Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ceia
őstag
Ez is olyan, amit leírtál: [Crush The Castle 2]
Talán (vár) rombolósak
-Angolul nem tudom, még nem láttam.. -
robogo81
senior tag
Sziasztok.
Valaki megtudná mondani,hogy azt a fajta játéktípust hogy hívják,amiben általában baloldalt
lehet valamiféle kilövőegységből(katapult,ágyú,stb),amiből a jobboldalt lévő épületet+ élőlényeket lehet elpusztitani,a lövedék lehet élő vagy élettelen,de mindig van valami extra tulajdonsága(robban,fagy ég,nagy tömeg).
Szeretem az ilyenfajta flash játékokat,csak legtöbbször véletlenül akadok rájuk.
Az típus fajta angol nevét ha valaki tudná mondani,azt megköszönném.
Köszönöm!
A heti játékok is kiválóak. -
BMWFan
senior tag
Szerintem a Dragon Spirits a legjobb,azt mindenképpen próbáljátok ki!
-
ceia
őstag
Ha már a [Windosill]-t említettem..
Néha hihetetlenül egyszerű valamit megtalálni!
-
DeFranco
nagyúr
A Dragon Spirit nagyon tetszik. A régi Cadillacs & Dinosaurs emlékeket hozza vissza.

-
ceia
őstag
E7 Nagyon tetszik. A Windosill (pár) végigjátszása után egyből komfortosan éreztem magam benne. A flash játékok kezdenek komolyodni, egyre jobbak tűnnek fel - csak így tovább..
I Am An Insane Rogue A. I. Először azt hittem jó lesz, de ez nem jött be. Viszont a szintetikus beszéd nagyon jó benne. Vajon mivel csinálhatták??
-
sptkyle
senior tag
Dragon Spirit tényleg jó.. a régi játéktermi-verekedős játékok feelingjét hozza.

E7 is meggyőző volt.. érdekes hangulat, és egyedi játékmenet. Igazi szinfolt a böngészős játékok közt.
Köszönöm.
-
domesz
aktív tag
Dragon Spirits
Ez jó kis ujj gyilkolós

De elvagyok veleköszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon tokok, telefon fóliák kedvezményes áron!
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Eladó Apple iPhone 12 64GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Xiaomi Redmi 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest