 fővel is sima lesz.
Ha van valakinek kisprofilja, rokona, haverja, aki szívesen jönne a pihenős csapatba, szóljatok neki.Ahogy jövünk még feljebb a kiscsapattal úgy lehet az is vonzóbb, de ahogy jeleztem, rágörcsölni erre nem kell!
Ami a csapatládát illeti, a fő cél a 18as láda lehet (efelett csak 4k coinnal emelkedik a jutalom, cserébe mehet a csapat 1000+ km-t - egyszerűen nem éri meg) ez 5185km 1 hét alatt. 15 embernél ez kerekítve 350km/hét, 50km/nap. Ahogy most látom az aktivitást, ennek meg kell lennie.
Mivel tudok róla, több HCR2 játékos is olvassa ezt a fórumot, akik csendesek, mégcsak nem is feltétlenül regisztráltak, így nyilván ide is kiteszem a kis toborzó szövegem.
-
misi_belucci
tag
válasz
Gaborz1 #3158 üzenetére
Nyilván nem arra gondoltam, hogy be kell számolnunk a magánéletünkről egymásnak.
Meg nem ilyen rövid időkre gondoltam, hanem pl. valaki Malibura megy 1 hétre és nem akar az idő alatt a játékkal "vesződni".
Holnap délelőttig én sem leszek elérhető, úgyhogy a köv. event inditása másra marad. -
DigitXT
Topikgazda
válasz
Gaborz1 #3158 üzenetére
Szerintem ilyen (ős)tagoknál ilyenre semmi szükség!
Ha valaki mondjuk 2 hétig
nullát hoz, akkor az talán feltűnik. Akkor majd kérdezek, mi a helyzet! Megunta-e
a játékot végleg? Azért van a fórum. Bennem az sose merült fel, hogy őstagoknak
magyarázkodnia kelljen, sőt, számomra ez kifejezetten idegen. Ez csak játék. És
semmi közöm hozzá, hogy ki, mikor, miért nem ér rá pár napig játszani vele.Sem kapacitásom nincs ezt nézegetni.
Próbálom persze, vannak screenshotok
az eredményekről! Csak rohadt nehéz azt kiszúrni, hogy ki az aki oda se szagolt,
mert ez a hülye játék nem sorolja fel őket a végén. Külön meg kell nézni, hogy ha
van 50 tagunk, és 96. az utolsó a listában, akkor ki volt az a 4 aki, el sem indult...
Fárasztó na! Akkor érdekes, hogy ha kellene a hely egy új fórumos tagnak. Akkor
tudok teljesítmény alapján válogatni nem fórumosok közt. Többet nem tudok tenni.
(És itt teljesítmény alatt leginkább azt értem, hogy érdekli-e ez a csapatverseny...)Ui: az összefoglalóban is vannak már régen ide se szagoló tagok, szerintem kicsit
aktualizálni is kellene. Kivenni azokat, akik mondjuk 1 éve már nem játszanak, így
teljesen felesleges őket a barátlistán tartani. Ellenben szeretném, ha a csapatagok
bekerülnének, vagy legalább felvennének (nekem ott a linkem), mert sokat segítene
látni, hogy hol tartok pl. TT-ben, ha rászűrök a barátlistára... Példának okáért a mai
időmérős pályán, ezt délután néztem egy híján enyém lett a legjobb magyar idő.
És kíváncsi lennék, hogy ebből tudnak-e profitálni a barátlistán lévők / hol tartanak? -
-
válasz
Gaborz1 #2356 üzenetére
Olyasmi lesz sztem (amennyit értelmezni tudtam a videóból
), hogy a bedobod ebbe a darálóba a neked nem szükséges tuning alkatrészeket vegyesen (nem kell pl a monowheel mágnes, szárny, jeep landing boost, stb) és az idő letelte után kiköp magából más alkatrészt az éppen aktuális járműhöz (sztem mindegyik járműnek lesz saját scrappere).
Mondjuk durva az a 18 napos várakozási idő vagy éppen a 2666 gyémánt, ha azonnal akarod.
-
Gubbba
tag
válasz
Gaborz1 #2056 üzenetére
Nem szívesen, de íme itt a friss állás.
Sajnos a tegnapi nap gyalázatosra sikeredett, pedig próbálkoztam. A monstert mindig rühelltem, most sem sikerült ráérezni. A próbálkozások 95%-a értékelhetetlen volt, 35 alá is kb 2-szer sikerült bemenni, úgyhogy le a kalappal a 33-as idők előtt.
A maiért kár, tudtuk, hogy egyszer ez is eljön. Ezzel a superdízellel kínszenvedés lesz bármelyik pálya.
-
DigitXT
Topikgazda
válasz
Gaborz1 #2019 üzenetére
Az a vicc, hogy a mai futamban konkrétan jobb időt mentem a korábbi
rekordomnál, ami vélhetőleg a fullos verdával volt. Ez meg egy Level 1.
De azt, hogy egyszer kiadta a lepotyogást, tudásnak nem nevezném.
(És hab a tortán, hogy még ez a nagy MF eredmény sem volt elég LOL!) -
zseko
veterán
válasz
Gaborz1 #1766 üzenetére
Level 7-es súllyal is sikerült (5-össel is, csak úgy nem akart megállni) meg másik pályát kellett keresnem, ahol meg tudodd így maradni, a city-n mindig átdőlt
Már csak vissza kellene termeltetni azt a kb. 50e pénzt, amit elcsesztem erre a súlyra, talán lesz türelmem hozzá
Kijelzőt tíz percenként lezárja, na meg nem is szívesen égetném be, nem oled panelesek előnyben
-
-
DigitXT
Topikgazda
válasz
Gaborz1 #1772 üzenetére
Ládák nélkül ennyit összehozni játékkal kicsit tovább tartana
De ha még nyitogatod a ládákat gyémántért akkor is... Ezt ott lehet
hagyni füstölögni magában, feltámaszkodik a súlyon, gyűjti a pénzt:
kiváló felfedezés! Bronz ládákban ugye 2500 körül van, és általában
csak azt kapsz: arany ládában szokott 10000 lenni, de ritkán dobja.
Tehát meg kell nyerni 2-3 perc alatt egy kupát: aktív játékot igényel,
és még gyémántba is kerül. Ehhez képest ez ingyenes, és passzív.
Bár, ahogy Freddy írja, valószínűleg be fogják foltozni. De addig is... -
Gubbba
tag
válasz
Gaborz1 #1687 üzenetére
Valóban.
Gondolom akkor az is két hetes lesz kb, mint a Halloween-es, azaz év végéig kitart. Utána gondolom megint várható egy újabb update, hogy az ikon és a karácsonyi grafikai elemek visszaálljanak az eredetire. Hátha új pályákat is kapunk. Jöhetne még City témájú kupa (abból jelenleg csak egy van), de akár Moon-os, Finger GP-s adventure és kupa is jöhet még. Illetve díjaznám azt is ha az event-ek valahogy állandóra is megjelennének a játékban. Egyrészt lehetne gyakorolni (távolugrást, hegymászást pl.), illetve egymás ellen is nyomhatnánk, lenne ott is leaderboard stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA/50 FÉLE HÁZ
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest