Hirdetés
- Valami új eszköz készülhet a Valve-nál
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
bocsi, de ezt nem bírom sírás nélkül
komolyan ember van olyan tárgy tudom hogy nem jártál arra de úgy hívják hogy statisztika, meg valószínőség számítás, javaslom legalább az érettségi szintet próbáld meg elérni benne, mert a matek nem szerintem meg véleményem szerint működik, akármennyire ezt szeretnéd. nagyon kevés benne a józan paraszti ész, és nagyon sok a jól leírható, reprodukálható, bizonyítható szabály. ha nem értesz vele egyet akkor is sajnos.
1: lehet fugázni a fingot 0.1%-os minta az lóf@sz. semmi. 0. mondhatod hogy a fű kék, ha sokat ismételed se lesz az.
2: ha nem vonsz le következtetést akkor a véleményed úgy hívják hogy alaptalan, definíció szerint.
3: a rossz vezető nem definiált fogalom ami valakinek rossz az nekem simán lehet hogy jó, volt rá precedens
4: a női főnökökről volt szó, az nem csak a közvetlen főnök.
5:link azonos év egy kicsit bővebb leosztásban kicsit más szemszögből6: szerintem hagyjuk, amíg a matekot véleményes szabályaid alapján alakítod és értelmezed, addig igazából nem sok beszélgetni valónk van, mert ennyi erővel azon is mehetne a bruszt hogy van e gravitáció vagy volt e evolúció. erre meg se kapacitásom se kedvem úgy igazából.
viszont látásra
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 180GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest