Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Én mindenesetre elé mentem a dolognak. 1600-ért cseréltek kártyát, a régit tiltattam, ennyi belefér. Apropó, akinek Jump csomagja van az OTP-nél pl. mert automatice oda váltották 24. szülinapján Junior-ról, jó ha tudja hogy ingyen jár neki a webkártya csak be kell menni valamelyik fiókba kérni.
-
DarkByte
addikt
válasz
Gergosz2 #354 üzenetére
Mint a hétvégén kiderítettem (szerintem pár perc sem volt
) náluk a Net számlacsomaghoz tartozik webkártya. Az OTP Direkt csak a netes, telefonos szolgáltatás amivel tudod manage-elni a kártyádat. Direkt nélkül is tudsz vásárolni a kártyáddal.
-
DarkByte
addikt
Hiszen logikusan nem tudtak több adatot megszerezni a Steam szervereiről mint amit én vásárláshoz megadtam. Ergó vehetnek valamit kártyámra, aminek most már hogy lejjebb vittem a limitet max. 50 ezres értéke lehet. Tény hogy ez is szíven ütne bőven.
Mindegy, holnap számla csere. Csak előbb legyen meg a KRESZ vizsgám.
-
DarkByte
addikt
válasz
Rhino666 #315 üzenetére
Haters gonna hate.
Egyébként most én is parázom a dolog miatt mégha kicsi is az esélye hogy pont az én kártyámmal kezdenek vásárolgatni. OTP nél nálam a legkisebb vásárlási limit amit weben be tudok állítani az 50k. Vajon csak netes vásárlást lehet tiltani MC kártyára? Mert kártya nélkül nem akarol most hetekig lenni. Aztán úgy is meglépem a net számlacsomagot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Wise (ex-TransferWise)
- Energiaital topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Futás, futópályák
- Háztartási gépek
- iPhone topik
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman N4 Plus FSP 400W
- Samsung 9100 PRO 4TB Villámgyors NVMe SSD 14.800 / 13.400
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3533
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest