Új hozzászólás Aktív témák
-
szupermacs
veterán
Ha ilyen jellegű cégem lenne, elvárnám, hogy viselkedjen mindenki és azon igyekeznék, hogy egyenlő legyen mindenki. Ha egy nő a férfi munkatársakat kihasználná és a bájaival rávenné őket, hogy elvégezzék a munkáját, akkor beszélnék vele és összehívnék mindenkit, mit-hogyan-merre. Minden beosztott végezze a saját munkáját és munka után csináljanak azt amit csak akarnak. Egy vezető dolga, hogy vezesse a céget és azt jó irányba tegye.
Nem hiszem, hogy a nők kirekesztése a legjobb lépés, mert annak semmi értelme. Ilyen esetben nem egy nőt kellene alkalmazni, hanem többet, hogy megtanuljanak együtt dolgozni. Ezt persze minél hamarabb kellene, hogy ne alakuljon ki az a véglény, ami legtöbbször az építőiparban, hogy meglátnak egy formás idomot és fütyülnek meg a töküket vakarják.(#115) Porthoszx: Akkor a megoldás, hogy el kell távolítani azt/azokat akik "nemi kisebbségben" vannak egy munkahelyen?
-
szupermacs
veterán
válasz
Cathfaern #105 üzenetére
Pontosan erre gondolnak.
Nem hajlandóak megtanulni viselkedni egy nővel és nem is tudnak, ezért ő a hibás egy munkahelyen. Nem tudom, hogy ez az IT szektorban miért ennyire nyögvenyelős, de én pl. egy olyan helyre kerültem be dolgozni, ahol csak nők vannak. Nem okoz gondot senkinek, mert az iskola alatt is voltak lány osztálytársaim és tudtam, hogyan kell viszonyulni hozzájuk. Lehet uralkodni a primitív ösztönökön és nem kell minden nőben a csak a lyukat látni (ahogy ezt itt többen előadják).
Kíváncsi vagyok, hogy az ilyen emberek ha elmennek egy társaságba, akkor mit csinálnak, ha nő is van ott. Főleg, ha az nem a feleségük/párjuk. -
szupermacs
veterán
Az a nő hibája, hogy hülyére tudott venni pár balf@sz fickót, akik a f@rkuk után mentek, mint inkább az eszük után? Aki hülye, azt ki is fogják használni. Meg kell tanulni nők között dolgozni és tudni kell, hogyan viszonyulj hozzá. Nem olyan rettentő nehéz, ha kicsit visszatesszük a jancsit a helyére.
Ha meg valakinek a házassága tönkremegy egy női munkatárs miatt, akkor azt a házasságot nem kell bánni. Biztos tönkrement volna később is, egy másik nő miatt. Ha a férfi nem tud nemet mondani egy másik nőnek, az asszony meg nem bírja ezt elviselni és féltékeny, akkor nem egymásnak valók.De azért jót nevettem a történeteden.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen autót vegyek?
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- További aktív témák...
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Gamer PC - i3 12100f, RTX 3070 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Dell Precision Munkaállomás 7750 17.3" i7-10850H/32GBRAM/1TBSSD/RTX3000/WIN11PRO
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged