Új hozzászólás Aktív témák
-
McDog
aktív tag
Szép grafikája lesz, félek, hogy hogy a ATI 6750-em meg fog izzadni vele...
[ Szerkesztve ]
-
teeem
aktív tag
F16-osok meg jumbo jet... lesz itt elnökrablás
-
KisTopi95
aktív tag
válasz intercooler #4 üzenetére
Nem érné meg nekik ez a lépés. A gta 4 is késve jött pc-re. Én amondója vagyok, hogy inkább várjunk vele egy fél évet, de normálisan optimalizálják a dolgot.
Mit is kéne ide írni?
-
Valentino K.
senior tag
Mindig fáj a szívem ha ilyen képeket nézegetek. Kevés játék van, ami miatt vennék egy új, fullos pc-t, de a GTA közéjük tartozik.
Bárcsak golyóálló lennék és gyorsabban futnék mint BoltNikon D500 / Sigma 18-35 F1.8 / Nikon 300mm F4 PF / Asus ROG
-
k.soma
senior tag
Nekem eddig minden téren bejön a játék Csak jelenjen meg PC-re legalább olyan optimalizáltsággal mint a GTA IV és akkor én már nem panaszkodok. Azért valljuk be, hogy mindannyiunk gyerekkorának a GTA is szereplője volt. (Kivéve az időseknek )
Azt mondják a munka éltet.. de a pihenésbe sem halt még bele senki.
-
afterburner_
őstag
-
Chapel
addikt
Nagyszerű, remek. A képekből elég, látjuk hogy szép lesz, azt tessék végre kibökni hogy lesz e Pc vagy nem
Ha lesz, egye fene jöhet még egy valag képk.soma:"...legalább olyan optimalizáltsággal mint a GTA IV és akkor én már nem panaszkodok." Hát nincsenek nagy igények ahogy látom, szerintem ezt nyugodt szívvel kijelenthetjük hogy nem lesz szarabb ilyen szempontból mint a 4. rész.
Végülis 2008-ban jött ki és ma van olyan gépem amin elfut maxon.
(Amin amúgy minden jelenlegi játék full maxon fut.)[ Szerkesztve ]
Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
capulet75
addikt
Ajánlott gépigény:
- 4GB Vram vagy 7990QCFX vagy 680GTX quad Sli
- 16GB RAM
- 8 magos v jobb CPU
- 50GB HDD tárhelyKellemes karácsonyt
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
=WiNTeR=
senior tag
Egyébként nem arról volt szó, hogy a GTA5 már nem a IV motorját fogja használni, hanem az LA Noire vagy valamelyik másik Rockstar játék engine-jét?
"I will become a true hardscoping hitmarking sample text legend."
-
-
Chapel
addikt
Nem a 4. motorját használja, a legutolsó infó szerint (de tessék megcáfolni nem biztos hogy uptodate a dolog).
L.A noire ne legyen mert bár imádom, de őszintén szólva az autók irényítása vicces... már a carmaggeddon 1. részében is reálisabban mozogtak
Én olyat is hallottam hogy Max Payne 3 motor lesz alatta, ami üdvözítő lenne mert nagyon szépen futott, de nem tudom hogy kezelné a jármű fizikát, ami valljuk be, kb. a legfontosabb egy Gta-ban.
(Aztán lehet MP3 és L.a Noire engine kb. ua, nem tudom.)k.soma: Ebből még mindig az jön le hogy 4-5 év múlva fog rendesen futni. Ha arra gondolsz, hogy ugyanúgy fusson a gépeden mint most a 4. rész akkor ok.
Nem fog ugyanúgy az tuti ismerve RS-t[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Kirrr
aktív tag
tengeralatjáróg*ci
-
McClane
aktív tag
Jónak ígérkezik
-
proof88
addikt
Srácok, attól mert egy másik motort raknak alá, még a IV fizikáját be lehet rakni alá, azért ezek általában egymástól elkülöníthető modulok.
Aki kérdezte hogy kijön-e PC-re ... istenem, miért ne jönne ki? Ez nem az a játék ami konzol-only lesz. Legalábbis amíg a Rockstar-nál van. -
ViiiiktorOC
senior tag
Na igy kerek a karácsony!
LamboLVR - CSR2 Lambo T. Hungary
-
Bcy+
tag
||| |||||| |||||| |||||| |||||| |||||| |||||| |||||| |||||| |||||| |||||| |||||| |||||| |||||| |||||| |||||| |||||| |||||| |||
-
LW
őstag
Egyik fejes GTA4 PC-s bejelentésekor azt nyilatkozta: "A sorozat PC-n született és ezt soha nem felejtjük el.".
Kizártnak tartom, hogy ne jelenne meg PCre, ha van kész motor GTA4 és MaxPayne 3-ból. Késés az lesz a konzolhoz képest, szerintem (nagyon tipp) 2013 vége. -
Silenzio
addikt
válasz capulet75 #12 üzenetére
Hülyeség. A 4 tökéletesen elfut a gépemen full HD-ben, max közeli beállításokkal. Csak és kizárólag ködös időben, szürkületben, felkapcsolt utcai világításnál lassul be 20-25 fps közé, ez meg a játékidő 5%-ában fordul elő. Valami shader gebasz lehet. 7770-es vga. Grafikára ez egy az egyben a GTA IV több HDR-rel meg színnel, ráadásul az L.A. Noire-ből meg a Max Payne 3-ból kiindulva még a port is rendben lesz. Nem lesz nagy a gépigénye. Semmi sem indokolja, hogy az legyen. A Rockstar elmúlt két évi működése legalábbis biztosan nem. Elbízták magukat az új konzolgeneráció idején. A Bully-val kezdődött, irdatlan gépigénye lett, a GTA IV-gyel meg folytatódott. Azóta helyreállhatott a status quo, ők is belátják, hogy a PC nem halott ügy. Mással nem tudom magyarázni, hogy az L.A. Noire kiválóan futott egy mezei 9800 GT-n.
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
fondorlatos
aktív tag
Cápás kép -
-
GALARDO
addikt
Végre...cápa, tengeralattjáró. Már alig várom!
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
ComptonLA
tag
Hát bazz... Besza-behu lesz ez a gém.
A notimon a 4 közepes grafikai beállításokkal tök jól fut. Ha nagy lesz a gépigénye, akkor sajna kimarad, hacsak alacsonyabb beállításokkal nem fog menni. Úgy meg ki tudja, milyen lesz... Tuti nem cserélek gépet játék miatt.Ja! És tényleg állat az a dagadt cápa.
[ Szerkesztve ]
-
MCBASSTION
aktív tag
dat graphics
az autos kepen bal oldalon az arnyekon kivul minden stimmel...
windows7sins.org
-
petya1992
tag
Ha a Max Payne 3 motorját használná akkor egész optimizált is lehetne.
Boldog Karácsonyt! -
giigz
veterán
Egyébként az a kutya is elég jól van táplálva...
-
geratn
tag
Csak győzzük kivárni mire kijön pécére, a másik hogy ha nem lesz kedvük optimalizálni
xbox360 emulátor fogja futtatni és lesz gépigénye rendesen.[ Szerkesztve ]
-
gAnDzs
tag
i5 2500k-n 8gb ramon meg egy gtx 560ti-n elfog futni szerintetek?
Siemens CX 65 --> Nokia 5200 --> Nokia 6120c --> HTC Desire --> Apple iPhone 4S
-
Trebron09
őstag
(Minek kell beírni? Hivatalos gépigényt még nem ismerjük... sőt még PC-re se lett bejelentve, innentől kezdve csak találgathatunk. Ha engem kérdezel, akkor 100%, hogy futni fog rajta, kérdés, hogy hogy. 4-nél nem igen lesz nagyobb a gépigénye az már más kérdés, hogy az se volt valós
Kb. ez a reális:
Minimum rendszerigény:
Processzor: Intel Core 2 Duo 1.8Ghz, AMD Athlon X2 64 2.4Ghz
Memória: 1 GB XP, 1,5 GB Vista
Videókártya: 256 MB NVIDIA 7900 / 256 MB ATI X1900
Operációs rendszer: Windows Vista – Service Pack 1 / XP – Service Pack 3
Szabad lemezterület: 16 GBAjánlott rendszerigény:
Processzor: Intel Core 2 Quad 2,4 GHz, AMD Phenom X3 2,1 GHz
Memória: 2,5 GB Windows XP, 2.5 GB Windows Vista
Videókártya: 512 MB NVIDIA 8600 / 512 MB ATI 3870
Operációs rendszer: Windows Vista – Service Pack 1 / XP – Service Pack 3
Szabad lemezterület: 18 GBKiegészítés:
Magas grafikai beállítások, 1920×1200Intel Core 2 Quad Q9300 / AMD Phenom X4 9850
4 GB RAM
Geforce GTX 275 / Radeon HD 4890Közepes grafikai beállítások, 1680×1050
Intel Core 2 Duo E7400 / AMD Phenom II X2 550
2,5 GB RAM
Geforce 8800 GT / Radeon HD 3870Alacsony grafikai beállítások, 1280×800
Intel Core 2 Duo E4600 / AMD Athlon 64 X2 5000+
1,5 GB RAM
Geforce 9600 GT / Radeon HD 3850- Kreatív módon kell áramvonalasítani a stagnáló koncepciót! -
-
Kisbocs06
tag
vga-nak szerintem a normális futtatáshoz kelleni fog egy 7850/6870/650ti kaliber de cpu ba talán elég lesz egy x4 960t 3.6 ghz ????
-
RepeatSector
senior tag
PC-n született de nem ott futott be!
A GTA 3 óta minden rész konzolra jött ki először, san andreas-ig ez a ps2 volt, aztán kitolták pc-re utána xbox-ra(igaz az xbox classic verziók mindig kaptak grafikai tuningot)
A PC verzió mindig egy port volt, és mindenki elégedett volt vele. Hiszen milyen gépeken fut pl a san andreas?(p3 600mhz 256mb sd ram mx 440 )
A GTA 4 esetében pedig ismert a megjelenési sorrend!Szerintem nem kell félni ki fog jönni ez is pc-re is de ne csapják össze a portot, mert akkor ugyanaz lesz a helyzet mint a 4-nél. Csak pislognak majd, hogy a crysis megint jobban fut mint a gétéá.
"The tail of the snake is in it's teeth tonight"
-
ComptonLA
tag
válasz RepeatSector #46 üzenetére
Hát azért azon a p3-ason az mx-el, meg azzal a maréknyi rammal igencsak megszenvedhetett a S.A. Gondolom, totál lepusztított graffal mutatott csak némi sebességet...
-
boeing
senior tag
De jó hogy van konzolom. Remélem mi hamarabb is Pc-re.
-
gantum
tag
jól látom? végre lesznek repülők és lehet az épületeknekrepülést gyakorolni? szuper.
-
addikt
Nálam minden visz ez a game!
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
gabon86
tag
Na lehet venni az új videokártyákat
-
Metalmate
csendes tag
GYÁÁÁÁÁÁÁÁÁ JET, JET JET! Az az F16-al lehet majd a felhőkarcolók között repkedni...
A metál legyen veled! \m/ BF3: AntiRABMetalmate Nyolcadik utas a vasutas. XD
-
r-chee
őstag
Várós (PC-re). Hibák miatt pedig nem nyavalyogni kell, hanem virágbolti helyett megvenni eredetiben .
Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája
-
csaabz
őstag
Csak jönne már...
https://www.flickr.com/photos/187066941@N05/
-
Chapel
addikt
??
Épp hogy az eredeti volt szívás. Én előrendeltem és kiadás napján átvettem a 4.-et, majd 2-3 hét volt míg jött egy patch amivel úgy ahogy futott...közben meg a törtel vígan játszottak. 13k-ért vicces volt...
De a rohadékok tudnak valamit mert az 5.-et is megfogom venni
-
kengyel
nagyúr
Már alig várom hogy kint legyen PC.n Nagy alkotás lesz szerintem.
kengyel
-
teeem
aktív tag
Na ja... én karácsonyra lepettem meg magam vele, aztán jól fel is idegesítettem magamat szenteste. Össze vissza f*szkodott már az indításnál. Aztán végül is sikerült elindítani nagy nehezen, de borzalom volt. De amúgy rohadtul élveztem a játékot, de nem vittem végig, mert a lawyer küldetésnél bebugolt, és egyszerűen nem tudtam továbblépni a játékban. Azóta meg volt egy gépcsere, és az ÚJ gépen nem fut, aztán megváltam tőle. Majd most feljavítom ezt a kis foskatlant, és megveszem én is ha kijön PC-re.
-
k.daniel
csendes tag
Remélem ez konzolos grafika, mert nem dobtam el az agyam a látványtól.
-
Petyyyyy
addikt
Épp pár napja ragadott el a nosztalgia Vice city-vel, erre most itt vannak ezek a képek. Csak aztán legyen PC verzsön.
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
csibe1
addikt
Nem tudom milyen vadászgép akar az lenni ha létezik egyáltalán,de nem F-16-os,már csak a vezérsíkok száma miatt sem.
F-16Szerintem ez lesz a képen látható vadászgép: F-18 Hornet,abból is a haditengerészeti verzió.
A gépigény meg majd kiderül ha megjelent,addig csak találgatni lehet,meg a patchek is változtathatnak a dolgon, ha nagyon eltolnák az optimalizálást.
" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
8nemesis8
veterán
Nagyon várom, kíváncsi leszek.
Kevés gémmel játszok, de a GTA valahogyan mindig lekötött. -
geri|
aktív tag
bízom a mihamarabbi megjelenésben...
LiveStrong
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + 2db játék garanciával hibátlanul
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok + játékok
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest