Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szinte simogatja a pénztárcákat a Scythe új hűtője
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
szupermacs
üzenetére
"Nem tudom, hogy ez az IT szektorban miért ennyire nyögvenyelős"
Mert az IT kökemény racionalitáson és logikán alapul de abból is a keményebb fajta (pl. a programozás tök logikus, de olyan logikája van amit ha elkezdenél elmagyarázni egy nőnek, a 99% azonnal agyf@szt kapna).
A másik fele meg a dolognak, hogyha beraksz egy full férfiakból álló csapatba egy jól kinéző nőt, akkor ott garantált hogy problémák lesznek. És valószinübb hogy a nőt rúgják ki mint hogy az összes férfi kollégát.
Megjegyzem ez fordítva is müködik, amikor sok nő közé bekerül egy jóképü férfi (tipikusan iskola/tanári kar) na ott meg a nők kezdenek olyan gyilkolászásba egymás közt hogy ihaj... Pillanatok alatt lek.rvázzák egymást mert valamelyik épp együtt ebédelt a férfi kollégájával, ha ne adj isten férje is van, akkor már megy is a pletyka hogy biztos összeszüri a levet az új férfi kollégával...
-
MCGaiwer
addikt
válasz
szupermacs
üzenetére
a meglévő szervezethez kell felvenni az egyént, nem pedig az új egyénhez alakítani a meglévő szervezetet...
ezért is nevetséges az "azonos munkáért azonos bér", mivel szinte lehetetten azonos munkát végezni. milyen érdekes, mindig csak azokban a szakmákban jön elő ez a baromság, ahol a teljesítmény tényszerűen nem mérhető közvetlenül. Még ugyan az az ember 1 munkahetében is komoly eltérések lehetnek az egyes napok viszonylatában, nem hogy két különböző személyében. -
Chaser
legenda
válasz
szupermacs
üzenetére
Megint más egy társaság, meg ha össze vagy zárva valakivel x órán át. Te tudod kezelni, sokan nem. Én ha ilyen jellegű cégem lenne nem barkóbáznék azon ki hogy kezelné, nem vennék fel egy vonzó nőt és kész. Dolgoztam már pár helyen, láttam ezt-azt mondjuk így

Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS RTX 5090 32GB GDDR7 ROG ASTRAL LC OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Lenovo IdeaPad Pro 5 (14") újszerű állapot, garanciás
- ROG Strix G513IH 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1650 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Félkonfig eladó i7-9700K alapú rendszer
- Legion 7 - i9 13900HX, Geforce 4080, 32 gb, 1TB ram ELADÓ
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master 750W
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest