Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
szupermacs #108 üzenetére
"Nem tudom, hogy ez az IT szektorban miért ennyire nyögvenyelős"
Mert az IT kökemény racionalitáson és logikán alapul de abból is a keményebb fajta (pl. a programozás tök logikus, de olyan logikája van amit ha elkezdenél elmagyarázni egy nőnek, a 99% azonnal agyf@szt kapna).
A másik fele meg a dolognak, hogyha beraksz egy full férfiakból álló csapatba egy jól kinéző nőt, akkor ott garantált hogy problémák lesznek. És valószinübb hogy a nőt rúgják ki mint hogy az összes férfi kollégát.
Megjegyzem ez fordítva is müködik, amikor sok nő közé bekerül egy jóképü férfi (tipikusan iskola/tanári kar) na ott meg a nők kezdenek olyan gyilkolászásba egymás közt hogy ihaj... Pillanatok alatt lek.rvázzák egymást mert valamelyik épp együtt ebédelt a férfi kollégájával, ha ne adj isten férje is van, akkor már megy is a pletyka hogy biztos összeszüri a levet az új férfi kollégával...
-
MCGaiwer
addikt
válasz
a meglévő szervezethez kell felvenni az egyént, nem pedig az új egyénhez alakítani a meglévő szervezetet...
ezért is nevetséges az "azonos munkáért azonos bér", mivel szinte lehetetten azonos munkát végezni. milyen érdekes, mindig csak azokban a szakmákban jön elő ez a baromság, ahol a teljesítmény tényszerűen nem mérhető közvetlenül. Még ugyan az az ember 1 munkahetében is komoly eltérések lehetnek az egyes napok viszonylatában, nem hogy két különböző személyében. -
Chaser
legenda
válasz
Megint más egy társaság, meg ha össze vagy zárva valakivel x órán át. Te tudod kezelni, sokan nem. Én ha ilyen jellegű cégem lenne nem barkóbáznék azon ki hogy kezelné, nem vennék fel egy vonzó nőt és kész. Dolgoztam már pár helyen, láttam ezt-azt mondjuk így
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó ASUS TUF F15 Gaming laptop i7-11800H RTX 3050 Ti 32GB 1.5TB SSD
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- ASUS Dual RTX 4060 OC 8GB GDDR6/Garancia 26-07-27/
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged