Új hozzászólás Aktív témák
-
bobsys
veterán
-
bobsys
veterán
nem latom a kapcsolatot az ssl es a PC architectura regi 4 elsodleges particios megoldasa kozott, szerintem hanyagold a temat, mert ugy tunik nem nagyon vagy kepben
Amúgy nincs vita a Linux-Windows -osok között mert csak a Windows -osok ágaskodnak akinek Linux -a van az elvan vele, nem törődik holmi Windows -al
megis a windowsos topicok vannak tele linux-os hozzaszolasokkal es nem forditva -
bobsys
veterán
válasz
fordfairlane #264 üzenetére
tuzfal nem adott vedelmet mert az xp tuzfala khm.. hat ize hagyott kivanni valot maga utan ugyanis csak a bejovo forgalmat szurte, kifele semmit
-
bobsys
veterán
igy mukodik a blaster:
The worm connects on TCP port 135 and sends a large amount of data sufficient to overrun the buffer. This results in critical memory being overwritten allowing the remote system to gain a shell on TCP port 4444 with Local System privileges. This shell is then used to invoke 'tftp.exe' to transfer the worm's main executable, 'msblast.exe', from the host that compromised the system.
ebbol te semmit nem fogsz eszrevenni csak azt hogy hopp 30 masodperc es leall a gep
-
bobsys
veterán
válasz
#40553216 #232 üzenetére
elvileg csak alaplap csere utan ker ujra aktivalast (de ha esetleg maskor is pl: HDD csere akkor sincs problema)
1: neten keresztul aktivalod ha nem megy
2: telefonos aktivalas ha nem megy
3: szinten telefonon de ugyfelszolgalatossal nem automatan keresztul
a kutya nem fogja megkerdezni hogy mivan, miert csereltel alaplapot, hany eves, van-e szamlad ilyesmik
szamlat akkor kernek ha a kulcsod nem jo mert "softvare hamisitas aldozata lettel" vagyis vettel egy wint a boltban es atvagtak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest