Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
válasz
hackeeeee #114 üzenetére
Nálam az audigyben ilyen beállítás nincs.
Még nem használtam ilyet, a cikk szerint jobb lesz valamivel. A kérdés az, hogy ezt ki tudja-e hozni a rendszered. A kérdésre a válasz valószínűleg igen, a denon nem nagyon szokott rossz dolgokat gyártani.Igen 16 bit mindenhol, hogy minél kevésbé "konvertálgassuk" a jeleket.
Kb mintha van egy wav fájlod és azt 3-4x átkonvertálod akkor már veszít a jelből, ami ugye nem jó. Még ha keveset is, de veszít. Már más a hangképe az egésznek.Szerintem jobb is, hogy az erősítőbe dugod. Az alaplapi hangkeltő nem tudom mennyire lehet jó (már elfelejtettem mit is használsz
).
neilszab: Véleményem szerint ez elhanyagolható. Mint írtam a kábel keresztmetszete legyen ideális és kész. Nem azt mondom, hogy lehet 30m a kábel, de egy átlagos szobában nem fogod észrevenni. Árnyékolt legyen és kész.
Ha nagyon jó a cuccod és jó a hallásod akkor szoktak még xyz márkájú kábeleket venni horror áron, de szerintem ez már csak....
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nyaralás topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPad topik
- Apple Watch
- További aktív témák...
- Eladó Brutál B550 Steel Legend alaplap dobozában
- !Akció! Klipsch R-120SW Sub / Mélynyomó
- BMW gyári alufelni, téli gumival
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- AKCIÓ!!! Új SONOS ACE - Dolby Atmos vezetéknélküli fejhallgató, dupla BT, Sonos rendszer nélkül is m
- RÉSZLETRE , KAMATMENTES , BANKMENTES Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK3 FZ-55G6601BG Notebook
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő