- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez sajnos egy Logout cikkhez tartozó topic, nem nagyon olvassa senki.
Itt jobb eséllyel találsz segítséget -
-
-
Hőbiztosíték. Ha túlmelegszik a cucc, akkor kiold. Vissza lehet nyomni, ha nem old le hosszabb időn belül, akkor nincs is baj, de ha ok nélkül kiold, az azt jelenti, hogy valamitől túlmelegszik a cucc. Pl. baromi vízköves (mikor volt vízkőtlenítve?)
Képet teszek fel (írj rám privátot, mert elfelejtem), de amúgy nem érdemes a szabályzót hackelni, mert _jó_ sosem lesz. A hőbiztosítékkal játszani meg (pl. kikötni) azért nem érdemes, mert ha nem old ki, rohadt nagyot tud robbanni a bojler.
(Biztosíték - minek, pont ezért, nehogy felrobbanjon.) -
Nem tapasztaltam még, hogy olyan hihetetlen rossz lenne, ez a szabályzó összeégés meg lehet majd' véletlen is. Nem is meglepő. Én kicsit combosabb bimetallt tettem volna bele...
Viszont a régebbiek jobbak voltak, az tény. Nagyon otthon majdnem 20 évig régebbi Hajdu volt, de nem tudom, milyen.Az állandó hőfokkal nem járnék jobban - alig van használva, a reggelre melegített víz este még frankón jó egy zuhanyra
Ha többen laknánk, nem csak eggyedül lennék rá, akkor jobb lenne állandóan feltekerve.
(Úgy is lett kitalálva a 120L, hogy ketten + albérlő, aztán ketten + gyerek, csak közben másképp alakultak a dolgok :S ) -
-
-
Nem baj. Szeretjük az ilyen szak (r) embereket. (Miért nem hívtál másikat?)
Fogyasztóvédelemhez kellett volna menni. És nem megijedni a 120 kilótól, hanem videózni. Ha bánt, ő kerül bajba. Nem kicsibe.A bojler meg annyira mégsem lehet rossz, ha meg lehetett javítani... Igaz, a régebbi szabályzók tartósabbak voltak (otthon 20 évet ment egy 120-as, régebbi, az is azért lett cserélve, mert a gáz olcsóbb volt, mint a villany.
-
Új hozzászólás Aktív témák
lo Mivel nemrég meglehetőset szívtam egy, a címben említett villanybojlerrel, leírom az esetet, hogy másnak ne kelljen...
- Új 2K Gamer PC R7 5700X/RTX 5060 Ti/32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- BENQ ScreenBar Plus Computer Monitor Light
- Kedvező ár! Lenovo E460 laptop (14/i5-G6/8GB/128SSD)
- Kedvező ár! Lenovo Thinkpad E580 laptop (15,6FHD/I5-G7/8GB/128SSD/Magyar)
- Gyári ergonomikus monitor karral 31,5" 4K UHD HDR10 monitor 32UN880-B
- Founders Edition GeForce Rtx 3070
- -57% DOBOZOS: NVIDIA RTX A2000 6GB GDDR6 (minden gyári tartozékkal) - videó szerkesztés, 3D tervezés
- Asus P5KPL-AM, Core2duo e8500, Geforce 6600Gt, 250GB, 2X2GB DDR2
- Új Kingston ValueRAM 8GB DDR4 2666MHz CL19 KVR26S19S8/8 SODIMM
- Lenovo Thinkcentre M81 tower asztali számítógép
- Gombászkönyvek egyben
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest