Hirdetés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Morden24

nagyúr

válasz Csakénvagyok #164 üzenetére

Szóval azért még messze vagyunk a korrektségtől és igény szerinti válogatástól.

Lehet, de ez a két oprendszer elterjedtségével ill. stratégiájával (vagy annak hiányával) van összefüggésben (és a felfogásbeli különbségben), nem a két oprendszer jóságával vagy nemjóságával.

Tehát most két totál külön dologról beszélünk.

A többire meg annyit, hogy kinek mi a megfelelő. Most csak kiragadok egy példát: kb. egy éve a régi notebookomon nem volt Office, így OpenOffice került rá. Teljesen elégedett voltam vele, amit a Writer-t illeti, de agyfaszt kaptam az Impress-től, és a pokol legmélyebb bugyrába kívántam (megjegyzem, OO-t sikerült Win-en és Ubuntu-n is kipróbálni pont). Hát eszembe nem jutna használni.
    Ebbe a példába nem kell belekötni, csak feldobtam, hogy egyéni preferenciákról van szó, nem arról, hogy valami kurvaokos kitalálja, hogy márpedig mindenkinek alternatíva (?) a Linux Win helyett, és ez így van, kuss.

Engedtessék meg kommentálás és fikázás nélkül azt használni, amit akar az ember.
    Azt megértem, hogy piaci kisebbségként te nem feltétlenül tudsz minden körülmény között úgy dönteni, ahogy akarsz, de rohadtsok notebook/netbook/akármi van Linux-al, legalábbis én szoktam látni.
    Ja, hogy a Metróban pont nincsen. Hát akkor máshová kell menni.

Új hozzászólás Aktív témák