- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Dell notebook topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED TV topic
- RAM topik
- Milyen házat vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ronroli
tag
válasz
dragon1993 #5 üzenetére
hama és trust közül gondolkodás nélkül soha nem a hamát választanám
valami oka azért csak van, hogy minden hama bejegyzés a márka fikázásához vezet. még az acer általános leszólása is csendesedett (mert tényleg javultak)
persze el kell fogadni, hogy valamiből meg kell élni a prohardvernek is... az olvasók véleményét is el kell fogadni -
Phvhun
őstag
Nekem csak rossz tapasztalatom van a márkával.
Szerintem teljesen mindegy, hogy ők gyártják vagy csak viszonteladók, akkoris az ő felelősségük, hogy ne áruljanak hulladékot a saját nevük alatt.
És az egy dolog, hogy vannak jó cuccaik vagy nem, van valami ehhez hasonló mondás: egy rohadt barack elrontja az egész vödör barackot. -
rudi
nagyúr
Szerintem meg többszörös tévedésben vagy. Mert egyrészt távolról sem igaz, hogy minden Hama termék hulladék, másrészt - és ez a fontosabb - a Hama csak forgalmazza (értsd viszonteladója) az Urbanears termékeknek, azok minőségéhez nem sok köze van akár csak az általa forgalmazott, SanDisk, Metz, Sigma, Golla vagy éppen Monster termékek minőségéhez.
-
Bodz
nagyúr
A Plattan egy hulladék. Tipikus csak a dizájn számít, semmi más típusú fejhallgató.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A divatos fülhallgatókat gyártó svéd márka termékei is megtalálhatóak a Hama hazai kínálatában.
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest