Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Béééla #220 üzenetére

bocsi, de ezt nem bírom sírás nélkül :C

komolyan ember van olyan tárgy tudom hogy nem jártál arra de úgy hívják hogy statisztika, meg valószínőség számítás, javaslom legalább az érettségi szintet próbáld meg elérni benne, mert a matek nem szerintem meg véleményem szerint működik, akármennyire ezt szeretnéd. nagyon kevés benne a józan paraszti ész, és nagyon sok a jól leírható, reprodukálható, bizonyítható szabály. ha nem értesz vele egyet akkor is sajnos.

1: lehet fugázni a fingot 0.1%-os minta az lóf@sz. semmi. 0. mondhatod hogy a fű kék, ha sokat ismételed se lesz az.
    2: ha nem vonsz le következtetést akkor a véleményed úgy hívják hogy alaptalan, definíció szerint.
    3: a rossz vezető nem definiált fogalom ami valakinek rossz az nekem simán lehet hogy jó, volt rá precedens
    4: a női főnökökről volt szó, az nem csak a közvetlen főnök.
    5:link azonos év egy kicsit bővebb leosztásban kicsit más szemszögből

6: szerintem hagyjuk, amíg a matekot véleményes szabályaid alapján alakítod és értelmezed, addig igazából nem sok beszélgetni valónk van, mert ennyi erővel azon is mehetne a bruszt hogy van e gravitáció vagy volt e evolúció. erre meg se kapacitásom se kedvem úgy igazából.

viszont látásra :U

Új hozzászólás Aktív témák