Új hozzászólás Aktív témák
-
Chapel
addikt
Nem a 4. motorját használja, a legutolsó infó szerint (de tessék megcáfolni nem biztos hogy uptodate a dolog).
L.A noire ne legyen mert bár imádom, de őszintén szólva az autók irényítása vicces... már a carmaggeddon 1. részében is reálisabban mozogtak
Én olyat is hallottam hogy Max Payne 3 motor lesz alatta, ami üdvözítő lenne mert nagyon szépen futott, de nem tudom hogy kezelné a jármű fizikát, ami valljuk be, kb. a legfontosabb egy Gta-ban.
(Aztán lehet MP3 és L.a Noire engine kb. ua, nem tudom.)k.soma: Ebből még mindig az jön le hogy 4-5 év múlva fog rendesen futni. Ha arra gondolsz, hogy ugyanúgy fusson a gépeden mint most a 4. rész akkor ok.
Nem fog ugyanúgy az tuti ismerve RS-t[ Szerkesztve ]
Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
Új hozzászólás Aktív témák
gp Az ünnepek alkalmából a Rockstar 5db új képpel lepett meg minket.
- Bestbuy játékok
- Synology NAS
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Futás, futópályák
- Tesla topik
- Építő/felújító topik
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 250GB HDD tápegységgel, vezetéknélküli gamepaddal
- Nintendo Switch Oled The Legend of Zelda TOTK Edition 64+256GB OFW+CFW RP2040 Picofly Tinfoil Hekate
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Konzolok karbantartása // Portalanítás - Pasztázás // www.brservice.hu // Posta // Számla
- XBox Series S 512GB játék konzol /Gyári állapot/Eredeti doboz/Beszámítás/Garancia
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest