Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Autós kamerák
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Faby
senior tag
válasz
Szili17 #12692 üzenetére
És azt hol lehet kikapcsolni, hogy EGYÁLTALÁN NE dobja fel ezeket az ablakokat? Nem vagyok bejelentkezve, soha nem használtam, használom az árfrissítés funkciót, nem az ár alapján választok kutat sem, nekem abszolút nem releváns, és nagyon zavaró, hogy mindig bedobálja ezeket, vagy akár régebben a Shell ajánlatait.
És amúgy meg de, rossz a reklám, nem érdekel, ne tolja az arcomba. Lehetne egy reklám mentes, fizetős változat, esküszöm megvenném, mint annyi minden mást. -
Szili17
tag
válasz
axioma #12690 üzenetére
Hú, szuper! Mármint az autók. Én eddig csak VW eUP-ot vezettem, de baromi jók. Használjátok egészséggel meg balesetmentesen!
Sejtettem, hogy az üzemanyagár frissítésekre gondolsz, a töltős dolgot csak azért említettem meg, hogy ha esetleg kéne és nem találkoztál még vele akkor segíthet.
Régen volt erre opció, hogy dobja-e fel az árfrissítést vagy sem, de most vagy kikerült vagy csak én nem találom. :/
Önmagában a reklám része pedig nem rossz, hiszen van olyan MOL kút már ahol lehet elektromos autót is tölteni, plusz bemész eszel-iszol a shopban, tehát releváns lehet elektromos autósoknak is. Csak az árfrissítés kevésbé, de tényleg nem tudom hová került sajnos, bocsi! -
axioma
veterán
válasz
Szili17 #12685 üzenetére
Nekem egy Peugeot Ion van. 2011-es, varosi rohangalos, nem is tudok messzebbre menni vele tkp. (max. 80 km), de meloba jarok vele, hazaerek "feltankkal". Nyilvan van toltoallomas app-om de eddig kivancsisagon kivul nem hasznaltam.
A ferjeme egy plugin hibrid, Opel Ampera, es neki is csak akkor kerul benzin az autojaba, ha videkre megyunk, mint pl. tegnap. Maskor a tank aljan lotyogo 2-3 liter benzinnel szaladgal. Azt mar toltottuk nyilvanos allomason pl. tegnap Debrecenben, hogy bent a varosban ne pofekeljunk, csak mikor kiertunk, akkor tartasba ment es Bp kozeleben vissza villanyra (reggel ugyanez volt forditva ertelemszeruen).
Nem az a bajom, hogy nem talalja a toltopontokat, hanem hogy benzinkutba leterest meg uzemanyag-arakat ajanlgat. Ha beallithatnank hogy elektromos az autonk, akkor latszodhatna, hogy nem vagyunk a celkozonseguk (ami azert fontos info a reklamozonak is, nincs ketsegem hogy azert/azokat dobja fel). -
Szili17
tag
válasz
Roland861010 #12686 üzenetére
Szia,
Ezek nem lámpák, hanem egy kamera ikon egy piros X-szel. Ezek "kontroll" kamerák, olyan fixen telepített eszközök, melyek sebességet nem mérnek (kötekedők kedvéért: hozzávéve azokat is, melyek képesek sebességet mérni, azonban nincs meg a jogszabályi háttere a törvényes használatához).
Ezek legtöbbje Hu-Go kamera és más forgalomfigyelő kamerák (mint pl Budapesten a BKK kamerái).Térfigyelő kamerák nincsenek felvéve, mert minek? Nem nagyon téveszted össze semmivel, gyakorlati haszna nincs és sokszor észre sem veszed az utcán sem, hogy ott van.
-
kmarci25
veterán
válasz
Roland861010 #12686 üzenetére
Én azt gondoltam/gondolom, hogy ezek HU-GO kamerák.
-
Szili17
tag
válasz
axioma #12684 üzenetére
Ja, hogy ez ennyire friss. Mert tavaly valaki jelentette itt kb ugyanezt, hogy ott nem lehet átsorolni. Nos persze kell a többiek segítsége (vagy hogy ne legyenek ott), de amúgy sajna szabályos. Ez kb olyan mint a főútra balra kikanyarodás, hogy a csúcsforgalomban nehéz, a többiekre vagy utalva hogy megsajnáljanak. Itt picit jobb, mert ha nem enged senki, akkor betartasz a többieknek.
Utána meg ugye a Waze arra visz, amerre gyorsabb, nem amerre "én gondolom". Az még lehet egyébként, hogy bepöttyözi a másik utat alkalomadtán (nem tudom ilyet láttál-e már). Mert itt én látnék rá reális esélyt, hogy adhat alternatívát, hogy és a Nagyvárad térnél balra is lehet, csak +5 perc.
Hú de király! Arra kicsit irigykedem, nekem hagyományos robbanómotorosom van.
(Elmondod milyen autód van? Lényegtelen a Waze szempontjából, csak kíváncsiság.)
Volt régen rá opció a kliensben, de most én sem találom, hogy dobálja az üzemanyagárak frissítését. Egyébként már felvetődött több ízben (mióta jobban terjednek a tisztán elektromos autók, nálunk fejlettebb országokban is), de ne állj addig fél lábon. Annyi, hogy vannak fent töltők "Elektromos töltőállomás" néven, leírásban a töltők típusa és száma. Budapest szerintem jól lefedett, vidékről nem tudok nyilatkozni. De egyáltalán nincs supportálva, egyelőre szerintem jobban jársz másik, specifikus appal, ha töltőt keresel (aztán max Waze-zel odanavigálsz). -
axioma
veterán
válasz
Szili17 #12682 üzenetére
Nem, az a jelentes nem en voltam! Orultem hogy vegre odaertem. OK, megertem hogy nem lehet altalaban tiltani, es ramenosebbnek kell lenni, en ezt az elvileg nem engedelyezett megfordulassal oldottam meg...
A korbemenessel persze hogy nem lehet mit kezdeni, azt csak azert irtam hogy az volt az oka a megfordulasnak, mert ha at tudta volna tervezni egyenesen vagy balra kanyarodassal, akkor tok jo mert egyszeruen kovetem. De mivel nem vagyok ott ismeros es a waze se mondott jo alternativat, akkor jott a megfordulas.
Amugy kezdem szokni a budapesti kozlekedest, mar majdnem egy eve, de az me'g nem ugyanaz ha ismeretlen helyen ezzel is nehezitve van. Kene "bena sofor" uzemmod
[Masreszt meg mindig zavar hogy benzinkutat, benzinarakat akar tukmalni. Hol lehetne kerni hogy legyen elektromos auto mint opcio? Nincs ilyen enhancement lista?] -
Szili17
tag
válasz
axioma #12680 üzenetére
Ááá, te jelentetted ott, hogy "nem lehet befordulni"? Hááát igen. Ugye ezzel az a baj, hogy akkor nem lehet, ha ott áll a sor, de amikor nem áll akkor ezt nem kéne nekik letiltani... Másfelől meg ez Budapest, oda kell állni és amíg be nem enged valaki, addig mindenki mögötted fog sz..ni
Ilyen. Nem azért kerültél oda mert tolakodtál és megelőzted a sort, hanem ilyen az utcák összetétele. Én 10-ből 9-szer ilyenkor beengednélek magam elé, mert tudom hogy mi a helyzet. (Nem járok arra, de van hasonló helyzet máshol is pepitában.)
Azzal meg hogy még egy kört akart megtetetni veled ugye "nem lehet mit kezdeni". A másik alternatíva annyival lassabb, hogy még így is megéri. Szóval ilyenkor tessék szép lassan átkúszni a sávokon befelé, aki meg dudál az így járt. Ezt tudom hozzátenni
-
Szili17
tag
válasz
trebrona #12679 üzenetére
Volt már Könyves Kálmán, ezek szerint nem lett végig lecserélve (vagy régen ilyen rövid szakaszon az volt a név?).
Viszont a Korhánközi már létezik szintén és a 2018 májusi utcakép szerint ami itt a képen a Könyvesről Balra nyílik az Wéber Ede, akkor ez ilyen új, hogy azóta olvadt az is át Korhánközire? -
axioma
veterán
válasz
Szili17 #12678 üzenetére
Budapest
Szerintem (amennyire terkeprol meg tudom allapitani) a Delej utcabol a Vagohid utcaba, es mivel tulmentem rajta egyenesen, ugy akart javitani, hogy Orczy-Batsanyi-Delej utvonalon probaljam ujra.
A googlemaps-nel nem tunik annyira kozelinek, de tomegvolt nagyon, allo sor a balra kanyarodoknal aminek a vegeig nem volt eselyem kimenni, en meg nem vagyok eroszakos fajta hogy elalljam a harmadikat indexelve vagy bealljak a kanyarodok ele, igy nem mentem bele. -
Szili17
tag
válasz
axioma #12677 üzenetére
A rövid válasz az, hogy nem, nem lehet ilyet. Illetve adott esetben akár lehet is ilyet, hogy (fordulj jobbra, majd fordulj balra 4 sáv váltás 50 méteren) ne legyen. A hosszabb meg hogy ha van kedved leírni hogy hol van, akkor szívesen megnézem, de nem ígérek semmit.
Melyik település? Kezdjük itt. -
axioma
veterán
válasz
Szili17 #12676 üzenetére
Tenyleg, olyat lehet hogy ne akarjon egy 50 meteren 4 sav valtasos kanyarkombinaciot tolem? Ha nagyon kell kikeresem hogy hol volt pontosan, a Szent Laszlo korhaz fele haladtam eszakrol es nem ismerem a terepet, ravitt kis utcabol a soksavosra ahol mar rogton balra kellett volna mennem. Kicsi kocsival biztonsagosnak itelve a kovetkezo balrakanyarnal, addigra mar atsoroltam, csinaltam egy megfordulast... de azert nem volt jo erzes, csak nem akartam fel ora dugozas utan meg tobbet kesni, ja es mellesleg az elhagyott balrakanyar utan ugyanonnan akarta volna hogy visszajojjek...
-
Krisz1000
tag
Sziasztok! a wazeg mikor mondja azt hogy ehhez a jelentéshez már nem tudsz (többet) hozzászólni vagy valami ilyesmi. továbbra is fent van a jelentés, és mások közben hozzászóltak...
illetve az első alkalommal elmentem mellette, akkor figyelmeztetett. kb 10 perc múlva újra abba az irányba haladtam és semmiylen figyelmeztetést nem kaptam.
ez bug vagy feature? köszi.
-
Dr V
őstag
válasz
ArthurShelby #12672 üzenetére
Szia
Sajnos nem, csak 1 köztes cél adható meg.
Annál is először a végső uticélt adod még, majd a köztes célt. -
ArthurShelby
addikt
Hali!
Biztos volt már kérdés, de én nem találom.
Lehet valahogy több úticélt megadni (6-7), aminél sorrendbe teszi magától az úticélokat? -
petir
senior tag
válasz
csababarca #12630 üzenetére
Sajnos már a Telekom változtatott ezen. Úgyhogy aki telekomos és adatkorlátos a csomagja az FIGYELJEN !
-
Márton
nagyúr
válasz
Winner_hun #12668 üzenetére
igen, ez világos
-
tyielow
aktív tag
válasz
Braddock #12659 üzenetére
Egyik reggel - még december közepén - nekem is volt egy utam Budapest-Fehérvár a régi 6-oson. Mondom biztos látja, hogy a pályán dugó van, vagy valami hasonló. Nem zavart, pont időben érkeztem. Na de délután, Veszprémből hazafele már gyanúsan hosszú volt az út. Rácsekkoltam, mondom baaassszzuuusss
-
Márton
nagyúr
válasz
Winner_hun #12665 üzenetére
köszi
figyelem továbbra is, egyszer csak aktiválódik -
Siriusb
veterán
Kicsit durva, magától berakott egy vignette HU nevű országos matricát. Szerencsére csak megyén belül mentem rá az autópályára (azt hiszem). Szerintem ellenőrizzétek a matrica beállításokat.
-
Márton
nagyúr
válasz
Winner_hun #12662 üzenetére
pedig bekapcsoltam az erre az útra opciót, valamiért nem lövi le a képernyőt
-
SZATA
senior tag
válasz
Digger #12658 üzenetére
Az M35 valóban fizetős, és ez be is van állítva a térképen.
Magyarországon nem kell a fizetőkapus utak és az autópályák engedélyezése kapcsolóhoz nyúlni, a lényeg a matricák hozzáadásán és elvételén (lejárt) van.
Bővebben: waze.hu cikk | fb.com/waze.hu poszt
-
Szia.
Volt nem olyan régen egy frissítés amiben megvariálták (bonyolították?) a matrica rendszert. Nézz körbe a beállításokban.Beállítások - Matricák/Engedélyek
-
Digger
senior tag
Rövid időn belül kétszer is mennem kellett Gyuláról Debrecenbe, a 47-es úton. A Waze el volt tiltva az autópálya és a fizetős utak használatától, Derecske után mégis állandóan a 35-ös fizetős útra akart vinni! Odafelé még nem volt probléma, mert ismerem a régi út nyomvonalát és arra mentem, de visszafelé megszívatott, mert Debrecenből kijövet rábíztam magam és persze, hogy megint arra akart vinni!
A Debreceni kollégáim szerint az az út már fizetős.
Ezt vajon a Wazze is tudja? -
Márton
nagyúr
válasz
Winner_hun #12656 üzenetére
köszi
+akkor még bizonyos akkuszint alatt kapcsol csak be?
Ez nem kéne, mivel pont az lenne a jó, hogy ne merüljön a teló a wireless töltőn, azért mert navit használok.
30% cpu-t eszik az S6-omon és pont merül közepes fényerőnél. Nem nagyon, kb. 10% / óra. De ha kilépek a főmenübe, úgy nem merül, hanem tölt. Tudom, használjak kábeles töltést, de egyrészt kíméleni akarom a csatit, másrészt egy mágneses Qi töltővel használom a kocsiban, ami irtó kényelmes és nagyon stabilan tartja. -
Winner_hun
félisten
válasz
Márton #12654 üzenetére
Bekapcsolás erre az útra legyen bekapcsolva + Automatikus bekapcsolás legyen kiválasztva + Bekapcsolva mard töltés esetént is kapcsold be
Feltételek, amik közül mindnek kell teljesülnie:
- minimum 40 km/h-s sebesség
- ~500 méteren belül nincs előtted jelentés
- a következő manőverig legalább 1,4 km van még hátra -
Márton
nagyúr
Az akkukímélő mód hogy működik, bekapcsoltam, jön 30km egyenes, semmi letérő művelet, de nem kapcsol ki a képernyő. Úgy lenne jó, hogy ilyenkor kikapcs, vagy fényerő levesz, majd 2-3 km-rel a letérő előtt visszakapcs.
-
Winner_hun
félisten
Amíg nem javítják ezt a hibát addig nincs más megoldás. Jade, használj mást ha ez zavar / nem felel meg az elvárásaidnak.
Ha már használod akkor tudsz jelenteni is. Viszont ha kérdést kapsz (fogsz kapni) az jelenleg nem jelenik meg külön figyelmeztetésként az appon belül (ismert hiba). Ha ide megírod hogy hol / mikor jelentetted akkor ránézek.
-
Faby
senior tag
válasz
Winner_hun #12651 üzenetére
Lehet, hogy van időd, de ez akkor sem megoldás. Most ez, utána az, később meg egy harmadik variáció, vagy akár az, amit én is említettem, hogy nem talál hálózatot a hívás után.
Megnézem, minden hétfőn járok arra, de kiállni nem fogok, jelenteni meg nem tudom, hogy bejelentkezés nélkül lehet-e, nem úgy használom.
-
Winner_hun
félisten
Bp belvárosban napközben elég időd van a pirosnál egy ilyenre. Egyszer kell megcsinálni, utána sokáig jó. Nekem hónapokkal ezelőtt volt egy ilyen, azóta szerencsére nem. Talán valamelyik frissítés után jött elő ez a hiba. De ha nem is állítasz át semmit, a navigáció ugyanúgy megy, nem érsz oda előbb ha látod, hogy mennyi dugó van előtted jelentve.
Ha egyszer csinálta akkor valami pillanatnyi elmezavar lehetett, ha rendszeres akkor egyszer állj ki oda és küldj onnan egy bejelentést. Amúgy visz rendesen a pályán?
-
Faby
senior tag
válasz
Winner_hun #12649 üzenetére
Ok, de erre nem lehet az a megoldás, hogy matasson az ember folyamatosan a telefonnal, ami odanézést igényel, ergo addig sem az utat figyeled, és főleg egy városi környezetben ez elég veszélyes, de autópályán sem javallott.
Hétfőn délelőtt, kb 10:20 magasságában.
-
Faby
senior tag
válasz
Winner_hun #12645 üzenetére
Mindezt vezetés közben, 50-90-130 km/óránál. Aha, nagyon életszerű, és főleg biztonságos.
Nem inkább meg kellene oldani, hogy jól működjön?
Pl mi a francnak akar az M3-on bevinni a horti pihenőbe, majd azon keresztül vissza a pályára, amikor semmi akadály nincs a pályán, se a térképen, se a valóságban?
Vagy miért nem talál hálózatot egy közepesen hosszú telefonbeszélgetés után?
Ezeket kellene megoldani, nem a felesleges "fejlesztéseket", reklámokat tolni! -
viktorhu
veterán
válasz
tyielow #12642 üzenetére
Biztos voltak panaszok, hogy nem értek oda időben, és most extrémebb biztonsági ráhagyással kalkulál. Nekem is szokott ilyet, hogy fél órás útra másfél órával előbb elindítana. Egyszerűen nem tudhatja előre, hogy mekkora lesz a forgalom egy óra múlva, és egy tól-ig határral tud számolni az elmúlt időszak tapasztalatai alapján.
-
tyielow
aktív tag
Nekem az utóbbi időben az indulásra való figyelmeztetés használhatatlan. Képes 30-60 perccel előbb autóba pattintani, teljesen feleslegesen... este mikor megtervezem a másnap reggelt, akkor jól írja, de hajnalban induláskor... nem hallgatok rá. Továbbá nagyon rég óta sokszor gyanúsan "tiszta" a térkép. Na persze, BP belvárosában, hiszi a piszi...
-
merqree
őstag
Frissült a Sygic, eddig is volt benne jelentés funkció (traffipax, rendőrség, forgalom, baleset, lezárás, iskolazóna(?))?
(Anno megvettem, de nem használtam, és most meglepődtem, hogy van benne ilyen. A forgalmi adatokat a megvásárolt licensz miatt eddig láttam benne.) -
Márton
nagyúr
A gyári hangokat lehet valahogy vágni? Sokszor zavar, hogy természetellenesen sok a szünet 1-2 szó között.
Sokkal folyékonyabban is beszélhetne a hölgy, ha kicsit ránéznék a hangfájlokra.
Rootolva biztos lehet, de anélkül? -
LámaZ
addikt
Na, ma nekem is elszállt, abortált a waze, de kb. fél óra múlva a telefon is. Túlmelegedett a napon.
Most már csak azt nem értem, hogy akkor mitől strapabíró ez a 275 $-os telefon (Nomu S30), amelyet - hőállósága bizonyítására - forró vízben főztek a jutyubon... -
Márton
nagyúr
válasz
csababarca #12630 üzenetére
Telenor 2in1 S, kb. fedi a havi igényeimet és nem is szeretnék 1000/hónál többet költeni
dionaea: hmm, de akkor a rendszerinfó miért jelez 20,5MB-ot? Ha valahol, akkor ott hiteles adatokat kéne látnom, nem?
-
dionaea
őstag
válasz
Márton #12629 üzenetére
sztem ez reális nekem napi szintű használat mellett kb 120 MB a fogyasztás napi kb 100 km
más kezd fos lenni ez a program sajna. ma elfelejtette a felhasználómat és nem regisztrálóként működött nekem ez új hiba. és annyira tudta ma hogy fontos lenne hogy működjön hogy nem i tálalt holdat 15 percig. jaj és megint akkor írta a dugót amikor már benne voltam. lassan már gyorsan se merek menni mert nem tudom van-e trafi vagy nincs 😁
-
Márton
nagyúr
Nem, de a leírás sem azt mondja, hogy töltsd le előre, és akkor _várhatóan_ 130kbyte/perc lesz a mobilforgalom.
Csak pont ma indult az 500megás havi ciklusom, és kapásból 100mb elfogyasztvafant0mi: hoppá, köszi. ott viszont feb27-márc 26-ig 20,5MB-ot jelez a wazera. Az meg gyanúsan kevés
-
Márton
nagyúr
válasz
dionaea #12623 üzenetére
Az normális, hogy Tatabányáról lementem Nagykanizsára meg vissza és 106MB-ot evett az app?
Vagy valami más is ólálkodik a háttérben?Itt azt olvasom, kb. 130kB/perc az adatigény, az 2x140perces menetidővel számolva 40MB-ra adódna.
Továbbá, hogy ellenőrizhető az adatforgalmazás:
Érintsük meg a bal alsó sarokban a Waze ikont, majd a felugró ablakban a fogaskerék ikont a beállítások megnyitásához.
Görgessünk lefelé és érintsük meg a Haladó menüpontot.
Válasszuk az Adatforgalmazás opciót.De nekem nincs Haladó menüpontom.
-
dionaea
őstag
új frissítés hozott valami fontosat?
-
Salex1
őstag
Be lehet valahogy állítani, hogy mutassa a kanyar, vagy egyéb utasítás után következő "tevékenységet" is?
-
Kipróbáltam Dórát (vagyis a hangját
), de a körforgalmak előtt ő is 800 méterre, 400 méterre és belépéskor is elcsacsogja, hogy mit kell tenni a körforgalomban
Mégis valószínűleg megtartom ezt a hangot, mert nyugodtabb hangja van, mint Csillának (bár az iGO-s Borival még Dóra sem veheti fel a versenyt
).
-
Faterkam
addikt
Akkor nem egyedi az eset, de vannak szórások! Kinél lassabb, kinél gyorsabb :/
-
Márton
nagyúr
úgy látszik lassan, de leépítik
-
Faterkam
addikt
Csak nálam indul mostanában 3-4mp-es késéssel az app?
-
merqree
őstag
Nekem a maps-ből a sebességmérő hiányzik egyedül...
-
dionaea
őstag
sztem várjuk meg milyen lesz a maps a waze egyelőre a legjobb közösségi navi
-
simico
aktív tag
válasz
spiky03 #12597 üzenetére
A Waze kliensben az utak színezésére egyáltalán ne hagyatkozz, teljesen elszabott az egész. Elég csak a térképet ki-be nagyítgatnod és máris különböző szegmensek színeződnek be vagy éppen tűnik el róluk a színezés. Meg leginkább akkor vörösödik be egy beállt út amikor te is beálltál a végére és/vagy dugót jelentesz. A forgalmi infók és jelentések megjelenítése a térképen egy kupac szamóca.... Sajnos ez nem olyan, mint a Google Maps, hogy mindenhol mutassa a tényleges forgalmi helyzetet.
Ha tervezés nélkül, csak a forgalmi helyzet mutatása miatt (melyik úton mekkora a forgalom) használod, akkor a Maps kell neked.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Energiaital topic
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9800X3D +RTX 3060Ti/3080/3090/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Honor Magic5 Pro garanciális
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Huawei Watch GT 4 46 mm
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest