Hirdetés
- Honnan kapták a nevüket? Ethernet, Pentium, Intel és a „bug” sztori
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- Olyan lesz a Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Én ezt a véleményt osztanám,miután végig olvastam a kommenteket.
Itt van a fórum ahol fel lehet tenni értelmes kérdéseket ahogy FSB tette és a válaszok felében személyeskedés volt de nem az ő részéről.nem értem egyesek mért nevezik ezt trollkodásnak.
Én aztán végképp pártatlan vagyok de érdekesnek találtam a kérdéseit, és az azokra jött normális válaszokat.Lehetett volna ez érdekes és értékes szakmai vita is.
De énem vagyok szakértő !
-
zserbox
őstag
az értelmes kérdések alatt a kötekedését érted?
a személyeskedést aláírom abból a 78xx topikban is vissza vettem, de amit itt a kolléga csinál az kibassza azt a bizonyos biztosítékot.
fsb1000
nem azt írtam hogy 1100-on legyőzi meg nem is értem miért kell ebből ilyen hitvitát generálnod

senki nem mondta hogy rossz kártya, tök objektíven le van írva melyik mennyit tud.
az hogy nem húzta fel a gtx-ed annak tudható be hogy a cikk célja nem az volt valamint mint írta nem sok ideje volt a tesztekre szóval annak is betudható hogy nem foglalkozott a gtx-el annyit, de legalább itt az esély hogy te ezt megírd!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hardcore café
- PlayStation 5
- Egérpad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- iPad topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- DJI Osmo Pocket 3
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest