Hirdetés
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
szupermacs
üzenetére
"Nem tudom, hogy ez az IT szektorban miért ennyire nyögvenyelős"
Mert az IT kökemény racionalitáson és logikán alapul de abból is a keményebb fajta (pl. a programozás tök logikus, de olyan logikája van amit ha elkezdenél elmagyarázni egy nőnek, a 99% azonnal agyf@szt kapna).
A másik fele meg a dolognak, hogyha beraksz egy full férfiakból álló csapatba egy jól kinéző nőt, akkor ott garantált hogy problémák lesznek. És valószinübb hogy a nőt rúgják ki mint hogy az összes férfi kollégát.
Megjegyzem ez fordítva is müködik, amikor sok nő közé bekerül egy jóképü férfi (tipikusan iskola/tanári kar) na ott meg a nők kezdenek olyan gyilkolászásba egymás közt hogy ihaj... Pillanatok alatt lek.rvázzák egymást mert valamelyik épp együtt ebédelt a férfi kollégájával, ha ne adj isten férje is van, akkor már megy is a pletyka hogy biztos összeszüri a levet az új férfi kollégával...
-
MCGaiwer
addikt
válasz
szupermacs
üzenetére
a meglévő szervezethez kell felvenni az egyént, nem pedig az új egyénhez alakítani a meglévő szervezetet...
ezért is nevetséges az "azonos munkáért azonos bér", mivel szinte lehetetten azonos munkát végezni. milyen érdekes, mindig csak azokban a szakmákban jön elő ez a baromság, ahol a teljesítmény tényszerűen nem mérhető közvetlenül. Még ugyan az az ember 1 munkahetében is komoly eltérések lehetnek az egyes napok viszonylatában, nem hogy két különböző személyében. -
Chaser
legenda
válasz
szupermacs
üzenetére
Megint más egy társaság, meg ha össze vagy zárva valakivel x órán át. Te tudod kezelni, sokan nem. Én ha ilyen jellegű cégem lenne nem barkóbáznék azon ki hogy kezelné, nem vennék fel egy vonzó nőt és kész. Dolgoztam már pár helyen, láttam ezt-azt mondjuk így

Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0226)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest