Új hozzászólás Aktív témák
-
Chapel
addikt
Nem a 4. motorját használja, a legutolsó infó szerint (de tessék megcáfolni nem biztos hogy uptodate a dolog).
L.A noire ne legyen mert bár imádom, de őszintén szólva az autók irényítása vicces... már a carmaggeddon 1. részében is reálisabban mozogtak
Én olyat is hallottam hogy Max Payne 3 motor lesz alatta, ami üdvözítő lenne mert nagyon szépen futott, de nem tudom hogy kezelné a jármű fizikát, ami valljuk be, kb. a legfontosabb egy Gta-ban.
(Aztán lehet MP3 és L.a Noire engine kb. ua, nem tudom.)k.soma: Ebből még mindig az jön le hogy 4-5 év múlva fog rendesen futni. Ha arra gondolsz, hogy ugyanúgy fusson a gépeden mint most a 4. rész akkor ok.
Nem fog ugyanúgy az tuti ismerve RS-t
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- 1TB SEAGATE SSD XBOX SERIES S/X
- Lenovo Legion Go 512/16 ,19 hónap garancia, szép állapotban eladó!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- SzoftverPremium.hu
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest