Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Te, esetleg azt veszel. Mivel 3 gyereket szeretnénk, és hülye azért nem vagyok, ezért unisex, piros, narancs, zöld , vaj krém szürke barna ruhákat vettem. Illetve ha kapott autós ruhát a fiam, vagy űrhajósat, akar kékben , azt hordta a lányom is. Jahm, és kapott babát anno a fiam .
Plusz volt rózsaszín rucija is a fiamnak , meg lila. Nem érdekelt ki mit gondol. Oké, szoknyát csak akkor adtam rá próbálni, mikor néztem, hogy kb a húgának mikorra lesz jó. -
tildy
nagyúr
De, valaszolok . Az avatarom úgy néz ki mint én. Mivel itt vagyok a ph-n már jó 16 -17 éve, az avatarom sem mai. Ennyi. Nem szende kislány az , hanem kb grafikus mása az arcomnak. Attól , hogy valaki feminista , meg nem kell , hogy rövid haja legyen . Vagy szerinted igen?!
-
tildy
nagyúr
Mi már megkérdeztük a mienk.
Tudom mire értetted amúgy, mi ilyen szempontból szabadságot hagyunk. És nem derogalt pl a férjemnek se ‘gyesen’ lenni.Az eredeti cím talán jobban passzolt volna, bár több felnőtt ismerősöm pl mangarajongo
Mindegy, túl van ragozva már.p -
tildy
nagyúr
Szerintem egyáltalán nem karos emancipáció. Miért kell direkt rahuyltni valamire , hogy csajos vagy fiús?!
Van lányom és fiam is, mindkettő játszhat és játszik is autókkal és babáknak is, főzögethez, vagy válogathat a ruhái közt, azzal játszanak amivel akarnak . A lányunk odavan a repülőkért meg a buszokért, a bolygókat már nem is említem .....Miért nem lehet elfogadni, hogy nem vagyunk egyformák, és nem kene így skatulyázni rakni dolgokat? Miért nem lehetett egy szóval szimplán csak cuki Radeon 580t írni, vagy állatos elől apu Radeon írni?!
Mongol: nem láttam. Marmint olyat láttam amit többségben ez vagy az a nem végez, de hogy az nemhez kötött legyen, nem, nem gondolom hogy annak kene lennie. Itt pl jópár csaj bányamérnök , vagy tűzoltó . Illetve van pár pasi is oviba sikert. Maga a munka nem nőies vagy férfias .
-
tildy
nagyúr
Elég szexista csak valamit csajos as kikiáltani mert cuki állat van rajta . Azt hittem a fiatalabb generációból ez már kikopott mi csajos/ fiús , mi nem...
6 évesen én pl űrhajós akartam lenni, utána gokart versenyző, 11 évesen pedig programozó .utobbi lettem. Szerintem nincs csajos vagy fiús dolog, a felnőttek nevelik a gyerekbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kés topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autós topik
- Bittorrent topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- iKing.Hu - Nubia Z60S Pro - Cyan - Használt, karcmentes
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest