Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Androidos tablet topic
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Folytatja küzdelmét az Intel az NVIDIA (és az AMD) ellen
- Milyen széket vegyek?
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- iPad topik
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobsys
veterán
igy mukodik a blaster:
The worm connects on TCP port 135 and sends a large amount of data sufficient to overrun the buffer. This results in critical memory being overwritten allowing the remote system to gain a shell on TCP port 4444 with Local System privileges. This shell is then used to invoke 'tftp.exe' to transfer the worm's main executable, 'msblast.exe', from the host that compromised the system.
ebbol te semmit nem fogsz eszrevenni csak azt hogy hopp 30 masodperc es leall a gep
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Xbox 360 Slim 500GB Rgh 3.0 azonnali bootolás! + játékok, 1 év gar. 24 éve működő üzletből!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.80fw CFW chip (Lite/V1/V2/OLED) készlet 1 év garanciával eladó
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 AL - i7-1185G7 I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest