Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
hol olvastál a konklúzióban olyat hogy a gtx 660-at leveri a a hd7850 és ne vegyé gtx-et?
1. Nem a konkluzióban olvastam, hogy "itt is sikerült lenyomni a 660-at", hanem a cikk másik részében
2. "ne vegyé gtx-et" ilyet nem olvastam a konkluzióban, de nem is állítottam hogy ott olvasható, ezért a kérdésed nem tudom mire vélni.
Ha érdemben akarsz velem diskurálni, akkor olyan állításomra reflektálj, amit valóban leírtam.
(#172) Pug : Úgy látom még sem sikerült megértened miért írtam amit írtam. és úgy gondolod te jobban tudod mit gondolok, mint émn. Legyen így....
Szerintem mindenki láthatja hogy a cikk írója MEM tuninggal nem próbálkozott. Az én utalásom erre vonatkozott, nem pedig arra amit rém akarsz sütni.????
de tételezzük fel hogy én tévesen azt hiszem, hogy nem számít a gpu tuning, szerintem ebből nem következik az hogy a cikk írója helyesen mellözte a GTX660-nál a memoria tuningot.
Te látsz valamilyen összefüggést?Egyáltalán mi a véleményed arról hogy a MEM tuningot meg sem próbálta?
Én bevállalom hogy hülye vagyok és nem értek hozzá, és akkor tudunk a cikkről beszélgetni.
Vagy nem? -
->Raizen<-
veterán
Te asdvx-el rokonságban állsz?

Ez a teszt így ebben a formában valóban nem pártatlan és nem objektív.
Egyet értek bizonyos szintig fsb1000-el mert a gtx 660-ast is rendesen tuningolni kellett volna és úgy már a 7850 veszít. De mivel neki 7850 van és a vörös oldalon áll szerintem ezért a 7850-et hozta ki győztesnek.
A stílusod továbbra is bicskanyitogató és flémelsz ezerrel. -
fsb1000
nagyúr
Megtisztelő hogy okoskának nevezel, mert erről törpilla jut eszembe.
De azért azt a rejtélyt fedd már fel nekem hogy ha te 1200/1500-on használod a HD7850-ed, akkor annak mi köze van az általam hitelesnek tartott oldalak eredményeihez?
Mert szerintem semmi.********
Egyébként Pug "Gabors" PH-s cikkét linkelte amiben egy GTX660ti szerepel, aminek megint nem sok köze van ahhoz hogy HD7850 vs GTX660-al mi a helyzet, de még ahhoz sem sok, hogy GTX660-al elérhető az 5-6%-os tuning vagy sem. a GK106 nem azonos a GK104-el.
Az én állításom szerint elérhető a legtöbb GTX660-al az 5-6%, úgy is, hogy kényszerből memória túlhajtás mértéke 2-3x nagyobb mint a GPU-é. -
marcusa
addikt
Te illeted jelzőkkel fsb1000-t miközben ő nem személyeskedik, hanem értelmes kérdéseket és érveket hoz fel... Ezt nem csak itt de a 7850/70 topic-ban is csinálod, ha nem tudod megvédeni az igazad, akkor személyeskedsz...
1200/1500-on valóban megveri az alap 660-at, de egy 1180/1750-est már ott sem.
-
fsb1000
nagyúr
"ez egy igazán pártatlan korrekt tesz"
Mióta a cikkíró leírta hogy szerinte a Boost tuningnak számít és így gyak egyenlő esélyekkel küzdött a két kártya én már megkérdőjelezném az állításod. Addig csak elnézhető botlásnak tünt, hogy egy tuningos ATI-t hasonlít gyári órajeles NVIDIA-hoz.
(#142) Pug :
Nem rendelkezem az általad linkelt ábrától eltérő eredményekkel.
De lásd be ennek nem sok köze van eme cikkhez, sem annak kifogásolható részeihez.
Mint írtam a legtöbb tesztelő oldalon 5-6%-nál nagyobb fps növekményt értek el GTX660 túlhajtásával (10-15%). Szerintem az 5-6%-ot a legtöbb GTX660 tulajdonos is vissza tudja igazolni.
A szerző elmulasztotta ezt a minimális 5-6%-os tuningot szembe állítani a HD7850 jelentős tuningolásával, mert akkor egyértelműen a GTX660 került volna ki győztesen.
Legalábbis nekem ez az olvasata annak, hogy ez nem történ meg és nem is tett róla említést mint a HD7850 tulajdonosa. -
fsb1000
nagyúr
(#131) zserbox
ha ennyire okos vagy akkor ne itt böfögjTisztelt fórumtárs, megtisztelőnek nem nevezném, hogy böfögésnek minősíted az érvelésem, bár nem csodálkozom ezen reakciódon miután a C2C core-sitásával böfögési szintet is alulmúltad.
Értsd: még mindig nem adtál érdemi választ arra hogy szerinted a C2C miként hozható összefüggésbe a cikk tartalmával.[
(#134) Sondi1986
Ezzel a hsz-eddel max. egyetértek.
A GTX460-at én is hozhattam volna példénak, hiszen azok többsége a ref órajelhez képest 30-40% tuningpotenciállal rendelkeztek..***
És most mindenki nézzen magába és őszintén csak magának válaszoljon a köv kérdésre:.
2,5 éve a PH!-n megjelenhetett volna olyan cikk, ahol a GTX460 30%-os tuninggal szerepel és az ellenfele egy alapórajeles ATI VGA, amit minden tesztben lenyom?(szerintem NEM)
[ Módosította: #65675776 ]
-
fsb1000
nagyúr
"ha nem értesz valamit akkor először olvas utána és azután kötekedj "
OK, annak hol olvashatok utána hogy te a "core to core" fogalmát miként kapcsolod a cikk tartalmához?
Hogy értsd:
Szerintem nem adekvát módon használtad a C2C kifejezést a megkezdett vitában, ezért kérdezem ezt, nem pedig kötekedésből. És úgy látom nem tudsz érdemi magyarázatot adni arra hogy mi a C2C összefüggése jelen cikkel.Clock to Clock esetén szerintem érdemes azonos órajelen tesztelni különböző architekturákat, itt pedig nyilvánvalóan nem ez volt a cél. Tehát ezért nem értem miért kevered ide a C2C-t.
---
(#119) zserbox: "mindig talál valamit"Nézd... úgy látom te nem kezeled magabiztosan a fogalmakat és engem utasítasz rendre. Találni csak akkor lehet valamit, ha valaki olyasmit ír le amely finoman szólva is magyarázatra szorul.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nuki Smart KeyPad 1 okos zár kiegészítő
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete Zalman500W
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő