Új hozzászólás Aktív témák
-
Hm, ezt már olvasgattam anno, azt hittem elveszett a CUDÁ-ba az egész, de ezek szerint rámozdultak az OpenCL-re, ami nagyon jó hír.
Viszont ennek a seqscan / hash-join / aggregate gyorsításnak én sok értelmét nem látom. Ugyan tényleg bazi lassúak, de elég speciális terület szerintem. Ami ténylegesen hasznos lenne több szállal gyorsítani az talán a GIN index scan. Ez sajnos jelenleg viszonylag lassú, bár pár napja kijött a PostgreSQL 9.4, ami a GIN sebességén nagyot javított, ennek köszönhetően a natív fulltext állítólag már Sphinx teljesítményt nyújt, az új JSONB adattípus meg a MongoDB-nek csap oda. S akkor ennek még egy kis nitró több mag kihasználásával illetve GPU-val...
Hajrá PostgreSQL!
GPU-val gyorsított RIOS-t!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
- GIGABYTE GTX 1060 Mini ITX OC 3GB videókártya
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- Nvidia RTX 4070 Gainward ghost Video Kártya
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- BESZÁMÍTÁS! LG 32GR93U-B 144Hz 4K UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest