- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Projektor topic
- Tisztázta a Valve a Steam Machine HDMI-paráját
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Milyen processzort vegyek?
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Akciókamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hm, ezt már olvasgattam anno, azt hittem elveszett a CUDÁ-ba az egész, de ezek szerint rámozdultak az OpenCL-re, ami nagyon jó hír.
Viszont ennek a seqscan / hash-join / aggregate gyorsításnak én sok értelmét nem látom. Ugyan tényleg bazi lassúak, de elég speciális terület szerintem. Ami ténylegesen hasznos lenne több szállal gyorsítani az talán a GIN index scan. Ez sajnos jelenleg viszonylag lassú, bár pár napja kijött a PostgreSQL 9.4, ami a GIN sebességén nagyot javított, ennek köszönhetően a natív fulltext állítólag már Sphinx teljesítményt nyújt, az új JSONB adattípus meg a MongoDB-nek csap oda. S akkor ennek még egy kis nitró több mag kihasználásával illetve GPU-val... 
Hajrá PostgreSQL!
GPU-val gyorsított RIOS-t! 
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI Radeon RX 5700 XT MECH OC 8GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- ASUS RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X TUF GAMING OC Eladó!
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 OC 6GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- ELADÓ: Sapphire PULSE Radeon RX 7800XT Gaming 16G - Garanciával
- ASRock Radeon RX 6700 XT Phantom Gaming D OC 12GB számlával és garanciával eladó!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Viszont ennek a seqscan / hash-join / aggregate gyorsításnak én sok értelmét nem látom. Ugyan tényleg bazi lassúak, de elég speciális terület szerintem. Ami ténylegesen hasznos lenne több szállal gyorsítani az talán a GIN index scan. Ez sajnos jelenleg viszonylag lassú, bár pár napja kijött a PostgreSQL 9.4, ami a GIN sebességén nagyot javított, ennek köszönhetően a natív fulltext állítólag már Sphinx teljesítményt nyújt, az új JSONB adattípus meg a MongoDB-nek csap oda. S akkor ennek még egy kis nitró több mag kihasználásával illetve GPU-val... 
GPU-val gyorsított RIOS-t!