Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
válasz
hackeeeee #114 üzenetére
Nálam az audigyben ilyen beállítás nincs.
Még nem használtam ilyet, a cikk szerint jobb lesz valamivel. A kérdés az, hogy ezt ki tudja-e hozni a rendszered. A kérdésre a válasz valószínűleg igen, a denon nem nagyon szokott rossz dolgokat gyártani.Igen 16 bit mindenhol, hogy minél kevésbé "konvertálgassuk" a jeleket.
Kb mintha van egy wav fájlod és azt 3-4x átkonvertálod akkor már veszít a jelből, ami ugye nem jó. Még ha keveset is, de veszít. Már más a hangképe az egésznek.Szerintem jobb is, hogy az erősítőbe dugod. Az alaplapi hangkeltő nem tudom mennyire lehet jó (már elfelejtettem mit is használsz
).
neilszab: Véleményem szerint ez elhanyagolható. Mint írtam a kábel keresztmetszete legyen ideális és kész. Nem azt mondom, hogy lehet 30m a kábel, de egy átlagos szobában nem fogod észrevenni. Árnyékolt legyen és kész.
Ha nagyon jó a cuccod és jó a hallásod akkor szoktak még xyz márkájú kábeleket venni horror áron, de szerintem ez már csak....
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Linux Mint
- OLED monitor topic
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen autót vegyek?
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Küszöbön az androidos PC-k
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Asus TUF Gaming A17 - 17.3"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 6800H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - HUN
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest