Új hozzászólás Aktív témák
-
Valdez
őstag
válasz
King Unique #61 üzenetére
Hm, akkor asszem nem szarozok és a wd lesz az választás, de 1-2 hét még belefér, hátha addig ez is kapható lesz
-
Valdez
őstag
válasz
King Unique #59 üzenetére
Tudok még várni vele, szóval nem gond, csak a cikk is arról szól, hogy már szállítják a partnereknek, de ez most vagy nem történt meg, vagy nem tudom ez meddig tart.
Ezt a WD-t nem is láttam, ez is új lehet, elkerülte a figyelmemet. Ez is 2 lemezes mint a seagate és a toshiba? Elég szegényesek a specifikációk a wd-ről.
-
Valdez
őstag
válasz
King Unique #57 üzenetére
Köszi az infót! Amúgy te is inkább erre a Toshibára várnál, vagy vennél inkább seagate ST2000LM015-öt a helyemben?
-
Valdez
őstag
válasz
King Unique #31 üzenetére
És melyik a jobb, a PMR vagy az SMR?
Egyébként mikor lesz kapható ez a példány? Nekem úgy tűnik ez egyelőre csak paper launch, sehol se kapni még külföldön sem. Most szeretném lecserélni a wd blackjeim ilyenekre, egyrészt hang, másrészt helytakarékossági szempontokból és amúgyis csak adattárolás, filmnézésre lenne.
Seagate-től kicsit félek, az úgy tudom SMR-es, viszont erre japán oldalak említik a PMR-t, de mivel nem tudok japánul, így nem tudom milyen kontextusban említik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest