Hirdetés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Azonnali fotós kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házimozi belépő szinten
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Mini PC
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nikaré
őstag
Nem vagyok meggyőződve arról, hogy klónozva rendesen fog működni.
Tavaly 3 ilyen appot próbáltam, egy idő után nem jól működött vagy be sem töltötte. Ezen kívül 2 alapból felejtős volt.
Nincsenek jó tapasztalataim. Akkor Android 8 volt.
Jelenleg 10, de elment a kedvem a kísérletezéstől. -
petir
senior tag
válasz
zeon.hu #14595 üzenetére
De klónozó csak az appot klónozza. Így kell két felhasználói fiók is.
Tehát esetedben
Zeon_céges
Zeon_privátFelhasználói nevekkel fogsz közlekedni ami pl jelentésnél az elején hátrányodra válik hiszen babywazer ként ugye pl. nem marad fent a jelentésed stb.stb...ezeket tudjuk.
Ez a klónozás jó de nem ez lenne a megoldás !
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
fant0mi #14592 üzenetére
Nem az alkalmazásnak kell támogatnia?
Legalábbis a fenti képen így értelmezem (klónozott alkalmazás támogatás). Nálam szinte minden alkalmazás klónozható.
(MIUI)Szerk.
Vannak erre playen alkalmazások (paralell apps ), talán azokkal klónozva is használható akár ugyanazzal a fiókkal.
-
axioma
veterán
válasz
flegga92 #14586 üzenetére
Bocs, csak az ios-esek nem akartam hogy nyafogjanak, nem tudom hogy mitol fugg, meg kell kerdeznem a gyerektol o valami hangszertanitos app-ra mondta h hasznalja. Most nezem a sajatomon, huawei, ikeralk. csak sajat launcherevel - gyereke Oneplus 3 koruli.
Amugy android masik fiok se segit? Bar biztos macerasabb. Ha van valami mukodo akkor szolok, ha nem akkor mea culpa. Es ettol igen, lehetne waze-ben. -
-
fant0mi
őstag
válasz
Komi28 #14582 üzenetére
Es meg mennyi ilyen van...
Pl tobb auto felvetele profilokba, akar korlatozasokkal (mas matricabeallitasok vagy mondjuk altalanosan korlatozott sebesseg uttipusokra). Figyelmeztetesek egyeni testreszabhatosaga (legalabb a tavolsagot). Ezekbol evek ota nincs semmi. Mas dolgokban viszont van elorelepes. Hat ilyen ez...
A Waze elonye a tobbi navigacios apphoz kepest a terkep reszletessegeben es frissessegeben van (az pedig a kozosseg erdeme), valamint az erre epulo routing algoritmus ami meg (nehany hiba ellenere) jo. Maga az app nem egy vaszisztdasz, azt be kell latni. -
apaszka
veterán
Hoppá! Facebookon találtam
-
Komi28
senior tag
Az akkumulátor kímélő üzemmódot nem lehet beállítani állandóra, hogy ne kelljen mindíg bekapcsolni?
-
kmarci25
veterán
válasz
veressjanos #14577 üzenetére
Hmmm... Na, akkor majd kipróbálom.
-
kmarci25
veterán
válasz
viktorhu #14566 üzenetére
Nálam nincs android autó, és a telefont sem kell újraindítani, viszont arra nem tudok rájönni, hogy ha épp útvonalon vagyok, és a háttérbe küldöm a waze-t (pl. elolvasok egy emailt), akkor mikor visszateszem előtérbe, elveszti a gps jelet. Ilyenkor le kell állítani az útvonalat, újra beírni, és itt már megtervezi és pozicionál is, tehát a gps is működik. És ez minden alkalommal, ezen a telefonom és az előzőn is (mindkettő Xiaomi, ha ze fontos).
-
Csabex
őstag
Igen, bluetoothon
Én bt-t csak telefonálásra használom, nem zenehallgatásra, vagyis nem telefonról szól a zene.
Örülnék annak pl, hogy az a baromi erős hangjelzés ami az akkumulátor kímélő üzemmódot jelzi, na az legyen opcionális hangjelzés a traffipaxnál vagy a rendőr ikonnál amikor sebességmérést jelentettek, mert azt a jelzést nem lehet nem meghallani.
-
Faby
senior tag
válasz
fant0mi #14571 üzenetére
Köszi, hogy megnézted.
A vasúti átjárókat értem, és egyetértek, én is kikapcsoltam, de úgy vagyok vele, hamár van, akkor legyen következetes, ha megnézed, van még olyan átjáró a környéken, ami hasonlóan csak egy dűlőút, de mégis jelezve van, és van olyan is, ami nincs. De ok, haladjanak sorban, de azért egy egyszámjegyű főúton, akármilyen kisforgalmú is maga a vonal, lehetne.
Az esős korlátozást 70-es táblával meg csak azért írtam, mert ha jól emlékszem, valaki panaszkodott miatta, szerintem se kell kezelni, ez így utólag lehet, hogy pontosabban kellett volna fogalmaznom.
Kösz még1x.
-
Csabex
őstag
válasz
viktorhu #14562 üzenetére
Neked lehalkítja, mert lehet te bluetoothon keresztül hallgatod a zenét, vagy az autód fedélzetije tudja, enyém viszont nem. Én a fejegységhez tudok csatlakozni és azon keresztül ha hívás van, akkor lehalkítja a zenét és amíg fel nem veszem halk marad, de ha felvettem, akkor megszakítja és zajlik a telefonbeszélgetés, majd utána vissza az előző hangerőre.
Hát "percekkel" korábban akkor veszed észre ha babrálod a telefont és madártávlatba átnézed az útvonalat. Nem tudom te milyen beállításokkal használod, de nálam alap nézetben van, ott pedig csak akkor látom, ha madártávlatba rakom, de akkor már annál egyszerűbb rábökni középen az ÉVI-re és akkor látod a teljes útvonalat... Nekem az lenne kézenfekvő ha jómagam állítanám be azt, hogy mennyivel korábban jelezzen, ezért is vetettem fel a témát. -
fant0mi
őstag
A vasuti atjarokkal folyamatos a haladas. Van ezeknel a toltesoldali atjaroknal fontosabb is, peldaul az 1-es szamu foutvonal es a Hegyeshalom-Rajka nem is kis forgalmu atjaroja is hianyzik meg. Fenyjelzo keszulek pedig kotelezo a 120 km/h-nal magasabb sebessegu vasutvonalak keresztezeseinel.
Egyebkent a szivbajt hozza ram ez a figyelmeztetes, raadasul 500 meterrel elotte csilingel. Kapcsoltam is ki a fenebe a figyelmeztetest.
Naszoval a toltesoldali vasuti atjaro az _sztem_ csak bezavarna, tenyleg csak annak szol, aki kijar a susnyasba pecazni, de a jel meg akkora a terkepen (raadasul duplazva jelenik meg), hogy a feluletes szemlelonek ugy latszik, hogy a fouton van. Na de mindegy is, jelentektelen.A kabai 60-as valid.
A kabai "iparvagany" (valojaban a volt nadudvari vonal) atjaroja valid, bar ott sok veszely mar nem leselkedik az autosokra.
Az esoben sebessegkorlatozast meg nem is kell kezelni. Mint ahogy a valtozo munkahelyes utjavitasok, vagy 2 het alatt befejezheto utepitesek sebessegkorlatozasait sem erdemes belevinni. Mire befrissulne a terkep, mar mashogyan van, s amugysem szamol vele a routing.
-
Faby
senior tag
Némi update, finomhangolás.
Tegnap végigjártam a 4-es főutat Debrecen-Szolnok között, lenne pár apró javítani való:
Kabánál befejezték a kereszteződés és a felüljáró építését (már régebben), a Waze feldob egy már nem létező 60-as korlátozást, a valóságban végig 90.És a (szerintem teljesen felesleges*) vasúti átjáró jelzéshez: ha már van, akkor legyen következetes. Nem néztem mindet, de láttam menet közben két átjárót, sőt, az egyiken át is mentem, ami nincs jelezve:
4-es főút, szintén Kabánál, van egy iparvágány, ami keresztezi a 4-es főutat, nincs jelezve. A vágány él, nincsenek a sínek elbontva, a fényjelző működik.A másik, Püspökladány és Karcag között, a Hortobágy-Berettyó csatorna előtt (Debrecen felől) van egy lehajtó, ami keresztezi a Budapest-Nyíregyháza vasútvonalat (elég forgalmas), szintén van fényjelző, és nincs jelezve.
És ha már 4-es főút, valaki itt korábban jelezte, hogy nincsenek 70-es korlátozások a Waze-ban. Nem tudom, ugyanerről a szakaszról van-e szó, de Fegyvernek-Örményes és Kenderes között valóban ki van téve a 70-es tábla, de alatta kint van az esős időre vonatkozó kiegészítés is:
Ezt nem tudom, hogy lehetne kezelni.* A vasúti átjáró jelzése szerintem azért nem egy Véda kategória (bár azok se kicsik), ezt ha valaki benézi, nem veszi észre, annak vezetnie sem szabad.
Sokkal többet érne pl az utánfutó, mint járműkategória belerakása, vagy a rettenetesen zavaró Maradj otthon figyelmeztetés kiszedése.
Szerencsére ez legalább kikapcsolható. -
Csabex
őstag
válasz
viktorhu #14554 üzenetére
Igen, csak a zene miatt fordul elő, hogy nem hallom a vigyázz traffipax-ot (jobban örülnék egy élesen csipogó és ismétlődő hangjelzésnek) és csak a kijelzőt figyelem időnként, na de ha akkor pillantok rá amikor már villog a kijelző felső sávjában a 100m az már lehet túl késő...
A fix véda valóban közelről lő, de a mobil véda az lézeres, na az már szakaszos fotókat is készít a különböző lassítási sebességekről, legalábbis egyik fórumban mesélt erről az egyik motoros akinek nem egy, hanem 3 vagy 4 fotót mellékeltek a 30-as csekk mellé. -
viktorhu
veterán
Én egy dolgot szeretnék, hogy Android Auto-nál az autó GPS-ét használja, ne a telefonét (ahogy a Google térképnél megoldották), de nem hiszem, hogy tömeges igény lenne, hogy érdemes lenne javasolni, mert a legtöbben legyintenek egyet, hogy nem megy az autójukkal a Waze, és keresnek más megoldást (telefontartó, google térkép stb).
Így most nagyon kényes a waze az autós rendszereken - kábelhiba meg a telefongyártók mindenféle energiatakarékossági hackerkedése stb. kilövi a GPS pozíciót a navi alól, ahogy záródik a kijelző, miközben google térképpel minden tökéletes, és csak ennyi a különbség...
-
Chris0321
veterán
válasz
fant0mi #14547 üzenetére
Leromlott az út állapota és így javították ki. Normál oszlop, táblával. Természetesen még akkor jelentettem, akkor tájt többet is. Egy 4 számjegyű úton, a 47-esen és a 4-esen is került ki több ilyen. A 47-est és a 4-est nem tudom jelenleg megnézni a járvány miatt, a 4 számjegyű úton még nem lett átírva a korlátozás. A 4-esen pl. olyan részről van szó ahol egy ideig jelzi a 70-es korlátozást a nyomvályú miatt de kibővítették a korlátozást.
-
Csabex
őstag
Nem lehetne egy olyan beállítást eszközölni az appba amivel saját igényeim szerint szabhatom testre a fix traffipax (akár sebességmérés is) távolságokat? Néha kevésnek bizonyul az 500m (csak sacc) ami most van, mert vagy nem figyelek oda, vagy sietek
Beállítanám magamnak 1 Km-re legalább és hangjelzést is párosítanék hozzá, hogy biztos legyek a dolgomban, mert napszemüvegben jól oda kell figyelni ahhoz, hogy a kis piros x-et kiszúrjam amikor távolítok, hogy ellenőrizzem lesz-e vagy sem traffipax.
-
lacentos
tag
Megjelent a vasúti átjáró jelzése ikon + hang.
-
axioma
veterán
válasz
radi8tor #14532 üzenetére
En forditva hasznalom, plugshare a tolto kivalasztashoz es abbol waze utvonaltervezes kerheto (bar eleve ritkan toltok mashol mint otthon).
Ami miatt lehet, hogy jobb a tipus bevezetese, hogy az EV fogyasztasa sokkal inkabb csak km-fuggo, sot a kisebb sebessegmax javit rajta, tehat mig a normal autos lehet hogy inkabb vegigmegy egy nagyobb kerulon akar par perc bealdozassal is, en forditva, 2-3 percert nem kerulom ki, inkabb elmegyek kis utcakon szep lassan. Mondjuk ez a varosi kisautokra igaz, hosszutavra nem hasznaltam ev-t. Es nem tudom, hogy a sygic tudja-e. De legalabb benzinkutakra nem jon felugro gondolom -
merqree
őstag
válasz
radi8tor #14532 üzenetére
"Az EV mód aktiválásával töltőállomásokat, elektromos járművek útvonalait és egyéb szoltáltatásokat kap"
"Töltőállomás kereső" - itt megadhatod, hogy hol szeretnéd tölteni, pl étterem parkoló.
"Három különféle típusú* töltési pontot találhat azok elérhetőségei alapján. A nem elérhető töltési pontoknak számos oka lehet, amiért nem használhatja azokat".
*kieg: rendelkezésre álló, foglalt, nem elérhető
-
merqree
őstag
Sygic-ben megjelent az EV funkció. Be kell állítani milyen autóval megy az ember.
Nem tudom kipróbálni, mert nincs elektromos autóm, de lehet, hogy a töltő állomások is benne vannak a térkép adatokban. -
oriic
HÁZIGAZDA
Akkor marad az hogy veszek vmi tartot a motorra, mert az utca bemondas kell mindenkepp. Koszi infokat mindenkinek.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Sziasztok!
Jó ideje használom már a Waze-t, amelyhez pár hónapja hangként beállítottam Lottit. Ezzel ugye bemondja nekem az utcaneveket is, amelynek kifejezetten örülök, viszont lenne az appal egy kisebb gondom. Mivel motorral használom a navigációt (Fülessel, mobil a zsebben, így hang alapján közlekedem), így ha kevésbé ismert kerületben dolgozom, akkor a hang utasítás néha zavaró tud lenni. Ha mondjuk egy utcából fordulok ki és bemondja a fülembe, hogy forduljak itt és itt jobbra, majd forduljak balra pl: Horváth utcán, akkor az a legtöbb esetben nem a kanyar utáni első utca, hanem akár 3-4 kereszteződéssel későbbre vonatkozik. (Nem tudom, hogy érthető-e amit írok, este van már.
)
Lényeg, hogy korábban ha más navigációt használtam, akkor kanyar után mindig úgy kaptam utasítást, hogy az első vagy második utcán forduljak, ezt valahogy nem lehet itt elérni? (Sokszor van, hogy befordulok az utasítás szerint, aztán méterekkel később veszem észre, hogy nem oda kellett volna fordulnom)
-
Csabex
őstag
válasz
axioma #14515 üzenetére
Dehogynem.... Az embert már kikészíti egy idő után ez a felesleges para. Nem kórházban és nem hivatalban, vagy zsúfolt helyen dolgozom és mi kollégák 6-an vagyunk össz - vissz 3 külön bejáratú helyiségben egy laborban. Nem megyek sehova, nem járok boltokba meg semmibe, csak a saját autómba ülők be, még csak nem is tömegközlekedést használok, szóval ez a szintű para amit művel az egyszerűen nem állja meg a helyét...
Sajnálom, hogy téged negatívan érintett ez az egész -
Faby
senior tag
válasz
zharkanyi #14510 üzenetére
Hidd el, maradnék én, ha tehetném, de menni kell.
Pontosan tudom, mi a helyzet, ez csak egy felesleges plusz. Elsőre is megértettem. Ez csak egy X, de ott van a munkahely automatikus kiválasztása, majd annak az indítása, kb fél perc, mire egyáltalán elindul (vagy még több, ha kivárom és nem nyúlok hozzá), három érintő képernyő tapicskolás. Lehetne ez kevesebb is!(#14511) plömplöm
Hát annak sincs sok értelme. Mintahogy békeidőben az útinform honlapját kiírogatni oda, majd pont vezetés közben fogok a hírek között böngészgetni! -
axioma
veterán
válasz
Csabex #14512 üzenetére
Nem tulzas, csinald szepen amit mond, es orulj hogy eddig - es igy remelhetoleg a vegeig - te megusztad. Nekem ez 3 het tappenzbe, (virtualis) piros papirba meg rengeteg informacioert konyorgesbe, hosszu telefonalasokba kerult, es meg nincs vege [es meg mindig orulhetek mert a korhazat epp megusztam].
-
Csabex
őstag
válasz
plömplöm #14511 üzenetére
Igen, majdnem besatuzzak látván a táblát
Kissé túlzás most már ez az egész herce - hurca... Én melózok, de amikor hazaérek olyan mintha másik műszakot kezdenék, mert asszony avval nyaggat, hogy már az ajtóba vetkőzzek és ne menjek be a ruhákkal... Mintha a Péterfy fertőző osztályán egy vese műtét előtt állnék és hazaérve csak be kell mosakodnom
-
zharkanyi
tag
Szerintem pont hogy tök jó. Mindenkinek, minden induláskor juttassa csak eszébe, hogy csak akkor induljon el ha muszáj.
Ugyanis pont ez volna a lényeg. Ha megteheted, hogy ne menj, akkor ne menj. Ha mégis menned kell, akkor meg egy X és már mehetsz is. Ez legyen a legnagyobb gondunk.
-
Faby
senior tag
Ezt az indításnál megjelenő, "csak akkor indulj el, ha muszáj" figyelmeztetést nem lehetne valahogy kikapcsolni, kivenni?
Roppant idegesítő a sokadik alkalommal, igen, tudom, korlátozás van, de munkába muszáj menni, elsőre is megértettem, nem kell mindig az arcomba tolni. -
petir
senior tag
Sziasztok,
Bár nem waze de térképpel kapcsolatos...a googlemaps topik halott sajnos így itt remélem a megoldást.
Mindkét esetben waze volt a navigációs program a különbség , hogy a legvonalas screen alatt S4 Mini volt a telefon a normál bejárt úton egy A7 2018.
Google Timelineról íme két kép :Az egyik esetben szépen mutatja az utat a másikban nem. Volt térerő, volt GPS jel és meg mobilnet is.
A kérdésem az mi okozhatja a "legvonalas" megjelenítést?
Illetve , hogyan lehetne elérni, hogy az S4 Mini is jól jelenítse meg az utat..Gondolom valami banális beállítás vagy pipa nincs bent..de nem találom.
Valaki esetleg ?
-
tyielow
aktív tag
hát én lassan megőrülök itthon. hogy nem teszek egész nap 30 lépést... az a kis inger sincs, ami napközben ér, útközben, vagy az irodában..
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Windows 10
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- CPU léghűtés kibeszélő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Lenovo LOQ 15APH8 gamer laptop 15,6" 144Hz, AMD Ryzen 7
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Acer Predator Triton 17X Intel Core i9 13900HX/RTX 4090/64GB RAM/4TB SSD remek áron IGAZI RITKASÁG!
- LOGITECH G PRO X 2 LIGHTSPEED VEZETÉK NÉLKÜLI FEKETE HEADSET
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest