-
PROHARDVER!
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bálnaborjú
tag
Sziasztok, valahol a gyári 4.2.1 hálózati beállítások menüben van egy opció, amivel sikerült minden járulékos program telepítése nélkül egy 3G nélküli Nexusra Bluetooth-on "reverse tether"-elni a netet a telefonomról. Ma próbáltam ki egy MM-ban, de sajnos az opcióra magára már nem emlékszem. Meg tudná írni valaki ? Angolul még jobb lenne
Szeretnék ráguglizni, de nem jegyeztem meg. Az rémlik, hogy a legalsó menüpont volt valahol.
Jó lenne infót szerezni, mennyire általános ez (mármint hogy működik) különféle telefonok esetén. Nekem egy Motorola Defy+ -om van, azzal legalábbis ment (akkukímélés miatt gondoltam BT-t használni wifi hotspot helyett)
-
Bálnaborjú
tag
Sziasztok ! Tudtok egy olyan képnézegetőt, amivel teljes képernyőn tudok megnézni egy képet ? A teljes képernyőbe a gombsor helyét is beleértve. Pixelhiba ellenőrzéshez kellene. Köszi.
-
Bálnaborjú
tag
-
Bálnaborjú
tag
sziasztok !
egy nexus7 3G vásárlásán gondolkodom, néhány kérdésem volna a(z akár nem-3G) tulajdonosokhoz:
1. pixelhiba mennyire jellemző ?
2. képernyő oldalsó hullámos bevilágítás mennyire jellemző ?
3. ez a bekapcsolásos anomália mennyire jellemző ?köszi
-
Bálnaborjú
tag
válasz
oliverkiss32 #5818 üzenetére
elolvastam
arra a felvetésre válaszoltam, hogy "Egy 7 colos táblagéppel nehezen lehet telefonálni."
a Samsung Tab2 7.0 3G-vel lehet, csak azért kérdeztem
-
Bálnaborjú
tag
válasz
oliverkiss32 #5814 üzenetére
BT headset ?
-
Bálnaborjú
tag
sziasztok ! a nexus7 3G-t lehet telefonként használni ?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legújabb Android referenciagépet az Asus gyártja, a készülék Tegra 3 lapkakészlettel, IPS kijelzővel és Jelly Beannel érkezik.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Projektor topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore café
- Milyen autót vegyek?
- Gitáros topic
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Aki kapja marja! HP Pavilion X2 tablet alkatrésznek 1.990ft/db töltővel!
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi + cellular 128GB asztroszürke Apple
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- ELADÓ APPLE IPAD AIR 2 GOLD 32GB
- HyperX Cloud Alpha Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest